- 15 Şubat 2017
- 129
- 138
- 18
- 32
- Konu Sahibi Perimasali24
-
Hormonlarına bakıldı mı11 aydir deniyoruz doktor doktor gezdim sikinti yok diyor. Esim sperm testi yaptirmadi bizde bekliyoruz.
Evet bakildi. Erkeklik hormonum biraz yuksek tsh 8.8 cikti. Doktor bi sorun yok dediHormonlarına bakıldı mı
Tsh mı? Tiroid hormonu o yalnız? Cnkü benim de o yüksek 5.04 ve 2,5üstündeyken tsh bebeğe zararlıymıs ayrıca benim prolaktinimi de tsh yükseltmis oyüzden bebek olmuyormus benim de nisanda 1 yıl olcakEvet bakildi. Erkeklik hormonum biraz yuksek tsh 8.8 cikti. Doktor bi sorun yok dedi
Pardon cnm fsh yazicaktim. O kadar cok hormon var ki karistirdim :) prolaktin 12 cikti benimTsh mı? Tiroid hormonu o yalnız? Cnkü benim de o yüksek 5.04 ve 2,5üstündeyken tsh bebeğe zararlıymıs ayrıca benim prolaktinimi de tsh yükseltmis oyüzden bebek olmuyormus benim de nisanda 1 yıl olcak
Benimde martta 1 yil olucak evleneliEvleneli
Hee :) ya acaba onun caresi ne ola ki?Pardon cnm fsh yazicaktim. O kadar cok hormon var ki karistirdim :) prolaktin 12 cikti benim
İnsallah nasip eder Allah ya 1 yıl cok uzun geldi gercekten hic korunmayıncaBenimde martta 1 yil olucak evleneli
Evet ya cok uzun geliyor. Esime gitti bi sperm testi yaptir diyorum. Borclar bitsin ben iki borcu kaldirmam diyor.İnsallah nasip eder Allah ya 1 yıl cok uzun geldi gercekten hic korunmayınca
Neyin caresi cnm??Hee :) ya acaba onun caresi ne ola ki?
Fsh caresiiNeyin caresi cnm??
Yok galiba. Zaten fsh stresten etkilenen bi hormonmus yukselip dusebiliyomus. Senin prilaktine destinox diye bi ilac yazdimi doktorFsh caresii
Evet yazdı dün basladım bakalım nezamana düsücekYok galiba. Zaten fsh stresten etkilenen bi hormonmus yukselip dusebiliyomus. Senin prilaktine destinox diye bi ilac yazdimi doktor
İnsAllah duser hayirlisiyla gebe kalirsin :)Evet yazdı dün basladım bakalım nezamana düsücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?