9 AY OLDU TIK YOK

Perimasali24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
129
138
18
32
Meraba arkadaşlar ben yeniyim 9 ay oldu korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum sonuçlar temiz rahimim yumurtaljklar temiz her ay adet oluyorm ama günleri tutmuyo örnek ocak 17 de oldum şubat 3 de bidaha kafayı yiyen açaba bilen varmı neden böyle

eşin sperm testi yaptırsın ayrıca ilk 1 sene olmamasını doktorlar normal karşılıyor ah birde bize sorsalar normal mi değilmi:KK43:regl döngün az sanırım 18 gün düzenli olarak not alıyor musun regl olduğun günleri eğer hep böyle azsa döngün reglinin 9. gününde yumurtluyor olabilirsin yumurtlama gününe denk getirmek çok önemli

Canm eşimde bi sorun yok sanırım çünkü benim 3 tane daha çocuğum var diğer çocuklarımda korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalırdım eee busefer 9 ay oldu tık yok benim sağlık sorunum olduğu için bebek için acele ediyorum bide ne biliyim bu sonuncu olacağı için çok istiyorum işte 3 ay 35 gunde bir oldum 2 ay 30 günde 2 ay 24 günde bu ayda 18 gün sonra bidaha oldum

11 aydir deniyoruz doktor doktor gezdim sikinti yok diyor. Esim sperm testi yaptirmadi bizde bekliyoruz.

Bence eşimde bi sorun yok olsaydı 3 tane olmazdı peki sence fazla kilo engel olabilirmi

Evet bakildi. Erkeklik hormonum biraz yuksek tsh 8.8 cikti. Doktor bi sorun yok dedi
Tsh mı? Tiroid hormonu o yalnız? Cnkü benim de o yüksek 5.04 ve 2,5üstündeyken tsh bebeğe zararlıymıs ayrıca benim prolaktinimi de tsh yükseltmis oyüzden bebek olmuyormus benim de nisanda 1 yıl olcak

Tsh mı? Tiroid hormonu o yalnız? Cnkü benim de o yüksek 5.04 ve 2,5üstündeyken tsh bebeğe zararlıymıs ayrıca benim prolaktinimi de tsh yükseltmis oyüzden bebek olmuyormus benim de nisanda 1 yıl olcak
Pardon cnm fsh yazicaktim. O kadar cok hormon var ki karistirdim :) prolaktin 12 cikti benim

Back
X