• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9+5 yoğun bulantı

Parol içme fayda etmez boş mideye içersin daha kötü olur. Acil başka doktora yazdır tanıdık vs varsa sana yazsınlar ya da eczaneden parayla al ilk başta acile bile gidemedim çok kötüydü eczaneden parayla almıştık evet pahalı ama kendime gelmiştim emin ol senden kıymetli değil hiçbir şey ayrıca bir sürü doktor da öneriyor
Ya fiyat hiç önemli değil benim için korkum doktor yazmadan bir şey olur çünkü değerlerim çoğu ya düşük ya yüksek üstüne troid ilacıda kullanıyorum ilaçlarla yan etkisi olur bilmeden almayım kafasındayım birazsan çıkıcam merkeze acilde bakarlar artık değerime ona göre ya yatış ya da ilacı değere göre yazdırıcam

Ya fiyat hiç önemli değil benim için korkum doktor yazmadan bir şey olur çünkü değerlerim çoğu ya düşük ya yüksek üstüne troid ilacıda kullanıyorum ilaçlarla yan etkisi olur bilmeden almayım kafasındayım birazsan çıkıcam merkeze acilde bakarlar artık değerime ona göre ya yatış ya da ilacı değere göre yazdırıcam
Geçmiş olsun kötü örnek olmak istemem ama çevremde de görmüştüm ne kafar kötü bir durum olduğunu yaşadığım için söylemek istedim çaresi de var herkes kullanıyor bazılarının hafif mide bulantısı olurken bazıları yerlerde oluyor biz gibi Rabbim kolaylık versin ama yakında geçecek merak etme çok az kaldı 😍

Geçmiş olsun kötü örnek olmak istemem ama çevremde de görmüştüm ne kafar kötü bir durum olduğunu yaşadığım için söylemek istedim çaresi de var herkes kullanıyor bazılarının hafif mide bulantısı olurken bazıları yerlerde oluyor biz gibi Rabbim kolaylık versin ama yakında geçecek merak etme çok az kaldı 😍
Ya sağol canım yanlış anlama beni tavsiyenizi kesinlikle dinliyorum acil yazmazsa kendim söylücem troid ilacıda kullanıyorum kendime alıcam yazmıyorsanız ilacı diyeceğim

9-10. Haftalarda pik yapiyor bulanti. İlaçsız atlatmak cok zor şaşırdım açıkcası benim doktorum direk yazmıştı ve burada da çoğu kişi kullanıyor. Ama yine de doktorunuz sizi takip ettiği icin daha iyi bilir tabii, bir sey diyemeyeceğim.
Suyu da cikariyorsaniz mutlaka görünün doktorunuza serum takviyesi vs yapabilirler.
Evet benim de böyle oldu 5. Haftadan 8ekadar bulandı kusmadım 8-9-10 pik yaptı kusmaya başladım 13teyim hala günde iki üç kez kusuyorum

Benim doktorum prilam bitkisel sabah 2 akşam 2 içebilirsin dedi ben onsuz şu an duramıyorum onzyd zofer için kimyasal mecbur kalmadıkça içme onları demişti

Evet benim de böyle oldu 5. Haftadan 8ekadar bulandı kusmadım 8-9-10 pik yaptı kusmaya başladım 13teyim hala günde iki üç kez kusuyorum
Benim 7 den beri hem bulantı hem kusma var 9 dayım şu an hiç azalma yok hayat enerjim gitti

Benim doktorum prilam bitkisel sabah 2 akşam 2 içebilirsin dedi ben onsuz şu an duramıyorum onzyd zofer için kimyasal mecbur kalmadıkça içme onları demişti
Bende özele yazdırdım en son çare bir cuma günü içtim iki tane birde bugün düzenli değil ama bulantım oldukça içiyorum 😓

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım yarı aç geziyorum. 7+4 haftalık hamileyim canım o kadar çok şey yemek istiyor ki bulantıdan korkuma her şeyi ağzıma süremiyorum. Her şeye midem bulanıyor. Bugün kontrolüm var benim doktordan ilaç isteyeceğim bulantı için bence sende iste. Allah yardımcımız olsun.🤲🏻

Back
X