9 Ay Boyunca Kaç Kilo Aldınız,Bebeğiniz Kaç Kilo Oldu??

ilk hamileliğimde 41. haftada doğum yaptım 16 kilo aldım 4,140 gr oğlum doğdu...
ikinci hamileiğimde 31. haftamda doğum yaptım 5 kilo aldım 1,840 gr doğdu kızım...

merhabalar ben 6 haftalık hamileyim 56 kiloyum umarım fazla kilo almam benim sorum şu lütfen yardım edinn doktor kan değerlerim normal oldugu halde demir hapı verdi henüz çok erken değilmi hergün bir tane içiyorum,, hamileliğin kaçıncı ayında başlanır demir hapına?peki DEMİR HAPI KİLO ALDIRIR MI? benim öyle kusmam falan yok hafif bulantım var çok sağlıklı besleniyorum sabah kahvaltısı ar öğün ve akşamları ekmek yemiyorum.. ama bu haptan sonra midem kazınmaya başladı yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım..???

18 aldım 3100 gr doğdu 4 ayda hepsini verdim..
bu arada tombul bebek takıntısına bir şeyde ben söyleyeyim..çevremde ne kadar 3.500-4000 doğuran varsa bebeğin gelişimi nedense yavaş oldu benimki aldı başını gitti çok çabuk toparladı onların hepsini solladı,başlarda ayy yazık zayıf doğmuş seninki dediler ama laflarını yediler..ben takmıyorum o kadar kilolu olmasını..sağlıklı olsun yeter
şimdi 2. ye hamileyim
9. haftanın içindeyim almadım zaten almamam da lazım..amacım 20. haftaya kadar almamak..ütopik geliyor ama belki başarabilirim..bebeğe yaramayacak hiçbirşeyi yemeyi düşünmüyorum..sağlıklı besleneceğim.

Kızlar ben de toplamda 4 kilo aldım. Oğluşum 3.290 doğdu. Şu an iki aylık neredeyse 4800 idi en son kontrolünde ben de 8 kilo verdim doğumdan sonra.

nasıl 4 kilo aldın yanlışmı okudum zaten bebek 3290 doğmuş eşi plesantası derken şaşaırdımmbilmiyorumkismile

valla canım ben ilk gebeliğimde 28 kilo aldım 34 haftalık doğdu kızım ve 220o gr doğdu şuan ikinci gebeliğim 33.haftayım 5 kilo aldım ama oğlum şimdiden 2 kg ye yaklaşmış yani haftasıyla gayet uyumlu ama kızım zayıf bi bebekti ve ayrıca gebelikte alınan kiloları lüften dert etmeyin ben o 28 kiloyu emzirerek 5 ay gibi kısa bi sürede verdim hatta sonrasında gebelik kilomunda altına düştüm emzirdiğim için

demir hapı iştah açabilir..bende bundan korktuğum için elevit ve demir hapını egec yatarken içiyorum..acıkmıyorum böylece

17+2 oldu bebeğim bugün yani 18 haftadayız kilo 54.5 geçen haftaya göre 500 gr vermişim.bu haftasonu çok yürüdüm onun etkisi sanırım akşam yemeklerinide en geç 18 yiyorum ve sonrası açıkırsamda meyve atıştırıyorum.hamile kaldıgımda 52.5 kiloydum

52 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim. bebeğimde 3360 gr doğdu. ama erken geldi 37 haftanın sonunda doğum yaptım kendim son bir buçuk ay hiç kilo almadım ama bebeğim 1 kilo almıştı gününde doğsaydı daha tombiş olurdu.

oğlumda 56 ile başladım 70 ile doğurdum yani 14 kğ aldım..ama dikkatliydim 7,5 aya kadar sadece 5,5 kğ almıştım ama son aylarda kendiliğinden suyun çoğalmasından 9,5 kğ birden aldım,son aylarda bi anda şişiyor insan aman dikkat.oğlumda 3 kğ doğdu..şimdi 11+5 hamileyim henüz hiç kilo almadım 61 deva mbakalım

ya hem bebeği beslemek hemde kendimin kilo almaması için ne yapmalıyım.Birde folik asidi önce kullansam kilo aldırır mı

ben başladığımda 70 tim ilk 3 ay hiç kilo almadım 4.ay başladım demir hapına 5.ay başladım sadece karnım kocaman onun dışında arkadan gören kimse anlamıyor hamile olduğumu şu an 85 im perşembe günü 30.haftaya başlıcaz bebişimde 1,286 kg.suyumuzda normalmiş ama ayaklarım çok şişiyor benimde

hamilelikten önce ben şuan hamile değilim düşünüyorum 5-6 ay sonra bunun içinde folik aside baslasam mı diye düşünüyorum

normalde 3 ay öncesinden başlanması öneriliyor...herkeste farklı etkilerii...kilo alan da var almayan da...ben almadım meselaaaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…