9-10 yıllık ilişki bitirmek..

ağzınızı toplayın. 10 yıldır beraberim polis olalı 2-3 yıl oluyor. Üniforma aşkı olsaydı son 2-3 yıldır tanır konuşurdum farkındaysanız duygusal olarak ylanızım on yıldır güvendiğim sevdiğim birisiydi artık bitirmek istediğim için yardım istiyordum bu kadar
Bizim ülkemizde üniforma aşkı çok diyip adamı başkasına kaptırmak istenmeyen sizsiniz. Bu tepkiniz bana değil ölmüş babanıza küfür eden sevgilinize gösterin.

Bizim ülkemizde üniforma aşkı çok diyip adamı başkasına kaptırmak istenmeyen sizsiniz. Bu tepkiniz bana değil ölmüş babanıza küfür eden sevgilinize gösterin.
Tabiki gösteriyorum yoksa on senelik ilişkimi bi çırpıda silmezdim.
Ben genel konuşuyorum maalesef insan sevince her şeyi düşünüyor

Babamı küçükken kaybettim, 10 sene uzaktan ilişki yürüttüm ve evlendim. Benzerlikleri sıraladım yorum yapmak istiyorum çünkü uzaktayken daha fazla kıskanç daha fazla umursanmadığını düşünme durumu yaşanıyor maalesef ama karşsınızda ölmüş babanıza bile hakaret eden bir adam (şüpheli) var.
10 sene emek vermek kavağları atlamak çok zor ama daha zoru şu daha sevgiliyken bu aşamaya geldiyseniz evlendikten sonra dozu artacak daha da. Daha fazla hakaret daha fazla değer görememe. İnsan ilişkideyken 10 senelik ilişkim bitti lafı sözü özlemi diye düşünüyor ama bir yuvayı dağıtınca daha zor her şey. O kavga koyametten sonra hadi ayırıyoruz da diyemezsiniz o da bunu bildiği için daha da arttırır dozunu.

Ölmüş babama küfür edecek ve ben anasından doğduğuna pişman etmeyeceğim? Hala kanıyorum inanıyorum diyorsunuz. bu kadar mı kendinizden nefret ediyorsunuz yazık

Kızlar selamm nasılsınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafe😭😭 erkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?😭🥺
evlenince aşk bi kenara dursun gercekler yüzüne acımasızca carpıyor keşke diyorsun. buraya yazacak kadar bunaldıysan bu ilişki de bence bitirmenin zamanı geldi. karşına daha kimler kimler cıkar pişman olma sonra.

Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafe😭😭 erkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir mis

İnsan bazen bi çukura düşüyor. 10 yıllık geçmişiniz var ve onsuz bir gelecek çok korkutucu geliyordur. O kadar uzun bir süre ki, ondan önce ne yapıyordunuz, nelerden hoşlanıyordunuz, nasıl bir hayatınız vardı, bunları bile unutuyor insan. Bu yüzden o çukurda debelenmek, çukurdan çıkıp da onsuz bi hayatın belirsizliğinde yaşamaktan daha kolay ve güvenli geliyor.
Bağımlılık gibi bi şey bu. Hatta gibisi fazla.
İnsan bazen bu toksikliğe, kaosa bağımlı oluyor. Haz alıyor adeta.
Çünkü sağlıklı, güven dolu bi ilişki yaşamaya bünye alışık değil.
Ama çıkarsınız o çukurdan.
bi kere en büyük avantajınız uzak olmanız.
insan bi yerde ehhh diyor.
ben dediysem herkes der =)

İnsan bir yerden sonra bu toksiklikten, küfür duymaktan, hakaret işitmekten bıkar sıkılır yani. Üstüne koyarak gidecek zaten. Küfür bitince ki artık daha ne Küfür kalmış etmediği sıra şiddete gelecek.

Babamı küçükken kaybettim, 10 sene uzaktan ilişki yürüttüm ve evlendim. Benzerlikleri sıraladım yorum yapmak istiyorum çünkü uzaktayken daha fazla kıskanç daha fazla umursanmadığını düşünme durumu yaşanıyor maalesef ama karşsınızda ölmüş babanıza bile hakaret eden bir adam (şüpheli) var.
10 sene emek vermek kavağları atlamak çok zor ama daha zoru şu daha sevgiliyken bu aşamaya geldiyseniz evlendikten sonra dozu artacak daha da. Daha fazla hakaret daha fazla değer görememe. İnsan ilişkideyken 10 senelik ilişkim bitti lafı sözü özlemi diye düşünüyor ama bir yuvayı dağıtınca daha zor her şey. O kavga koyametten sonra hadi ayırıyoruz da diyemezsiniz o da bunu bildiği için daha da arttırır dozunu.
Çok zor evet başınız sağolsun bende bu ilişkiye başlamadan bir iki sene önce kaybettim boşluktaydık en ufak sevgi kırıntısına kandım çok fazla manipüle edildim ama haklısınız evlensek çok zor olurdu vazgeçmekte zor devam etmekte

İnsan bazen bi çukura düşüyor. 10 yıllık geçmişiniz var ve onsuz bir gelecek çok korkutucu geliyordur. O kadar uzun bir süre ki, ondan önce ne yapıyordunuz, nelerden hoşlanıyordunuz, nasıl bir hayatınız vardı, bunları bile unutuyor insan. Bu yüzden o çukurda debelenmek, çukurdan çıkıp da onsuz bi hayatın belirsizliğinde yaşamaktan daha kolay ve güvenli geliyor.
Bağımlılık gibi bi şey bu. Hatta gibisi fazla.
İnsan bazen bu toksikliğe, kaosa bağımlı oluyor. Haz alıyor adeta.
Çünkü sağlıklı, güven dolu bi ilişki yaşamaya bünye alışık değil.
Ama çıkarsınız o çukurdan.
bi kere en büyük avantajınız uzak olmanız.
insan bi yerde ehhh diyor.
ben dediysem herkes der =)
Tam olarakkkk bu sanki ondan önce yaşamıyordum ne yapıyordum bilmiyorum onunla bitirince daha önceki ayrılıklarda sanki tüm benliğim bitiyormuş gibi oluyordum resmen kaosa bağlandım ya huzurlu olan her şey bana batıyor toksikliğe alıştım hatta bunu araştırdım dopamin bağımlılığı diye buldum inşallah bende atlatırım inşallah çıkarım

İnsan bir yerden sonra bu toksiklikten, küfür duymaktan, hakaret işitmekten bıkar sıkılır yani. Üstüne koyarak gidecek zaten. Küfür bitince ki artık daha ne Küfür kalmış etmediği sıra şiddete gelecek.
Bacım bizim her gün küfür dozu arttı dediğin gibi en sonunda şiddet olacak diye korkuyordum bakalım şu an engelli düzgünce anlattım artık istrmediğimi

Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?😭🥺
Ay kimin polis üniforması sevdası varmış, çok merak ettim :KK53: Eskiden, çapulcular doldurulmadan önce askerin, polisin bi havası vardı belki ama şimdiki kadrolarla (istisnalar hariç) mümkün değil.
On senedir, üstelik uzak ilişki, hiçbir adım atmadı mı evlilik adına? İşi gücü de varmış?
Küfür, hakaret, kısıtlama, baskı vs var ve aşkından ölüp bitiyorsun hâlâ, öyle mi? Peki.

Sen onun üniformasıyla degil onunla evleneceksin. Benimde 2,3 tane polis flortum oldu. Vallahi ters yaptimi bastim tekmeyi. Kimse benden kiymetli degil

Şimdiden böyle yapan aynı eve girince neler yapmaz. Yakışıklılık meslek vs bunlar saygı yoksa hepsi boş. Bırakın bu adam hangi gülü soldurursa soldursun siz kurtarın kendinizi

Kendine şunu sor.Ben bu hakaretleri işitecek kadar değersiz miyim? Bu değersizliği ömür boyu çekebilir miyim ? Cevabın evetse devam et.

Tam olarakkkk bu sanki ondan önce yaşamıyordum ne yapıyordum bilmiyorum onunla bitirince daha önceki ayrılıklarda sanki tüm benliğim bitiyormuş gibi oluyordum resmen kaosa bağlandım ya huzurlu olan her şey bana batıyor toksikliğe alıştım hatta bunu araştırdım dopamin bağımlılığı diye buldum inşallah bende atlatırım inşallah çıkarım

Atlatırsınız ama ciddi anlamda bi çaba istiyor. Kendinizle yüzleşmeniz lazım. Bu da cesaret istiyor.
İyileşiyorsunuz ama iyileşmek dediğimiz şey o kadar sancılı o kadar karmaşık o kadar inişli çıkışlı bi süreç ki insanın anası ağlıyor. Ben 1 buçuk senedir zikzaklar çize çize bi gün diplerde bi gün göklerde bi gün salya sümük bi gün neşe içinde delirmenin ucuna gele gele ama her seferinde hissettiğim bütün duyguları olduğu gibi kabul ederek bu süreçteyim. Çok toksik bi evliliği bitirdim. Düşünüyorum o değil sadece ben de çok toksiktim. Sevgiliyken sürekli beni terk eder giderdi, arkasından ölüp biterdim. Onsuz nefes alamaz gibi olurdum. Geri gelirdi bu sefer huzur bırakmazdım. Çünkü öfkem artardı ona ve aslında sevgim azalıyordu. Böyle bi kısır döngü. Velhasıl, aynı evde yaşamıyor olmanız o kadar büyük bir avantaj ki. Ve evli olmamanız. Gene de dikkatli olun. Siz bu defa ciddi anlamda ilişkiyi bitirince işin rengi değişebilir. Tehdit ettiğini söylemiştiniz sanırım, dikkatli olun.

Back
X