Birlikte yarının olamayacağını bildiğin adamla bugününü heba etme.
görünen köy kılavuz istemio malesef ki canım senin bu insanla bi geleceğin sonun yok acı çekersin üzülürsün ama sonunda da ondan kurtulduğun için sevinir Allaha şükredersen yolun başındayken bitir derim ben
Kendisi patron demişsiniz.Hımm.
İstisnalar elbette vardır ama patronunuzla aşk hülyaları peşinde koşmak yerine kendi denginizde biriyle daha mutlu olacağınız kanaatindeyim.
Zira burda okuduğum patron-işveren aşkları pek de parlak değil.
Kendisi patron demişsiniz.Hımm.
İstisnalar elbette vardır ama patronunuzla aşk hülyaları peşinde koşmak yerine kendi denginizde biriyle daha mutlu olacağınız kanaatindeyim.
Zira burda okuduğum patron-işveren aşkları pek de parlak değil.
1 senemizi doldurmadan ayrılmak istedim hayller kurdurdu bana kendisi evlenelim dedi heveslendirdi aklımda evlilik yoktu ama soktu sonra da kendisi kaçtı işte aşkımlı canımlı cicimli mesajlar atıyo şimdi meşgulmüş arayamıyomuş korkuyo bişeyden ama evlilik mi başka bişey mi bilmiyorum bu da herşey gibi öldürüyo beni
1 senemizi doldurmadan ayrılmak istedim hayller kurdurdu bana kendisi evlenelim dedi heveslendirdi aklımda evlilik yoktu ama soktu sonra da kendisi kaçtı işte aşkımlı canımlı cicimli mesajlar atıyo şimdi meşgulmüş arayamıyomuş korkuyo bişeyden ama evlilik mi başka bişey mi bilmiyorum bu da herşey gibi öldürüyo beni
Arkadaş, sevgilisinin kendi patronu olduğunu söylememiş. Sevgilisinin, kendi işinin patronu olduğunu söylemiş. En azından ilk mesajda İşçi-İşveren ilişkisine dair bir iz yok.
patron işveren olarak değil ilişkimiz onun kendi şirketi manasında o da orta halli bi şirkette bnde orta halli bi gelire sahibim yani benim patronum değil ama demek istediğim patron olmasına rağmen 9 ayda 20 dakikasını ayırıp işine vermeyip benimle gün almaya gelmediği sürekli iş iş diye yakardığı şimdi şirketi kapattı başka bi şirkette eleman oldu normalde bugün için izin aldığını söyledi gelmesi gerekirdi ama patron yok izin alamadım diyo
Canım bu evlenelim lafı ortaya sen ayrılmak istediğin zaman mı çıktı? Acaba seni elinde tutmak için böyle bir şey atmış olabilir mi ortaya? Çünkü böyle düşündüğümüzde şimdiki hareketleri de anlam kazanıyor.
evlenme meselesi nasıl açıldı yani kendisi mi gündeme getirdi yoksa sen mi?
evlenmek istemiyo belli ki
sen zorluyor gibi bi durumda mısın acaba?
Her neyse,ben yanlış anlamışım demek.
Öyle ya da böyle...9 ay boyunca iyi sabretmişsiniz.Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
ayrılmak istiyorum ama 2 gün dayanabiliyorum en fazla ev baktık eşya baktık bi ev kiralamıştı bile ama hala boşyere para ödüyo o eve 2 aydır tek bi elya yok evin içinde
Benim dikkatimi çeken de ailelerden hiç bahsetmemiş olman. Bu adam seni aylardır oyalıyor da ailen müdahale etme gereği duymuyor mu?
malesef öle bişe deil hayal kuruyodu sürekli evimizi şöle yapalım böle yapalım en sonunda bi gün pazartesi evlendirme dairesine gidelim dedi o dediği gün gittik ama gidiş o gidiş sonraki aylarda 2 kez sağlık raporu almak zorunda kaldık 2. raporun da son günü bugün
(sağlık raporunun süresi 3 ay)(3 ay içinde gün almazsan tekrar rapor alman gerekiyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?