- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.759
- 133
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
hangi kaynana daha yaşlı? Benim bildiğim yani bizde olan en yaşlının bayramı kutlanır ilkAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)
Nasıl desem acaba ama işte böyle annen şöyle yapt etti diye kalkış kalkıp tatsızlık olsun istemiyorum daBencede uygun bir dille söyleyin nişanlınıza Ama şu Bi gerçek ki başta nasılsa öyle gidiyor. Benim kv ve annemde sizinkiler gibiydi haala da öyle en son düğünde görüşmüşlerdi
Benim annem daha yaşlıhangi kaynana daha yaşlı? Benim bildiğim yani bizde olan en yaşlının bayramı kutlanır ilk
Hayır hiç bir şey olmadı etmedi aralarındaAralarinda bir tatsizlik yasanmis miydi? Yasansa aramamasina sasirmazdiniz sanirim.
Nisanlaniza citlatabilirsiniz uygun bir uslupla ama annesinin sirf oglunun istegiyle annenizi aramasi hic samimi olmayacaktir.
Annen arasın diyemezsinAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
annemi aramamasını geçtim tamam olabilir illa arayacak diye bir kural yok tabiki, ama bayramda annemi araması gerekirdi bence, aramadılar hiç. Sadece nişanlım aradı ailemi bayramlaştılar vs.
Kv bu yaptığı bence yanlış, aileme karşı saygı duymasını istiyorum, arayıp iyi bayramlar demek çok zor bi şey değil sonuçta.. bunu sizce nişanlıma duyurayım mı? Ne önerirsiniz bana?
bu arada farklı şehirlerdeyiz, nişanlım sık sık geliypr yanıma ama nişandan sonra ailesi gelmedi ( ki olabilir ara uzak herkesin kendine göre düzeni var bunada bi şey demiyorum)
Yahu korona var niye gelsin ailesi? Hasta ölüp ölsünler istiyorsunuz sanırım. Ayrıca kimse kimseyi aramak zorunda değil. Samimi olmak zorunda değil. Ne kadar itici bu arama aramama muhabbetleri. Belki annenizi sevmedi. Isınamadı.Annem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
Zorlamalı saygıdan, hatır gönül işinden kimseye hayır gelmez.Annem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
Hangi şehirlerdesiniz? Bence bu konuyu nişanlınıza açmayın nihayetinde annesi ne diyebilir ki, hem dese de annesinin davranışı değişecek mi? Sanmıyorum. Siz bunu problem etmeyin ve kv'ye de duyurmayın. Sizin annenizin onun aramasına sormasına ihtiyacı yok, belli ki sizin ailenizle çok içli dışlı olmak istemiyor. Siz de üstünde durmayın, nişanlınızla iyi olmaya bakın. Kv'ler aranıza girmesinAnnem kv gilden büyük, kv annemi bu 9 ay içinde toplasan belki 3 kere bile aramamıştır, anneme karşı böyle soğuk davranıyor. Ama bana karşı çok iyi, beni sık sık arar sorar konuşuruz sohbet ederiz saatlerce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?