Davranış Bozuklukları 8yasindaki oglumun herseyi koklama tiki oldu

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

incifer erturk

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
255
26
42
Allahim herseyi kokluyor. Yazi yazacak kalemi kokluyor defteri vs simdide nefesini tutmaya basladi yazi yazarken film izlerken ara ara nefesini tutuyor. Pedegogami goturmeliyim neden boyle oluyor. Zeki bir cocuk dersleri 5 hepsi neden bu haleri bilen yasayan vy dr varmi aranizda cevaplasin lutfen

bence bir götürün çünkü bana normal gelmedi. koklar ama nefesini tutması değişik geldi. acaba neden nedfesini tuttuğunu bsorsanız cevap bverir mi?

Allahim herseyi kokluyor. Yazi yazacak kalemi kokluyor defteri vs simdide nefesini tutmaya basladi yazi yazarken film izlerken ara ara nefesini tutuyor. Pedegogami goturmeliyim neden boyle oluyor. Zeki bir cocuk dersleri 5 hepsi neden bu haleri bilen yasayan vy dr varmi aranizda cevaplasin lutfen

Benimde 2009 doğumlu bir oğlum var ve o da herşeyi kokluyor.Bir ara unutmuştu ne güzel şimdi tekrar başladı.Bizimki genelde kendini kokluyor.Ellerini koltukaltına sürüp koklar,ayaklarına sürüp koklar,hatta totosuna sürüp kokluyo:KK67:Ne yaptıysam vazgeçiremedim.O yüzden daha sık yıkamaya başladım.İnşaallah unutucak tekrar.Bence doğal süreçler yaşıyorlar çok büyük psikolojik bir sorun olarak görmüyorum.Çünkü özünde mutlu bir çocuk,sosyal bir çocuk,derslerinde başarılı bir çocuk.Evde tek çocuk o yüzden ilgide yüksek.Akışına bırakmak en doğrusu..:KK51:

X