• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9+5 yoğun bulantı

wdolly

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
341
Puanlar
18
hanımlar merhaba 9+5 teyim 3 gündür suyu bile geri çıkarıyorum 3 gündür sadece bugün muz ve kraker yedim dünde bir şey yiyemedim aynı şekilde önceki günde be sadece sabah değil gün botu devam eden bir bulantım var gece 3 e kadar yatamadığım oldu kusmaktan sizce Normalmi yoksa hastaneye gidip serumla destekmi istemeliyim

hanımlar merhaba 9+5 teyim 3 gündür suyu bile geri çıkarıyorum 3 gündür sadece bugün muz ve kraker yedim dünde bir şey yiyemedim aynı şekilde önceki günde be sadece sabah değil gün botu devam eden bir bulantım var gece 3 e kadar yatamadığım oldu kusmaktan sizce Normalmi yoksa hastaneye gidip serumla destekmi istemeliyim
Açken daha çok oluyor yemeye çalış mideni boş bırakma bende şuan aynı durumdayım

Evet canım normal. Benim de tüm gün bulanırdı, canım çekerdi yiyemezdim.
Aç bırakma kendini, salçasız yağsız tüketmeye çalış.
Prilam vermişti dr bana o iyi gelmişti.

Evet canım normal. Benim de tüm gün bulanırdı, canım çekerdi yiyemezdim.
Aç bırakma kendini, salçasız yağsız tüketmeye çalış.
Prilam vermişti dr bana o iyi gelmişti.
Olmuyorki ya psikolojim bozuldu gerçekten suyu bile çıkarıyorum geri ağrıdan sızıdanda ağlayıp duruyorum o kadar kötü oldum ki ne zman geçiyor bulantı gerçekten çok kötü durumdayım

Rabbim yardımcınız olsun bebeğiniz hayırlı olsun Prilam ilaç sayesinde ayaktaydım ben

Olmuyorki ya psikolojim bozuldu gerçekten suyu bile çıkarıyorum geri ağrıdan sızıdanda ağlayıp duruyorum o kadar kötü oldum ki ne zman geçiyor bulantı gerçekten çok kötü durumdayım
Prillam kullanıyor musun canım

Bende prizin bulantı ilacı kullanmıştım iyi gelmişti, yeşil elma deneyebilirsin iyi geliyor bir de yoğurt ve tuzsuz leblebi

Bende prizin bulantı ilacı kullanmıştım iyi gelmişti, yeşil elma deneyebilirsin iyi geliyor bir de yoğurt ve tuzsuz leblebi
Canım inan hepsini denedim bir dilim mandalina yedirdiler zorla biraz önce onu bile çıkardım çok garip hiç bir şey etki etmiyor bir yudum su içeyim onuda çıkarıyorum

Canım inan hepsini denedim bir dilim mandalina yedirdiler zorla biraz önce onu bile çıkardım çok garip hiç bir şey etki etmiyor bir yudum su içeyim onuda çıkarıyorum
Doktoruna gitmeyi denesene, yada serum için acile gidebilirsin ilgilenirler. Vücutta susuz kalıyor çünkü

9-10. Haftalarda pik yapiyor bulanti. İlaçsız atlatmak cok zor şaşırdım açıkcası benim doktorum direk yazmıştı ve burada da çoğu kişi kullanıyor. Ama yine de doktorunuz sizi takip ettiği icin daha iyi bilir tabii, bir sey diyemeyeceğim.
Suyu da cikariyorsaniz mutlaka görünün doktorunuza serum takviyesi vs yapabilirler.

9-10. Haftalarda pik yapiyor bulanti. İlaçsız atlatmak cok zor şaşırdım açıkcası benim doktorum direk yazmıştı ve burada da çoğu kişi kullanıyor. Ama yine de doktorunuz sizi takip ettiği icin daha iyi bilir tabii, bir sey diyemeyeceğim.
Suyu da cikariyorsaniz mutlaka görünün doktorunuza serum takviyesi vs yapabilirler.
Ben acile ve sağlık ocağına gittim doktoruma cuma günü gidicem

Zaten bu ilacı acil ve sağlık ocağı yazamıyor yazsa da karşılamıyor. Kadın doğum yazabiliyor sadece
Ay kriz geçircem valla artık bugün gidicem merkeze acile ya dicem yazın ilaç ya da yarına kadar yatış verin dicem olmuyor böyle dayanamıyorum gerçekten

Canım doktorum merkezde ben ilçedeyim burdada kadın doğum yok cuma günü gidicem direkt parol içicem şimdi mecbur
Parol içme fayda etmez boş mideye içersin daha kötü olur. Acil başka doktora yazdır tanıdık vs varsa sana yazsınlar ya da eczaneden parayla al ilk başta acile bile gidemedim çok kötüydü eczaneden parayla almıştık evet pahalı ama kendime gelmiştim emin ol senden kıymetli değil hiçbir şey ayrıca bir sürü doktor da öneriyor

Back
X