9 ay boyunca oyalandım

serlif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
51
0
86
Eskişehir
sevgilimle 9 aydır evlilik yalanıyla oyalanıyorum..2 ay kadar kan almaya gitmek için bekletti 2 kez günü geçtiği için kan aldırdık tekrar tekrar yarın yine son günü ama bugün yine gelmedi gün almaya hala da ya canım işim var yapma böyle diyip duruyo.patron kendisi ama 9 aydır benim için bi 10 dakikasını ayırıp hadi gel gidelim diyemedi hep işi gücü önemsedi ya da istemediği için gelmedi bugün ayrılmayı planlıyorum ama sadece planlıyorum canım çok yanıyo bırakamıyorum kaç kez ayrıldım ama yapamadım geri döndüm.. napıcamı şaşırdım..bıktırdı artık beni hergün bu konu yüzünden kavga ediyoruz
bazen de söylediği yalanlar cabası oluyo..aldatmıyo seviyo ama iş evliliğe gelince hiç takmıyo beni ayrılcam desem bile

görünen köy kılavuz istemio malesef ki canım senin bu insanla bi geleceğin sonun yok acı çekersin üzülürsün ama sonunda da ondan kurtulduğun için sevinir Allaha şükredersen yolun başındayken bitir derim ben

Kendisi patron demişsiniz.Hımm.

İstisnalar elbette vardır ama patronunuzla aşk hülyaları peşinde koşmak yerine kendi denginizde biriyle daha mutlu olacağınız kanaatindeyim.

Zira burda okuduğum patron-işveren aşkları pek de parlak değil.

1 senemizi doldurmadan ayrılmak istedim hayller kurdurdu bana kendisi evlenelim dedi heveslendirdi aklımda evlilik yoktu ama soktu sonra da kendisi kaçtı işte aşkımlı canımlı cicimli mesajlar atıyo şimdi meşgulmüş arayamıyomuş korkuyo bişeyden ama evlilik mi başka bişey mi bilmiyorum bu da herşey gibi öldürüyo beni

Arkadaş, sevgilisinin kendi patronu olduğunu söylememiş. Sevgilisinin, kendi işinin patronu olduğunu söylemiş. En azından ilk mesajda İşçi-İşveren ilişkisine dair bir iz yok.

patron işveren olarak değil ilişkimiz onun kendi şirketi manasında o da orta halli bi şirkette bnde orta halli bi gelire sahibim yani benim patronum değil ama demek istediğim patron olmasına rağmen 9 ayda 20 dakikasını ayırıp işine vermeyip benimle gün almaya gelmediği sürekli iş iş diye yakardığı şimdi şirketi kapattı başka bi şirkette eleman oldu normalde bugün için izin aldığını söyledi gelmesi gerekirdi ama patron yok izin alamadım diyo

Canım bu evlenelim lafı ortaya sen ayrılmak istediğin zaman mı çıktı? Acaba seni elinde tutmak için böyle bir şey atmış olabilir mi ortaya? Çünkü böyle düşündüğümüzde şimdiki hareketleri de anlam kazanıyor.

1senenin dolmasını nie bekliosunuz??
haa 1sene sonra ha 3ay sonra sonu yoksa uzatmanın kime ne faydası var

Arkadaş, sevgilisinin kendi patronu olduğunu söylememiş. Sevgilisinin, kendi işinin patronu olduğunu söylemiş. En azından ilk mesajda İşçi-İşveren ilişkisine dair bir iz yok.

Her neyse,ben yanlış anlamışım demek.

Öyle ya da böyle...9 ay boyunca iyi sabretmişsiniz.Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

evlenme meselesi nasıl açıldı yani kendisi mi gündeme getirdi yoksa sen mi?

evlenmek istemiyo belli ki

sen zorluyor gibi bi durumda mısın acaba?

malesef öle bişe deil hayal kuruyodu sürekli evimizi şöle yapalım böle yapalım en sonunda bi gün pazartesi evlendirme dairesine gidelim dedi o dediği gün gittik ama gidiş o gidiş sonraki aylarda 2 kez sağlık raporu almak zorunda kaldık 2. raporun da son günü bugün
(sağlık raporunun süresi 3 ay)(3 ay içinde gün almazsan tekrar rapor alman gerekiyo)

evlenme meselesi nasıl açıldı yani kendisi mi gündeme getirdi yoksa sen mi?

evlenmek istemiyo belli ki

sen zorluyor gibi bi durumda mısın acaba?

ben zorluyo durumuna düştüm artık bi gün gelmek istemedim yalan söledim dedi.evlenmek mi istemiyosun dedim hayır işim vardı dedi bi gün başka yalan bi gün başka yalan iyi davrandım kavga ettim ayrıldım artık herşeyde kaçıo oldu kısaca hayal kurdurttu sonra da hayalimi yıktı

Her neyse,ben yanlış anlamışım demek.

Öyle ya da böyle...9 ay boyunca iyi sabretmişsiniz.Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

ayrılmak istiyorum ama 2 gün dayanabiliyorum en fazla ev baktık eşya baktık bi ev kiralamıştı bile ama hala boşyere para ödüyo o eve 2 aydır tek bi elya yok evin içinde

Benim dikkatimi çeken de ailelerden hiç bahsetmemiş olman. Bu adam seni aylardır oyalıyor da ailen müdahale etme gereği duymuyor mu?

ayrılmak istiyorum ama 2 gün dayanabiliyorum en fazla ev baktık eşya baktık bi ev kiralamıştı bile ama hala boşyere para ödüyo o eve 2 aydır tek bi elya yok evin içinde

bu ne saçmalık arkadaşım ya para mara ödemiyordur ya sana evi tuttum demiş tutmamıştır yada evi beraberken tuttuysa gidip geri iptal etmiştir ayrıca evleneceğiz diye oyalıyor bence sen bunu bir araştır hatta vukuatlı nüfüs örneği iste evli olma ihtimali yüksek

Ha bir de... Aslında hiç sevmem böyle iç karartıcı yorumlar yapmayı ama aklıma takıldı. Evli olmadığına emin misin sevgilinin? Seviyor, aldatmıyor diyorsun ama evlenmekten kaçıyor... Acaba diyorum boşanma aşamasında olduğu bir evliliği var da ondan boşanmadan seninle evlenemeyeceği için zaman mı doldurmaya çalışıyor?

Benim dikkatimi çeken de ailelerden hiç bahsetmemiş olman. Bu adam seni aylardır oyalıyor da ailen müdahale etme gereği duymuyor mu?

abimin bu olaylardan pek haberi yok annemin var onun tarafında işi gücü var belli diyo. tüm çevrem bizi nişanlı biliyo ailesine söylemedi bile hadi az buçuk biliolar ama tanışmışlığımız yok artık ailesiyle de görüşmüyo arkadaşının yanında kalıo seni istemeyeni hiç istemem dedi ailesi beni istemediği için görüş annenle diyorum istemiyorum diyor normalde annesine çok düşkündür.çok karışık hayatım var artık ben bile çözümleyemiyorum nerden baksam bi çıkar yol bulmaya çalışsam bi düğüm daha oluşuyo..geçen günlerde abime anlattım ev baktık falan diye şimdi abime de ne dicemi bilemiyorum...biz 'güya' evlenme hazırlığı yaparken en azından 10 arkadaşım tanıdığım ve abim evlendi

Peki ailenin bu konudaki tavrı nedir? Aileler işin içerisinde değil mi?

Soruyu sorduktan sonra farkettim aile ile ilgili yazdıklarını. Üzgünüm ama bu adamın hiç bir tarafı bana evlenme niyetinde ve tekin gelmedi. Sen yarının için kendine güvenilebilecek bir adam bul.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…