9 aydır nişanlılıyım. Annem ve kv arasındaki soğukluk

Yaklaşık 3 yıldır evliyim. Kayınvalidem annemi sene de toplasan 3 kez aramamıştır. Düğünden sonra yüzyüze 1 kez ancak görüşmüşlerdir. Yani var böyleleri çok da önemli değil açıkçası. Zorla samimiyet olmuyor

hangi kaynana daha yaşlı? Benim bildiğim yani bizde olan en yaşlının bayramı kutlanır ilk

Bencede uygun bir dille söyleyin nişanlınıza Ama şu Bi gerçek ki başta nasılsa öyle gidiyor. Benim kv ve annemde sizinkiler gibiydi haala da öyle en son düğünde görüşmüşlerdi
Nasıl desem acaba ama işte böyle annen şöyle yapt etti diye kalkış kalkıp tatsızlık olsun istemiyorum da

Bizim aileler bastan birbirini sıkbogaz etmedi. Vay beni ara, bohca mohca, takı tuka. Isteyen istedigi zamam arar, isteyen gönlünden kopani yapar. Vw bu yüzden iki aile arasinda simdiye kadar ne dügün hazirlikta ne sonrasi olaylar yasanmadi. Millet hemen bir beklentiye giriyor. Ortalik karissin istiyorsaniz buyrun söyleyin. Herkesin yapisi ayni degil. Gereken iletisimi taniyinca kurabilen insanlar var. Bence hemen fazla samimi davrananlardan korkun.

Annen arasın diyemezsin
Bence de dünür aranır ama aramasa yapacak bişey yok.

Yahu korona var niye gelsin ailesi? Hasta ölüp ölsünler istiyorsunuz sanırım. Ayrıca kimse kimseyi aramak zorunda değil. Samimi olmak zorunda değil. Ne kadar itici bu arama aramama muhabbetleri. Belki annenizi sevmedi. Isınamadı.

Söylemenle olmaz.
Sonraki bayram da sen onları arama.
Neden aramadın derse nişanlın, bu tavıra alındım, içimden gelmedi dersin.

Bayada olmuş nezaman düğün ? Hayırlısıyla evlensenuzde bu tarz beklentilerden kurtulsanız ne iyi olur.benim nişan dönemim bu tarz saçmalıklardan dolayı travmatik geçti.evlilik daha güzel.

benim kv annemi arada arar hep. birine bir sey demeyelim bi plandan bahsetmeyelim hemen birbirlerine yetistirirler bi degisikler ya.

Annenizin yaşi büyük olabilir ama bunu onlar beni arasına çevirmek saçma bence.
Anneniz arasa incileri dökülmezdi sonucta.
Bayramlarda bir tek kendinden buyukleri aramaz insanlar.
Bayram herkese bayram.
Sizin ki buyuklukten ziyade biz kiz tarafiyiz onlar arasin mantigi bence.
Benim annem kaynanamdan da kayinbabamdan da buyuk, bayramlarda sirayla ararlar yeri gelir annem erken arar yeri gelir kayinbabamlar erken arar.
Bayramlasmanin buyugu kucugu olmaz.

Arada on beş, yirmi yaş mı fark var? Bayram büyüğün de küçüğün de bayramı. Sizin aileniz neden aramadı? Karşı taraf arasa hoş olur ama sizin aileniz de arayabilirdi, öyle de hoş olurdu. Hep sizin aileniz arıyorsa o zaman tabii aramasın.
Ayrıca nişanliya bu konudan bahsetmeyin bence. Nisanlinizin demesiyle arayacaklarsa ne gerek var ki aramaya? Size, ailenize bir saygısızlık yapılmadığı sürece bu tarz şeyleri sorun haline getirmeyin bence.

Benm kv soğuktur genelde dışarıdan öyle görünür ama iyidir severim o da annemi aramazdı genelde annem arardı şimdi hala öyle ama sorum yaratmıyor annem 3 günlük dünya kızım ne önemi var diyo yani biraz da bakış açısı sanırım bence siz karışmayın eğer anneniz De size şikayet ediyorsa tamam anne de bu bayram arama de mesela sen bekle de .. ama nişanlınız sizin annenizi aramıyorsa buna takılabilirsiniz mesela..

Zorlamalı saygıdan, hatır gönül işinden kimseye hayır gelmez.

Hangi şehirlerdesiniz? Bence bu konuyu nişanlınıza açmayın nihayetinde annesi ne diyebilir ki, hem dese de annesinin davranışı değişecek mi? Sanmıyorum. Siz bunu problem etmeyin ve kv'ye de duyurmayın. Sizin annenizin onun aramasına sormasına ihtiyacı yok, belli ki sizin ailenizle çok içli dışlı olmak istemiyor. Siz de üstünde durmayın, nişanlınızla iyi olmaya bakın. Kv'ler aranıza girmesin

Bence aramadı diye nişanlınıza söylemeyin. Çok mu önemli araması. Kıymete biner. Onun özel bir günü olur bir taziye olur anneniz aramaz o zaman söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…