- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Angelarelation
-
İstanbulda oldummaşallah çok güzel olmuşsunuz darısı bana inşaAllah hangi ilde oldunuz ameliyatı istanbul öneriniz varmi kizlar
Yani kafaya takıyorum maalesefYuzune uyumlu,dogal guzel bir burun olmus,kafaya takicak birsey yok yanihenuz yenide zaten tam yuze oturmasi iki seneyi bulucaktir...
Tam yan profil var mı acaba?Yani kafaya takıyorum maalesefinsallah biraz daha kücülür
ilk defa farklı bir estetik görüyorum ve çok hoşuma gitti. Genelde maalesef ki hep aynı gibi oluyor insanların burunları estetikten sonra. Sizinkini çok beğendim doğal ve farklı duruyorÖdemelerin çoğu gitti sanırım nasıl duruyor Bi sıkıntı var mı sizce? Üst dudak burun arası mesafe çok mu kısa?
hangi doktor acaba fiyatı nekadardı özeldemi oldunuzİstanbulda oldum
Tesekkür ederim böyle yorumlar gelince icim biraz olsun rahatlıyo :) evet cok dogal duruyo ama fazla doğal yapılmıs gibi değil:))ilk defa farklı bir estetik görüyorum ve çok hoşuma gitti. Genelde maalesef ki hep aynı gibi oluyor insanların burunları estetikten sonra. Sizinkini çok beğendim doğal ve farklı duruyor
Tam yan profil var mı acaba?
Özelde oldum 9 ay önce 7500 tlhangi doktor acaba fiyatı nekadardı özeldemi oldunuz
Evet cok cok hafif var belli olmuyo artık :)Daha önceki konularınızdan dolayı sormuştum, kemer kalmış gibiydi sanırım geçmiş:)
Demekki benim endişelerinmem için çok erken, gerçekten sabır işi :)Evet cok cok hafif var belli olmuyo artık :)
Evet kesinlikle sabır işi :)Demekki benim endişelerinmem için çok erken, gerçekten sabır işi :)
Teşekkür ederimBurun güzel görünüyor. Geçmiş olsun. Burun dudak arası mesafe uzunsa başka bir operasyonla kısaltılıyor ama kısaysa ne yapılabilir, bilmiyorum. Bence sorun yok. Herkesin aynı olamaz zaten.
Tesekkür ederimBencede gayet hoş yüzünüze yakışmış maşallah
Tesekkür ederim :)Çok çok güzel olmuş,hem havalı hem doğal.Km yaptı bunu:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?