Ha bir de... Aslında hiç sevmem böyle iç karartıcı yorumlar yapmayı ama aklıma takıldı. Evli olmadığına emin misin sevgilinin? Seviyor, aldatmıyor diyorsun ama evlenmekten kaçıyor... Acaba diyorum boşanma aşamasında olduğu bir evliliği var da ondan boşanmadan seninle evlenemeyeceği için zaman mı doldurmaya çalışıyor?
bu ne saçmalık arkadaşım ya para mara ödemiyordur ya sana evi tuttum demiş tutmamıştır yada evi beraberken tuttuysa gidip geri iptal etmiştir ayrıca evleneceğiz diye oyalıyor bence sen bunu bir araştır hatta vukuatlı nüfüs örneği iste evli olma ihtimali yüksek
adam daha nasıl seni kırmadan açık ederdi bilmiyorum ama bence evlenmek istemiyor. siz de 9 aydır her gün itinayla zorlamaya devam etmişsiniz. bi bırakın bakalım kendi haline. ya da alın karşınıza korkusunun ve isteksizliğinin sebebini sorun. o her gün gelmemiş ama siz de aynı inatla her gün zorlamışsınız.
işte öle gibi görünüyo ama nerdeyse sesimi hiç çıkarmadım ama bi yerden sonra sabrım taştı 1 ay hiç o konuyu açmadığımı da biliyorum ama çevrem ve özellikle abim baskı uygulayınca bana bende tekrar sordum niyetin yok mu diye bilmiyorum neden gelmedin bilmiyorum neden tuttun evi diyorum bilmiyorum neden hala bırakmıyosun madem peşimi diyorum bilmiyorum diyor yolumu çizmeye çalıştığım zamanda bırakma diye hergün kapıma geliyo annem de sadece işi varmış boşver diyo ama 9 ayda 10 dakika içinde gün alamıyo işte tek kavga konumuzda bu zaten yalanları vardı bıraktı tamam ama madem ki ben ayrıldığımda da gelmesin peşimden yolumu çiziyim haksız mıyım o öle davrandıkca benim yelkenler suya düşüyo tamam diyip kabulleniyorum yeniden seviyorum bırakıyorum peşime düşüyo yalvarıo tekrar tekrar aynı şekilde bunları yaşıyoruz.
yol yakınken hemen ayrıl. acı çekerim diyorsun, otur acını da bir güzel çek ama yeter ki bu hayatı karmaşık insanla devam etme. hem nasıl olsa unutacaksın bir şekilde iyi veya kötü. ilerde daha kötü şeyler olmasından iyidir. hem de karşına bu adamdan çok daha istikrarlı biri çıkacaktır mutlaka ileride, o zaman iyi ki yol yakınken ayrılmışım diyeceksin
ama şöyle bir durum var yanlışsam düzeltin. size gerçekten istemediğini söylese siz onu terk edeceksiniz. ayrılıyorum, bırak yoluma gideyim gibi şeyleri sizden duymak istemediği için kendince geçiştiriyor olamaz mı? siz soruyorsunuz ama cevabı sonucu sizi kaybedebilir. ben korkuyorum şu an evlenmek istemiyorum derse siz onu terk edeceksiniz. bu korkusunu almadığınız sürece sizi böyle oyalamaya devam eder çünkü biliyor ki hayır istemiyorum deme şansı yok pek.
Bir rapor almak için 10 dk sını ayırmayan adam düğün nikah gibi çok çetrefilli vakit alıcı işleri ve ev yuva kurmak gibi işleri halledebileceğini düşünüyor musun? Mesele sadece 10 dk ya odaklanmışsın ama bir rapor için 9 beklediysen düğün nişan nikah işleri kaç sene beklersin acaba. Birde evlilik tek senin ailenle olmaz ki onun da ailesinin dahil olması lazım yoksa kendi başına gelin güvey olmuş gibi bir şey olursun. Ailene muhattap aile gerekir sadece o yetmez. Bence bu iş yaş adamın evlenmede gözü yok sende oyalanırsın ancak.
haklısınız sizde ama benim çevreme göre de 9 ay çıkma konusu için oldukça uzun bi süre sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi geliyo daha 2 aylıkken ilişkimiz ne zaman evleniosunuz diyolardı yani her koşulda bekletme olayı olacaksa ayrılık gelecek o da bunu gayet iyi biliyor.bilmesine rağmen de hayır istemiyorum diyosa kavga etmeden severek ayrılmış olcaz ama böyle bekleterek de ondan soğumamı ilerde olcaksa bile olmamasını sağlıo..
Eğer ayrılamam,çok seviyorum diyorsanız"evlilik"fikrini bir müddet rafa kaldırın..birde böyle deneyin.
denedim olumlu sonuç hiç yok olmucak da belli en iyi arkadaşların da dediği gibi ayrılmak yoksa bu iş daha kim bilir ne kadar sürecek
bu dayatmalar bu şartlar koşullar, aile görüşleri, müdaheleler beni bir kez daha çok ama çok delirtti şunu okurken. siz yanlış anlamayın sizin de bir suçunuz yok ama ne demek 9 ay çok uzun. evlilik olsun da ne olursa olsun diye niye böyle insanları zorluyorlar ben çözemiyorum. aile canını biricik kız evladını, kızının 9 aydır tanıdığı birine 9 ay hadi yine çok ya, 2 aydır tanıdığı birine nasıl gönül rahatlığıyla veriyor. siz ailenizle bunu konuştunuz mu, bilmiyorum ne kadar fayda eder ama "ben evlilik yapacaksam biraz tanımak istiyorum, nasıl görüştüğümüz de açık, ben kötü bir şey yapmıyorum" gibi bir şeyler demek bu kadar zor ya da faydasız mı? o da bunu biliyor diyorsunuz ama bilmek başka evlenmek başka. bu bir söz, bir yola çıkılıyor, yeminler ediliyor, hastalıkta sağlıkta ölene dek deniyor. böyle bir karar için yıllar bile zorken siz bana söyleyin 2 ay 9 ay çok mu makul? kendi aklınıza yatıyor mu?
burada sitem etmeniz gereken kişi erkek arkadaşınızdan çok bu kadar baskıyı ilişkiye bindiren aileniz. yarın bir gün siz de evlendiğinize pişman olabilirsiniz. hayatınızı böyle kurallar kaideler için harcamayın.
acıkcası ben suan sızınde ne ıstedıgınızı anlamıs durumda degılım, butun yolları kapatmıs gıbısınız tek cıkar yol evlenmek dıye dusundugunuzu dusunuyorum :26:
az önce yaptığım bi yorum vardı oraya bakarsanız belki az da olsa anlarsınız neden öyle olduğunu bu yorumdan hemen öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?