9 aydan sonra uzaktayız diye terk edildim :((

Herkese çok teşekkürler yorumlar için. Çabala çabala sonu bu olsun. İnsan üzülüyor tabi verdiği emeğe zamana. Herşey bi Hayır vardır diyorum başka bır şey diyemiyorum...

İlk mesajlarından da anlaşılıyor bu adam seni hiç sevmemiş ,gönül eğlendirmiş,sanki Sen de kariyerinden dolayı kaybetmek istemiyorsun ...

İlk mesajlarından da anlaşılıyor bu adam seni hiç sevmemiş ,gönül eğlendirmiş,sanki Sen de kariyerinden dolayı kaybetmek istemiyorsun ...
Yoo kariyeriyle alakası yok ben onu gerçekten çok sevdim keşke doktor olmasaydı diye o kadar çok düşündüm ki.

Acı ama yakınında birini bulmuştur. Çok okuduk burda yan yanayken seviyorum deyip akşam evde ayrılalım mesajlarını. Bu erkeklere özgü bir iki yüzlülük sanırım. Acınızı yaşayın ve geçin. İyimser bahanelerle onu beklemeyin.

Olabilir. Çok garip gerçekten. Bu erkek milletine hiç güven olmuyor ya. Seviyorum diyip çok rahat gidebiliyorlar. Çabalayan kurtarmaya çalışan genelde hep kadın oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…