9 aydır nişanlılıyım. Annem ve kv arasındaki soğukluk

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Annem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.

annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.

Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?

bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)

Bencede uygun bir dille söyleyin nişanlınıza Ama şu Bi gerçek ki başta nasılsa öyle gidiyor. Benim kv ve annemde sizinkiler gibiydi haala da öyle en son düğünde görüşmüşlerdi

Aralarinda bir tatsizlik yasanmis miydi? Yasansa aramamasina sasirmazdiniz sanirim.

Nisanlaniza citlatabilirsiniz uygun bir uslupla ama annesinin sirf oglunun istegiyle annenizi aramasi hic samimi olmayacaktir.

Bencede uygun bir dille söyleyin nişanlınıza Ama şu Bi gerçek ki başta nasılsa öyle gidiyor. Benim kv ve annemde sizinkiler gibiydi haala da öyle en son düğünde görüşmüşlerdi

6 yıldır evliyim bayramdan bayrama telefonla konuşmak dışında birbirlerini görmediler. Çocuk doğunca görüşürler diye düşünüyorum

Konu sahibi nolur takılma nişanlına bir şey deme annenin dolduruşuna gelme. Emin ol böylesi daha iyi.

Ya bende öyle düşünüyorum ama bizimkilerin hiç muhabbeti olmadı 3 senedir birden çocuk doğunca biraraya gelirlerse ters tepebilir bu zamana kadar bizde de hiç denk gelmediler ayrı şehirdeler zaten bakalım hayırlısı

Çok samimiyet olmuyor bizde de zaten olmasında burda ki tek sıkıntı bayramda aramaması olmuş küçük veya büyük farketmez erkek tarafının araması gerekir (nişanlıyken özellikle ilk bayramsa)nişanlına uygun bir dille söyleyebilirsin belkide aile yapısı böyledir gelenek görenek gibi şeyleri bilmiyo olabilirler

Anneniz kaç kere aradı Kv’yi ? Acaba ben aradım , onlar geri dönüş yapmadı mı diye düşünüyor? Bayram kutlamasını istikrar savaşına döndürmenizi tavsiye etmem . Kim müsaitse o arasın . Sonuçta karşımızdaki insana gülümsemek bile sadaka iken , akraba sevindirmek ne kadar kıymetlidir .

Bizimkiler de ayrı şehirde hiç denk gelmedi. Düğünden önce bir kez nişanda görüştüler. Bir daha düğünde ve son oldu.
memleketler çok farklı, yaşam tarzı, kültür, maddi durum her şey bambaşka olduğu için ortak konuşacak bir şeyleri de yok.
Ama ben mesela kaynanama sürekli gidiyorum tatillerde. Ve çok iyi vakit geçiriyorum gerçekten anneme de hep böyle anlatıyorum. Mutlu fotoğraflar gösteriyorum kötü bir şey olsa da asla anlatmıyorum.
Annem zamanla kaynanama uzaktan uzağa ısındı. Bakalım ilk defa benim doğumum olduğundan birlikte bizim evde başbaşa uzun vakit geçireceğiz. O zaman ne yapacaklar acaba

Bizim aramızda 12 saat yol var 3 kere geldiler ziyarete. Bayram sabahı da annesi annemi babası babamı aradi. Zaten hep te arıyorlar. Bence bu olması gereken. Hesap sorar gibi değil ama üzüldüğünüzü belli edin

Normalde sık sık araması gerekmiyor hatta aramasın daha iyi. Ama bayramda aramadiysa bu gerçekten saygısızca. Ayrica siz de bence saatlerce sohbet ederek hata ediyorsunuz.
Mesafe candır.

Ellerine yapışacak sanki telefon. Benim babam kayinpederimden 5 yaş küçük ama hastalıkta kandilde olsun arar sorar kayinvalidemde annemden 5 yaş küçük ama ne bayram bilir ne kandil insan dünür diye arar hiç olmadı bende. Kendi kızının kayinvalidesi arıyor diye ballandıra ballandıra bide bana anlatır arar sağolsun diye komikler

Büyük olmakla alakalı değil
Aralarında nesil farkı yok ki, hep karşıdan beklemeyin sizin aileniz de adım atmalı
Kimse kimseden üstün değil. Sizin aileniz aradığu halde onlar aramamış olsa tamam da, böyle pohpohlanmak isteniyor gibi oluyor

araması incelik olurdu tabii ama aramadığı için annenin dolmasına izin verme. madem kv nin senle arası iyi, ailenle de sorunu yoktur elbet. laf arasında nişanlına bahsedebilirsin. o da bir sonraki bayram aramasını söyler mesela. hallolmayacak şeyler değil bence.

Bilemedim ya evlenince zaten is isten geçmiş gibi oluyor da nisanliyken aramaliydi bence de. Benim kv gıl de büyük, annemlerin aradığını hiç sanmiyorum ama bayramda vs aramislardir nisanliyken.

Aramasın işte daha nişanlısınız niye bu kadar iç içe olsun istiyorsunuz ki? Bi değişik geldi yani bu durum. Aileler bu kadar içli dışlı olunca asıl sorunlar çıkıyor, ondan sonra bana böyle dedi, sanki biraz soğuk konuştu vs... Siz de nişanlınızla annen anneme böyle demiş, soğuk konuşmuş vs diye kavga edersiniz. Hooppp nişan atma bile gündem olabilir.

Koskoca insanları aramaları için nişanlınız vasıtasıyla söylemek bence hoş değil. Mesafeli olmak istiyorlar demek ki. Ne güzel.

Normalde aramasını niye bekliyorsunuz. Benim annem KV mden büyük diye araması mı lazım. Gerek yok takılmıyorum ben.

Amaa bayramda aramamaları biraz ayıp olmuş. Birde nişanlısınız daha aramaları gerekirdi. Nişanlınıza sorabilirsiniz

Annenin doldurusuna gelip kv ye kötü duygular besleme .nişanlıma söyleme huzurun bozulur hep öyle gider sonra...annen arasaydi yani çok saçma beklentiler ki bunu sana söylemesi annenin daha kotu ..evladına kötülük yapıyor farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…