• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 ay...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Zaman nasil boyle geciyo , gecti anlamadim.. bugum annem öleli 9 ay oldu..hâla gecen bi acim yok.. bu saate kadar uyuyamadim .. onu çook özledim bu yaşımda ona cok daha fazla ihtiyacim var.. okulda annesinden bahsedenleri yolmak istiyorum .. veya annesiyle ilgili ileri geri konusanlari.. sirf okuldan almiyo diye annesine bela okuyanlari hakaret edenleri.. Ben anneme muhtacken her gun onun icin aglarken onlar nasil annelerine kotu davraniyo. . Canim yaniyo aglamakdan yoruldum.. bide hava hâla karanlik korkuyorum..
Annemin mezarina gitmeyi istemiyorum gitmekden korkuyorum bunun icin suclu hissediyorum bende ona bildigim dua okuyorum ama yeter mi ki mutlu olmasina..? Sizde okurmusunuz ablaciklar..?♥

Annen için senin hayırlı bir evlat olduğunu hissetmek, kendini iyi yetiştirmen, düzgün arkadaşlar seçmen, okullarını bitirmen ve hayatınla ilgili doğru kararlar vermen emin ol ki duaların kadar mutlu edecektir.

Bende okudum bitanem, nur içinde yatsın anneciğin

Son düzenleme:
canım benim Allah rahmet eylesin anneciğine mekanı cennet olsun inşallah bende her Kuran okuyuşumda anneciğinide katıcam onun en çok dualarına ihtiyacı var şimdi bol bol dua et onun için benim babam annem bana hamileyken vefat etmiş bnm onu hatırlayacak bir anım bile yok ama sen öyle değilsin onunla güzel geçirdiğin günleri hatırla ve mutlu ol başın sağolsun..

canım benim Allah rahmet eylesin anneciğine mekanı cennet olsun inşallah bende her Kuran okuyuşumda anneciğinide katıcam onun en çok dualarına ihtiyacı var şimdi bol bol dua et onun için benim babam annem bana hamileyken vefat etmiş bnm onu hatırlayacak bir anım bile yok ama sen öyle değilsin onunla güzel geçirdiğin günleri hatırla ve mutlu ol başın sağolsun..
Allah rahmey eylesin ..
Bende mutlu anilari hatirlamiyorum tesekkur ederim amin ..

Annen için senin hayırlı bir evlat olduğunu hissetmek, kendini iyi yetiştirmen, düzgün arkadaşlar seçmen, okullarını bitirmen ve hayatınla ilgili doğru kararlar vermen emin ol ki duaların kadar mutlu edecektir.

Bende okudum bitanem, nur içinde yatsın anneciğin

Peki.. cok tesekkur ederim .. Amin

esmaeslem psikiatriste yada psikoloğa gitmeyi düşündünmü hiç.Bende dua okudum:)Allah nur içinde yatırsın.:38:

Ah esmacan,
Yapma böyle be kuzum. Biliyorum anasızlık çok zordur. Kokusunu özlersin, saçını okşamazsınız özlersin....
Ama kendini heder ettin be küçüğüm.
Allah'a yalvar, sana dayanma gücü anneciğine rahmet eylesin diye.
Bi gün kavuşacağınızı düşün
İlerde sen anne olacaksın, seninde evlatların olacak. Daha çok güzel günler göreceksin inş.
Kaderine razı gel, kabullen acın azalmasada onla yaşamayı öğrenirsin belki

Anneme kimi zaman kızsam da onu kaybetme düşüncesi benî çıkmaza götürüyor.. Bunu düşünmek bile bu kadar zorken yaşamak kimbilir ne büyük boşluktur... Senin annene yapabileceğin en güzel şey hayırlı bir evlat olmandır. Bedenine ve ruhuna sahip çıkmalı, güzel bir meslek sahibi olarak vicdanın çerçevesinde onurlu bir hayat yaşamandır... Allah sana güç versin.. Her konuda...

allahım sana dayanma gücü versin canım
anneciğinede bol bol rahmet versin rabbim yattığı yerler nur olsun....
kaybedilmeden neden değer bilinmiyor değil mi?

Allah sana sabır versin canım annene de rahmet dilerim.Herkesin sınavı farklı bu hayatta seninki de böyle olmuş.İsyan etme sakın.Daha çok gençsin diğer konularını da görüyorum arada.İyi bir eğitim al ayakların yere sağlam bassın.Eminim annen de böyle olsun isterdi emin ol o senin hep yanındadır.Cennetin en güzel yerlerinde karşılaştırsın rabbim sizi.

Ah esmacan,
Yapma böyle be kuzum. Biliyorum anasızlık çok zordur. Kokusunu özlersin, saçını okşamazsınız özlersin....
Ama kendini heder ettin be küçüğüm.
Allah'a yalvar, sana dayanma gücü anneciğine rahmet eylesin diye.
Bi gün kavuşacağınızı düşün
İlerde sen anne olacaksın, seninde evlatların olacak. Daha çok güzel günler göreceksin inş.
Kaderine razı gel, kabullen acın azalmasada onla yaşamayı öğrenirsin belki
O bi gun ne zaman ... o kadar coookcooockooook ozledimm ki.. ileriye gelecege inanmuyorum .. peki ablacik..

Allah rahmet eylesin..Sana da dayanma gücü versin canım..
Amin ..

allahım sana dayanma gücü versin canım
anneciğinede bol bol rahmet versin rabbim yattığı yerler nur olsun....
kaybedilmeden neden değer bilinmiyor değil mi?
Aminn .. malesef

Allah sana sabır versin canım annene de rahmet dilerim.Herkesin sınavı farklı bu hayatta seninki de böyle olmuş.İsyan etme sakın.Daha çok gençsin diğer konularını da görüyorum arada.İyi bir eğitim al ayakların yere sağlam bassın.Eminim annen de böyle olsun isterdi emin ol o senin hep yanındadır.Cennetin en güzel yerlerinde karşılaştırsın rabbim sizi.
Peki.. amin

Anneme kimi zaman kızsam da onu kaybetme düşüncesi benî çıkmaza götürüyor.. Bunu düşünmek bile bu kadar zorken yaşamak kimbilir ne büyük boşluktur... Senin annene yapabileceğin en güzel şey hayırlı bir evlat olmandır. Bedenine ve ruhuna sahip çıkmalı, güzel bir meslek sahibi olarak vicdanın çerçevesinde onurlu bir hayat yaşamandır... Allah sana güç versin.. Her konuda...
Amin..tesekur ederim

Nasil bi bosluktayim.. cok yorgunum.. annemi unutuyolar mi ..??.. teyzemde her ay hatirlardi ama bu ay hatirlamadi.. belli etmemeye calistim agladigimda her zaman ki gibi dedim .. onun aklina bile gelmedi sanirim .. kardes bu kadar cabuk unutulur mu .. unutulsun istemiyorum.. acisi hafiflesin ama unutulmasin .. cok yalniz hissediyorum.. kotu hissediyorum..

Rabbim annenizin mekanını cennet eylesin,size ve ailenizede sabırlar versin

boşuna dememişler en saf sevgisine inandığım annemdir diye

bol,bol dua edin annenize

Canım 50 yaşındayım,annemi kaybedeli 10 sene olacak 2 ay sonra.Bende özledim ama bir noktada hayat devam ediyor.Yarın öbürgün inşallah seninde bebeklerin olacak,onlarda seni koklayıp sevecekler:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X