9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

14 hazirandan beri sadece 2 gece hariç değerlendirdim bakalım beklentim yok hayırlısı olur inşallah
İnşallah hayırlısı olur. Nasipte varsa tek ilişkiyle bile oluyor. Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲🤲

Benim ki kullanmadı bu ay . İlk gebeligim de kullanmıştı 3 ay. Ama erkekler de takviye olarak proxeed plus aşırı iyi. Eşimin değerleri çok düşüktü. Onu kullanırken ben klomen kullanınca ikizlere hamile kaldım. Arkadaşımın eşinin de bu takviyeyle değerleri yükseldi.
Ondan sonra hiç test vermedik. Eşim de bir şey kullanmadı ama aralıkta boş gebelik 7 ay sonra bu gebelik oldu. Bakalım hayırlısı olsun
Sen neler kullandın bu ay peki canım

Ayy 😍😍😍 çok sevindimmm hayırlı olsun canım benim mutlu oldum cidden🌺 rabbim sağlıcakla nasip etsin saglikla ilerlesin inşallah
Bu arada bu ay baska bır konusmada procertin women kulannan bır arkadas hamıle oldugunu ogrendı 1 kere gebe kalmış galıba 7 8 aydır olmamıa sonra bu ay kullanmış doktor tavsiyesiyle suan gebeymıs cok sevındım ve umutlandım😌

Günaydın kızlar bu ay yine başladım testlere iki test yaptım üsteki innovita altaki de laboquick ovulasyon testi dün yumurtlama gördük değerlendirdim bakalım hsg çektirmiştim bu ay bakalım ne olacak cansin001 cansin001 sen ne yaptın canım prolaktin baktırtın mı hiç
Hadi bakalim uğur getirsin canım ✨ prolaktin baktirmadim benim şöyle oldu.. endokrine yönlendirmisti kadın doğum tabiki ilaçta vermişti ya endokrin benim değeri çok fazla bulmadı mr için bir durum söz konusu değil dedi yüksek değil stres kaynaklı olabilir dedi bide ilaç içtiğim için şuan baksam düşük çıkar anlayamayız dedi temmuz 2si gibi dedi. Diğer ikinci halıda yutma dedi ama ben yuttum 🙈 biraz daha geç giderim napim yeniden değerime bakacak bide 7 günlük cinsel perhiz verdi öyle bakalım dedi. adetim geçince gidicem 4gun adetim sürüyor 3 günde bekler giderim. Hatta özele gitmeyide düşünüyoruz bu ay eğer rahim filmi derlerse diyede kafam çok karışıyor bu ay daha 12.ayim iki ay daha denesem mi şu prolaktin olayını mi netlestirsem diyorum

Selam kızlar 🌼
Bugün öğlen 12 de randevum var. Hormon testi vereceğim. Bu ay zaten denemedik ilişkiye bile ara verdim diyebilirim. Kendimi daha iyi hissediyorum en azından. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. İnşallah hiçbir sorun yoktur. 🥺🙏🏻 eylülden sonra düşünüyoruz ama doktor ne der bilmiyorum.
Güzel haberler olsun canım içini ferah tut inşallah bişey cikmayacak

Bu arada bu ay baska bır konusmada procertin women kulannan bır arkadas hamıle oldugunu ogrendı 1 kere gebe kalmış galıba 7 8 aydır olmamıa sonra bu ay kullanmış doktor tavsiyesiyle suan gebeymıs cok sevındım ve umutlandım😌
Stres yapmamak gerekiyor canim inan bende ister istemez regl yaklaşınca helede testler negatif olunca aşırı üzülüyorum elden bişey gelmiyor hepimiz aynıyız 😓 ama stres de olsak uzulsekte uzulmesekte nasipte varsa oluyor. Stres yapmadan düşünmeden hic kimse gebe kalmiyodur illaki aklının bir köşesinde var.. ya ben bu takviyelere çok takılıyorum.. ben o kadar Doktora gittim takviye veren yok.. neye göre takviye alicam kafaya göre de kullanılmaz diye düşünüyorum. Hı daha yeni 12 ay oldu hepsi şimdiye kadar bir yıl bir buçuk yıl olmammasi normal demişti. Sadece geçe adetlyken gittiğimde doktorun biri rahim filmi cektir ona göre devam edelim neler yapılacağına dedi. Tabi bu devlet. Özelde nasıl bir yol izlerler bilemiyorum

Stres yapmamak gerekiyor canim inan bende ister istemez regl yaklaşınca helede testler negatif olunca aşırı üzülüyorum elden bişey gelmiyor hepimiz aynıyız 😓 ama stres de olsak uzulsekte uzulmesekte nasipte varsa oluyor. Stres yapmadan düşünmeden hic kimse gebe kalmiyodur illaki aklının bir köşesinde var.. ya ben bu takviyelere çok takılıyorum.. ben o kadar Doktora gittim takviye veren yok.. neye göre takviye alicam kafaya göre de kullanılmaz diye düşünüyorum. Hı daha yeni 12 ay oldu hepsi şimdiye kadar bir yıl bir buçuk yıl olmammasi normal demişti. Sadece geçe adetlyken gittiğimde doktorun biri rahim filmi cektir ona göre devam edelim neler yapılacağına dedi. Tabi bu devlet. Özelde nasıl bir yol izlerler bilemiyorum
Oyle malesef stresde hayatın heryerınde var naısl olcak bilmiyorum bu procertin women devlet önerdi bana kaıdn baktı ben cok takıyorum dedı hıc ıhtıyacjn yok ama kafan rahatlasın dıye öneriyorum devlet karıslamıul dedı bende 3 ay içicem ınsallah 3 aya gerek kalmaz

Senınde inşallah olurda hıcbırınr gerek kalamz gerçekten cok zor sabır isteyen bır süreç allah herkese yardım etsın canım

Oneril
Oyle malesef stresde hayatın heryerınde var naısl olcak bilmiyorum bu procertin women devlet önerdi bana kaıdn baktı ben cok takıyorum dedı hıc ıhtıyacjn yok ama kafan rahatlasın dıye öneriyorum devlet karıslamıul dedı bende 3 ay içicem ınsallah 3 aya gerek kalmaz
Onermisse kullan canım bana öneren olmadı gayette ara sıra doktor kontrollerine gittim yani

Ayy 😍😍😍 çok sevindimmm hayırlı olsun canım benim mutlu oldum cidden🌺 rabbim sağlıcakla nasip etsin saglikla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun cansın ❤️ inşallah bu sefer sağlıklıdır 🥹
Sizler için de gerçekten canı gönülden istiyorum. İnşallah hepinize nasip olur hayırlısıyla tez zaman da

Hadi bakalim uğur getirsin canım ✨ prolaktin baktirmadim benim şöyle oldu.. endokrine yönlendirmisti kadın doğum tabiki ilaçta vermişti ya endokrin benim değeri çok fazla bulmadı mr için bir durum söz konusu değil dedi yüksek değil stres kaynaklı olabilir dedi bide ilaç içtiğim için şuan baksam düşük çıkar anlayamayız dedi temmuz 2si gibi dedi. Diğer ikinci halıda yutma dedi ama ben yuttum 🙈 biraz daha geç giderim napim yeniden değerime bakacak bide 7 günlük cinsel perhiz verdi öyle bakalım dedi. adetim geçince gidicem 4gun adetim sürüyor 3 günde bekler giderim. Hatta özele gitmeyide düşünüyoruz bu ay eğer rahim filmi derlerse diyede kafam çok karışıyor bu ay daha 12.ayim iki ay daha denesem mi şu prolaktin olayını mi netlestirsem diyorum
Ben çektirdim kuzum bende onu da ihmal etme bende Regl den önce baktıracağım prolaktin 44 çıkmıştı ilacım da bitti bence rahim filmini çektim kanallar açık mı bakar en azından yüksek prolaktinle hamile kalabiliyorsun ama eğer tüpler kapalı sperm içeri girmiyorsa hamilelik zormuş canım benim açık çıktı bakalım geçen ay deneyemedik bayramda bu ayda ilk defa ilişki oldu bakalım 2 gün değerlendirmeye çalışacağım

Stres yapmamak gerekiyor canim inan bende ister istemez regl yaklaşınca helede testler negatif olunca aşırı üzülüyorum elden bişey gelmiyor hepimiz aynıyız 😓 ama stres de olsak uzulsekte uzulmesekte nasipte varsa oluyor. Stres yapmadan düşünmeden hic kimse gebe kalmiyodur illaki aklının bir köşesinde var.. ya ben bu takviyelere çok takılıyorum.. ben o kadar Doktora gittim takviye veren yok.. neye göre takviye alicam kafaya göre de kullanılmaz diye düşünüyorum. Hı daha yeni 12 ay oldu hepsi şimdiye kadar bir yıl bir buçuk yıl olmammasi normal demişti. Sadece geçe adetlyken gittiğimde doktorun biri rahim filmi cektir ona göre devam edelim neler yapılacağına dedi. Tabi bu devlet. Özelde nasıl bir yol izlerler bile
canım ben özele gidiyorum. doktor bana da hiç takviye vermedi 35 yaşa kadar 1 yıl olmaması normal dedi. ama ben kendim takviye kullanmayı düşünüyorum bu ay.

Allah razı olsun cansın ❤️ inşallah bu sefer sağlıklıdır 🥹
Sizler için de gerçekten canı gönülden istiyorum. İnşallah hepinize nasip olur hayırlısıyla tez zaman da
Amin amin insallah bizler de yazarız buraya bir gün 🥹💜 çok teşekkür ederim dua et bil bol bizlere 🤲🏻🌺

Ben çektirdim kuzum bende onu da ihmal etme bende Regl den önce baktıracağım prolaktin 44 çıkmıştı ilacım da bitti bence rahim filmini çektim kanallar açık mı bakar en azından yüksek prolaktinle hamile kalabiliyorsun ama eğer tüpler kapalı sperm içeri girmiyorsa hamilelik zormuş canım benim açık çıktı bakalım geçen ay deneyemedik bayramda bu ayda ilk defa ilişki oldu bakalım 2 gün değerlendirmeye çalışacağım
Anestezi ile mi cektirmistin konuştuk mu bunu seninle sonra mi cektirdin naptın öyle beynim doluki şuan kusura bakma anlatmissanda.. inşallah güzel haberler alacaksın diğer aya kadar

Back
X