- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Bencede uygun bir dille söyleyin nişanlınıza Ama şu Bi gerçek ki başta nasılsa öyle gidiyor. Benim kv ve annemde sizinkiler gibiydi haala da öyle en son düğünde görüşmüşlerdiAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)
Bencede uygun bir dille söyleyin nişanlınıza Ama şu Bi gerçek ki başta nasılsa öyle gidiyor. Benim kv ve annemde sizinkiler gibiydi haala da öyle en son düğünde görüşmüşlerdi
Ya bende öyle düşünüyorum ama bizimkilerin hiç muhabbeti olmadı 3 senedir birden çocuk doğunca biraraya gelirlerse ters tepebilir6 yıldır evliyim bayramdan bayrama telefonla konuşmak dışında birbirlerini görmediler. Çocuk doğunca görüşürler diye düşünüyorum
Konu sahibi nolur takılma nişanlına bir şey deme annenin dolduruşuna gelme. Emin ol böylesi daha iyi.
Çok samimiyet olmuyor bizde de zaten olmasında burda ki tek sıkıntı bayramda aramaması olmuş küçük veya büyük farketmez erkek tarafının araması gerekir (nişanlıyken özellikle ilk bayramsa)nişanlına uygun bir dille söyleyebilirsin belkide aile yapısı böyledir gelenek görenek gibi şeyleri bilmiyo olabilirlerAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)
Ya bende öyle düşünüyorum ama bizimkilerin hiç muhabbeti olmadı 3 senedir birden çocuk doğunca biraraya gelirlerse ters tepebilirbu zamana kadar bizde de hiç denk gelmediler ayrı şehirdeler zaten bakalım hayırlısı
Bizim aramızda 12 saat yol var 3 kere geldiler ziyarete. Bayram sabahı da annesi annemi babası babamı aradi. Zaten hep te arıyorlar. Bence bu olması gereken. Hesap sorar gibi değil ama üzüldüğünüzü belli edinAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
Ellerine yapışacak sanki telefon. Benim babam kayinpederimden 5 yaş küçük ama hastalıkta kandilde olsun arar sorar kayinvalidemde annemden 5 yaş küçük ama ne bayram bilir ne kandil insan dünür diye arar hiç olmadı bende. Kendi kızının kayinvalidesi arıyor diye ballandıra ballandıra bide bana anlatır arar sağolsun diye komiklerAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?