9 aydan sonra uzaktayız diye terk edildim :((

Demek ki kendi uyumuyor seni uyutuyormuş hakkatten stres hanım tüh be

Zaten bir erkek arayıp sormuyorsa onda vardır birsey ...seven erkek özler arar sorar merak eder yahu ..

Herkes malesef uzaktan yürütemiyor. Yaşı biraz daha olgun olanlar daha yakın olmak istiyor sanırım.
Sevgilimle 6 senedir uzaktan ilişki yürütüyoruz. Mesafeler yüzünden tartışmalar bazen sıklaşıyor ama aşkta mesafeler sorun olmamalı...

Şimdi aydınlatayim ayrı sehirlerdeyiz kendisi doktor çok yoğun çalışıyor ve akşamları yorgunluktan hemen uyuyor. Zaten uzaktayiz iletisimimiz zor sürüyordu. Gün içerisinde bi kaç msjlasma 1 kere de telde konuşma şeklinde. İstediğim ilgiyi zaten göremiyordum. Her ay 5 gün yanıma geldiğinde tabiki uyumuyordu. Sürekli geziyorduk egleniyorduk. İş düşünmüyorduk. Ben de izin alıyordum işten. O da alıyordu. 5 gün hep dipdibe geçiriyorduk. Onun da dediği yanindayken sorun yok her şey çok güzel. Ama geri dönünce uzakta olduğumuz için tekrar sorunlar başlıyor ayrılma sebebi bu yani uzaklık ben zamanla onu da asariz dedikce ama işte sorun diye sizlanlanmaya başladı. Neden doktor olduğunu belirttin demiş birisi. Önceki konularda belirtmemin sebebi hani is yoğunluğunu anlatmak belki burda da doktor arkadaşlar vardır onun açısından bakabilirler de beni aydinlatabilirler diye düşündüm. Yani ben adama romantik değilsin dediğimde ben günde 130 hasta bakıyorum sen hayatında hiç 1 günde 130 kişiyle muhattap oldun mu canım çıkıyor demişti. Aynı meslekten olmadığım için anlayamiyordum bazen onu. İşte bu yoğunluk ve yorgunluk onun ilişkide salmasina sebep oldu (

O zaman adam malesef haklı. Unutmaya bakın. İnsan neleri unutuyor.

başka birine gönlü kaymış olabilir. olmayabilir de gerçi ama bitirmiş artık napalım. önümüze bakmak lazım.

Ama askımda sevgimde sorun yok dedi seven insan katlanmaz mi bazi zorluklara of of

Ben iki sene İzmir-İstanbul arası yürüttüm, bütün maaşım uçak parasına, o buraya geldiğinde ısmarladığım şeylere gitti ama terk edildim. "Sıkılmış" .

Çok normal yani benim için. Alışırsınız zamanla sorgulamayın olan olmuş.

Bu insanlar ne nankör yaa. Hiç mi hatrı olmaz bazı şeylerin. Çok garip geliyor bana bunlar. İnsan sevdiginden nasıl sıkılır bi kere.

Sakın arama. Bırak ne hali varsa görsün.

demek ki duyguları kuvvetli değilmiş. sevse zaten mesafe falan vız gelirdi. yakınlarında başka birini bulmuştur.

Üzgünüm ama yakın çevresinde yeni birini bulmuş. Güven kavramını hemen bir kişide harcayıp bitiriveriyor bazıları.

Hepsi bahane canım ya ..seven adam bunu yapar mı ??bence değmez üzüldüğüne ...doktor diye yoğun çok çalışıyor bunlar bahane ..zaten 9 ay olmuş ciddi bir adım yok zaman kaybı işte niyeti yok belli ..

bu kadar saf olmayin. mesafe sadece bahane. 3.5 sene uzaktan yuruttuk biz ve evlendik. baska sebebi var kesinlikle

Nişanlımla biz 10 yıl uzaktan ilişki yürüttük. Tabi ki zorluklar oldu özlem oluyor ufak tartışmalar büyüyor ama hiç uzaklıktan dolayı ayrılmadık.
Gerçekten seven insan icin hiç bir sey bahane olamaz .

yapmaz canım aglama bak sevmedigi nasıl görmüssün en bastan.demekki evlensen baska bır sebeple senı yine yüzüstü bırakacak.git onun sehrine ark cevresı edin onun cevresınde önünden gec ama tanıma koyar ona bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…