- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi streshanim
-
Çok acımasız olmuş ama katılıyorumbirini bulmus olabilir yuksek bı ıhtımalle. oraya gıdınce de baktı kı kız ona evet dedı sana postayı koydu
Şimdi aydınlatayim ayrı sehirlerdeyiz kendisi doktor çok yoğun çalışıyor ve akşamları yorgunluktan hemen uyuyor. Zaten uzaktayiz iletisimimiz zor sürüyordu. Gün içerisinde bi kaç msjlasma 1 kere de telde konuşma şeklinde. İstediğim ilgiyi zaten göremiyordum. Her ay 5 gün yanıma geldiğinde tabiki uyumuyordu. Sürekli geziyorduk egleniyorduk. İş düşünmüyorduk. Ben de izin alıyordum işten. O da alıyordu. 5 gün hep dipdibe geçiriyorduk. Onun da dediği yanindayken sorun yok her şey çok güzel. Ama geri dönünce uzakta olduğumuz için tekrar sorunlar başlıyorayrılma sebebi bu yani uzaklık ben zamanla onu da asariz dedikce ama işte sorun diye sizlanlanmaya başladı. Neden doktor olduğunu belirttin demiş birisi. Önceki konularda belirtmemin sebebi hani is yoğunluğunu anlatmak belki burda da doktor arkadaşlar vardır onun açısından bakabilirler de beni aydinlatabilirler diye düşündüm. Yani ben adama romantik değilsin dediğimde ben günde 130 hasta bakıyorum sen hayatında hiç 1 günde 130 kişiyle muhattap oldun mu canım çıkıyor demişti. Aynı meslekten olmadığım için anlayamiyordum bazen onu. İşte bu yoğunluk ve yorgunluk onun ilişkide salmasina sebep oldu (
Ama askımda sevgimde sorun yok dediO zaman adam malesef haklı. Unutmaya bakın. İnsan neleri unutuyor.
Ama askımda sevgimde sorun yok dediseven insan katlanmaz mi bazi zorluklara of of
Bu insanlar ne nankör yaa. Hiç mi hatrı olmaz bazı şeylerin. Çok garip geliyor bana bunlar. İnsan sevdiginden nasıl sıkılır bi kere.Ben iki sene İzmir-İstanbul arası yürüttüm, bütün maaşım uçak parasına, o buraya geldiğinde ısmarladığım şeylere gitti ama terk edildim. "Sıkılmış" .
Çok normal yani benim için. Alışırsınız zamanla sorgulamayın olan olmuş.
Sakın arama. Bırak ne hali varsa görsün.Kızlar 9 aydır uzaktan süren bi ilişkim var. Ayda bır görüşüyorduk ama görüştük mu 5 gün dipdibeydik. Çok şey paylaştık. Ortada tartışma yok bişey yok daha 3 gün önce Yanimdaydi yeni gitti. Giderken seni seviyorum dedi. Önümüzdeki yaz şunları bunları yaparız diye planlar yaptık vs. Derken birden bır mesaj. Askinda sevgisinde sorun olmadığını ama uzaktan artık zor gelmeye başladığını ayrılmamizin daha mantikli olacağını söyledi. Şok oldum tabi. Tamam dedim gururdan başka bişey de diyemedim. Ama dünden beri agliyorum. Seven insan bunu yapar mı ya((
Yakininda yenisini bulmus.
Hepsi bahane canım ya ..seven adam bunu yapar mı ??bence değmez üzüldüğüne ...doktor diye yoğun çok çalışıyor bunlar bahane ..zaten 9 ay olmuş ciddi bir adım yok zaman kaybı işte niyeti yok belli ..Şimdi aydınlatayim ayrı sehirlerdeyiz kendisi doktor çok yoğun çalışıyor ve akşamları yorgunluktan hemen uyuyor. Zaten uzaktayiz iletisimimiz zor sürüyordu. Gün içerisinde bi kaç msjlasma 1 kere de telde konuşma şeklinde. İstediğim ilgiyi zaten göremiyordum. Her ay 5 gün yanıma geldiğinde tabiki uyumuyordu. Sürekli geziyorduk egleniyorduk. İş düşünmüyorduk. Ben de izin alıyordum işten. O da alıyordu. 5 gün hep dipdibe geçiriyorduk. Onun da dediği yanindayken sorun yok her şey çok güzel. Ama geri dönünce uzakta olduğumuz için tekrar sorunlar başlıyorayrılma sebebi bu yani uzaklık ben zamanla onu da asariz dedikce ama işte sorun diye sizlanlanmaya başladı. Neden doktor olduğunu belirttin demiş birisi. Önceki konularda belirtmemin sebebi hani is yoğunluğunu anlatmak belki burda da doktor arkadaşlar vardır onun açısından bakabilirler de beni aydinlatabilirler diye düşündüm. Yani ben adama romantik değilsin dediğimde ben günde 130 hasta bakıyorum sen hayatında hiç 1 günde 130 kişiyle muhattap oldun mu canım çıkıyor demişti. Aynı meslekten olmadığım için anlayamiyordum bazen onu. İşte bu yoğunluk ve yorgunluk onun ilişkide salmasina sebep oldu (
Kızlar 9 aydır uzaktan süren bi ilişkim var. Ayda bır görüşüyorduk ama görüştük mu 5 gün dipdibeydik. Çok şey paylaştık. Ortada tartışma yok bişey yok daha 3 gün önce Yanimdaydi yeni gitti. Giderken seni seviyorum dedi. Önümüzdeki yaz şunları bunları yaparız diye planlar yaptık vs. Derken birden bır mesaj. Askinda sevgisinde sorun olmadığını ama uzaktan artık zor gelmeye başladığını ayrılmamizin daha mantikli olacağını söyledi. Şok oldum tabi. Tamam dedim gururdan başka bişey de diyemedim. Ama dünden beri agliyorum. Seven insan bunu yapar mı ya((
yapmaz canım aglama bak sevmedigi nasıl görmüssün en bastan.demekki evlensen baska bır sebeple senı yine yüzüstü bırakacak.git onun sehrine ark cevresı edin onun cevresınde önünden gec ama tanıma koyar ona bu.Kızlar 9 aydır uzaktan süren bi ilişkim var. Ayda bır görüşüyorduk ama görüştük mu 5 gün dipdibeydik. Çok şey paylaştık. Ortada tartışma yok bişey yok daha 3 gün önce Yanimdaydi yeni gitti. Giderken seni seviyorum dedi. Önümüzdeki yaz şunları bunları yaparız diye planlar yaptık vs. Derken birden bır mesaj. Askinda sevgisinde sorun olmadığını ama uzaktan artık zor gelmeye başladığını ayrılmamizin daha mantikli olacağını söyledi. Şok oldum tabi. Tamam dedim gururdan başka bişey de diyemedim. Ama dünden beri agliyorum. Seven insan bunu yapar mı ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?