- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.877
- 798
Savas olsa asker cehphede savassa herkes yas tutar saygi deriz el ustunde tasiriz askere biri ters baksa arkasindan ordu kapina dayanir halk ayaklanir sehit olsa sokaginda yaprak kipirdamaz su an saglik calisanlari savas veriyor biz meslegi secmisler tabiki calisacaklar diyoruz her keyfimizi yapiyoruz doktorlar patir patir ölüyor sag kalanlar yurt disina kacma pesinde basit mantikla sosyal medyada arama yapin o kdr cok grup ve sayfa varki
Pandemi bitince calisacaklar yaa diyecek dr kalmayacak sadece benim grup olarak tip okuyan 6 arkadasim Almanyaya gidecek
Su anda uzak akrabanin haberini aldik ekimde 40 kisi nisan yapmisti dedesini kaybetmis anneanne kotu durumda. O 40 kisi niye gidiyor zaman normal zamanmi kimin kime kirilmaya hakki var ben artik anlayamiyorum aklim almiyor
Pandemi bitince calisacaklar yaa diyecek dr kalmayacak sadece benim grup olarak tip okuyan 6 arkadasim Almanyaya gidecek
Su anda uzak akrabanin haberini aldik ekimde 40 kisi nisan yapmisti dedesini kaybetmis anneanne kotu durumda. O 40 kisi niye gidiyor zaman normal zamanmi kimin kime kirilmaya hakki var ben artik anlayamiyorum aklim almiyor