- 16 Mayıs 2021
- 129
- 92
- 18
- 33
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Ee ne desin? Saygı duyulmasını istiyor sonuçta. Saygı duymasını istiyorum demiş yani ne var ki bunda? İtaatkar köle gibi davransınlar istiyorum dememişKoskoca insan için "aileme karşı saygı duymasını istiyorum" yazarken ne kadar saygısız bir cümle kurduğunuzu fark edememişsiniz sanırım.
Çok gereksiz bir konu bırakın mesafeli olsunlar.. ilerde ne problem çıkacak bu neymişki diyeceksiniz ..şimdiden kendinizi kasmayınAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)
Bu ülkede niye böyle bir şey var. Sık sık neden insanlar birbirini arayıp check etmek zorunda. Benim içim sıkılıyor böyle arada kalma işlerine. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasa ne güzel olurdu. Daha evlenmemişsiniz belki evlenince değişir.Annem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)
Sizin aileniz diğer aileden üstün değilki niye saygı gösterisi olarak bayramda aramak zorunda olsunlar.isterlerse ararlar gelirler istemezlerse aramazlar gelmezler bu kadar basit.ben 11 yıllık evliyim,aileler birbirlerini 15 yıldır tanıyor,toplasan 10 kere birbirlerini ancak aramişlardır.ne kendi aileme ne eşimin ailesine ara görüş demedim dememde,eşim de öyle.insanlar içlerinden geldiği gibi davranmakta özgür,özgürlük de saygısızlık değildir.Annem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
Aramasın daha iyi boşverin. Nişanlıya annesi ile ilgili bir sorunu anlatmak genelde ters teper ama sizin ilişkinizi bilmiyorum tabi. Bir de kayınvalide ile saatlerce ne konuşuyorsunuz Allah aşkına. Kişisel fikrim bu da bir hata. Çok samimiyet de ileride sorun yaratır benden söylemesiAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
Kendi konunuzda buradaki insanlara aptallar dediğiniz için zaten sizin ne saygısızcadır ne değildir anlamanızı beklemiyorum.Ee ne desin? Saygı duyulmasını istiyor sonuçta. Saygı duymasını istiyorum demiş yani ne var ki bunda? İtaatkar köle gibi davransınlar istiyorum dememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?