9-10 yıllık ilişki bitirmek..

Size özelden yazabilir miyim ruh halimiz çok benzer bende öyleyim şu an dipteyim dün mutluydum her gün değişiyor ve bu aşırı yorucu sonucu merak ediyorum kendime kabullendirdim biz imkansızız olmuyoe. O veya ben suçlu haklı aramıyorum ve dediğin gibi artık kendimi kaybettim Toksikleştim affediyorum diyorum ama öfkeyle saldırıyorum

Sen onun üniformasıyla degil onunla evleneceksin. Benimde 2,3 tane polis flortum oldu. Vallahi ters yaptimi bastim tekmeyi. Kimse benden kiymetli degil
Üniforması umrumda değil ki bende iyi bir firmada iç mimarım. Tanıdığımda ünideydi garsondu keşke flörtüm olsaydı

Gelmişine geçmişine ölmüş babana küfredebiliyor ama yakışıklı ama seviyorsun ama ama ama
Bu ne akıl tutulması.
10 yıldır neden evlenmediniz üstelik uzak mesafe devam etmiş ona değinmiyorum bile
Adama (!) özgü saydığın hasletler o kadar cringe ki anlatamam 15 yaşında ergenler bile artık şu özelliklere düşmezken üniforma hayranlığı diyorsun

Kotu aliskanlogo birakmak zaman alir
Evet vitrin olarak cok guzel olabilirsinz ama birbirinize iyo gelmiyosniz ne guzel evli degilmssinz cocuk yok olmayana zorlayip hayati dar etmeyin kendinize
Bende severek evlendm kadinlar askta daha bonkor hersey kabulum diyo sonra pranga oluyor evlenmek bir evetle bosanmak bir hayrla.olmuyor ne guzel bu acidan da ssnslisiniz suan ki aklim olsa birlikte gulebielcegim guzel arkadaslik yapabilecegm insanla evlenirdim bakis acilaro uyumlu anlaminda diyorm.siz suan kiyafetinizi ona gore revize ettginizi soyluyorsnz onun icin yani evlendikten sonra o.kadar agir.gelevek ki ona da bu harket yeterli gelmyck level artiracak tstturlu biri olarak diyorm eger giyim.kusam vs gibi konularda da bastan karisan insanla olmaz sizi olduginuz gibi degerlerinzle kabul etmeyen biriyle vakit oldurmeyn

kesinlikle öyle her gün mutsuz olmaktansa bir gün olurum diyorum ama gel de kalbe anlat
Benim de bu tarz bir psikopatyylay y
Ayrıca benim eskisi de subaydı. Hiç umrumda da olmadı.
Bir baltaya sap olamayıp, ne yapsam ne yapsam diye düşünüp asker polis olunuyor çoğunlukla zaten.Bizim saflar niye kıymete bindiriyorum hiç anlamıyorum.ben de tam tersi polismiş askerlik denilince vayy kapasitesiz herif diyorum.

yaşantımız biraz farklı ben daha rahat özgür bi ailede büyüdüm o daha muhafazakar o yüzden yıllardır ne bırakıyor ne saygı duyuyor
Ailesine uygun olmadığınızı düşünüyor. Ben bunu annemin babamın karşısına nasıl çıkarırım diyor. Kendi beş para etmez olduğu halde sizin hakkınızda bunu düşünüyor. Bir iki ay sonra söz nişan haberlerini alırsınız. Ailesinin istediği hatta annesinin bulduğu biriyle evlenir. Garsonluktan polisliğe geçen birine kimin niye dibi düşsün? Bizim ülkemizde polis olmak niye bu kadar kolay? Başka ülkelerde polis akademisini, yüksek okulu bırak 2.3. lisan zorunluluğu bile var emniyet görevlisi olmak için.

Siz bu kişiye maddi yardım yaptınız mı, hala da yapıyor musunuz? Sahiplenen koruyan kıskanç görüntüsü altında maddi sebepler mi var?

O kadar haklisnz ki eskiden asker polis dendi mi bir deger bir kiymeti vardi. O degeri kazanan da o zamanin liyakatli,donanimli,kaliteli insanlari sayesindeydi
Simdi kahvehanedeki biyigi sigaradan sararmis,oyun böyuk yegenim diyen dayilarin ayarinda oldugu icin kimseninn uniformaya dustugu falan yok kalite ortada

Şikayetçi olun gerçekten istemiyorsanız. Emin olun işi sizden daha önemli. 10 yıl boşa geçmiş bana göre ne evlilik ne bir şey. Memursanız sizde tayin isteyin uzaklaşın. Ne bu yani yok yapamam, edemem. Ölümü unutuyor insan.

Teşekkür ederim dün daha iyi anladım ben kör müşüm burada yazanları okuyunca ve evet allahın sevgili kuluymuşum ki olmadı bazen çok sevmek yetmiyor. Tesettürlü değilim açığım ama dozunda

Memur değilim maalesef. Eğer biraz daha saldırırsa ailesiyle konuşacağım şikayetni etmeye cesaretim yok henüz

Evet maddi olarak arabasına yardım etmiştim zaten maddi olarak ondan iyi olmam onu bana daha saldırgan yaptı özgüvensiz hissediyor ama en başından beri biliyordu
Aile konusuna gelince bende öyle düşünüyorum kimseyle olmam diyorda ailesi bulunca dibi düşer gitsin çok sevdiği namuslu kızlara

Memur değilim maalesef. Eğer biraz daha saldırırsa ailesiyle konuşacağım şikayetni etmeye cesaretim yok henüz
10 yıldır ailesi sizi tanıyor ve evli değilseniz hiç bulaşmayın. Zaten emin olun oğulları kıymete biner.Şikayetçi olun, emin olun tekrar garsonluk yapmak istemeyecektir.

Hanımefendi üni bitiminden sonra direkt mesleğe başladık o mecburi farklı şehirde ben yaşadığım yerde uzak mesafeden kastım 2-3 saatlik mesafe tabiki görüşüyorduk kalıyorduk bir iki ay beraber vs. Benim yorum istediğim ilişki geçmişi değil en kolay nasıl unutulur alışılır mevzusu yine de teşekkür ederim

Siz namuslusunuz, o değil. Kendinizde kusur sorun aramayın. Verdiğiniz parayı alıp harcarken arabasını sürerken hiç gocunmuyor, utanmıyor değil mi? Benim de kızlarım var ve biz sizleri çakallara yem olun diye büyütmüyoruz. Eğitimi okulu sağlığı, sigortası, beslenmesi, sosyalleşmesi, kursları hobileri... Tek istediğimiz çocuklarımız ayaklarının üstünde dursun, iyi bir kariyeri iş, olsun sevsin sevilsin. Böyle kalitesiz donanımsız görgüsüz hanzolara yem olmayın. Hayatınızı paylaşacağınız kişi sizi yukarı çeksin aşağı değil.

Bu yorumu okuyunca çok duygulandım sizin gibi insanların hala olması
Uzun süredir baba sevgisine anne sevgisine hasret olduğumdan o öküzün ilgisi lafta ilgi bana iyi gelmişti boşluk işte susadım diye her bardaktan su içmemeyi öğrendim dünden beri engelli ulaşmadı da inşallah böyle devam eder ikimizide zora sokmaz

10 yıldır ailesi sizi tanıyor ve evli değilseniz hiç bulaşmayın. Zaten emin olun oğulları kıymete biner.Şikayetçi olun, emin olun tekrar garsonluk yapmak istemeyecektir.
Teşekkür ederim mantıklı bencede artık ailesinden de çıktı iş asıl kusurlu onlar ki saygısız seviyesiz hayvandan hallice çocuk büyütmüşler

Teşekkür ederim mantıklı bencede artık ailesinden de çıktı iş asıl kusurlu onlar ki saygısız seviyesiz hayvandan hallice çocuk büyütmüşler
Kendinizi sevin, siz değerlisiniz. Ne yaşandıysa yaşandı. Oldu ve bitti. Kendi ahlaksızlıklarını sizinmiş gibi yapanlara en güzel duruş hayatınıza değerinizi bilerek devam etmektir. Yaşınız kaç bilmiyorum fakat hayatta hiç bir şey için geç değil, kurtulun bu pislikten sizin için çok daha güzel şeyler olacaktır.

Çok teşekkür ederim yaş 28 kendimi çok seven birisiydim ama sayesinde berbat hissediyorum toparlanma sürecindeyim gelişmeleri yazarımm

unutuluyor tabi.
ayrıldığım da bile hafiflemiştim. gerçek bir adama aşık oldum, bana gerçek aşkı gösterdi. bir kere bile üzmedi, kırmadı.
bu hikayenin aynısından var bende de. o kişi geri dönmeye çalıştıysa da, benden hiçbir karşılık alamadı. ben de gerçek bir adamla (adammm adammm ) gerçek bir aşkın içindeyim şuan.

konu sahibi bir kere saygı yok ilişkinde. sana saygısı olmayan adamı neden istediğini çözmen gerek. kimi takip etmiş falan geç bunları. sen değişmek istiyor musun istemiyor musun? istiyorsan ona göre davranacaksın.
ayrıca seni olduğun gibi sevmiyor. dolayısıyla seni hiç sevmedi, sevmiyor. sizinkisi sevgi değil, senin asıl bunu görmen gerek. ne sevgi ne saygı olmadığını görünce zaten onu istemeyeceksin. bir anlık karar alman gerekiyor ya. "benim için BİTTİ." bu kadar.

engelleyeceksin. kendin de gizli gizli takip etmeyeceksin herifi. ölmüş gibi davranacaksın. arkadaşlarına tembihleyeceksin, size ne diyorsa desin bana söylemeyeceksiniz, bilmek istemiyorum. asssla ama asla, bak olumsuz karşılık verecek olsan, seni istemiyorum diyecek olsan dahi, asla hiçbir eylemine karşılık cevap vermeyeceksin. eşyaları atacaksın. fotoğrafları sileceksin. eskiye dair şeyleri temizlemek gerekli ki yeni deneyimler gelebilsin. zihnini de ona göre yeniden şekillendireceksin. yeni bir sistem kuracaksın zihninde. şu 10 yılda yaşadıklarını, hissettiklerini otur günlerce bir deftere yaz, sonra dışarıdan bak bakalım kendine neler görüyorsun? neleri çoktan öğrenmen gerekmiş de öğrenemeyip defalarca kez tekrarlamışsın? ne zaman bırakıp gitmen gerekmiş de gitmemişsin? kaç kere kendinden vazgeçmişsin? kaç kere hata yapmışsın? bu ilişki çocukluğunda öğrendiklerini nasıl yaşatmış sana tekrar tekrar?
kendinle ilgileneceksin. kendi sorunlarını çözeceksin. kendinle ilgili keşfetmen gereken çook şey var ve çoktan vakti gelmiş bile.
sence de onda olduğu kadar sende de bir sorun yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…