9 AYLIK EVİM :) welcome to my paradise ..

yerlerin cogunlugu cıplak nedense bende cok severim bu tarz :) cok guzel dosemişsin gule gule oturun

Ev çok güzel döşenmiş gerçekten ama yerler neden komple fayans döşenmiş anlamadım. Birde evde en çok bakacağınız tv bölümü beyaz seçim iyi olmamış çünkü beyaz gözlerinizi çok yorar ... Güle güle, mutlulukla oturmanız dileğiyle...

Çok güzel .
Sağlıkla , mutlulukla oturun .
Ev sizinse eğer , kablo saklayıcılardan alıp , o görüntüyü de yok edebilirsiniz .

güle güle oturun mutlulukla sağlıkla..
yorumlara katılıyorum kızmazsan ek olarak salondaki plastik kahverengi saksılı çiçeği porselen bi büyük saksıya koy canım.. krem ya da siyah.. salon çok daha hoş olur sanki.. sevgiler..

Çok sık güla güle otuurun.beyaz mobilya kullanışlımı..

Tavsiyen için teşekkürler..Çiçek annemden geldi saksıyı değiştiricem en kısa zamanda :) sevgiler

begendım
ama bıraz soguk geldı bana ev nedense.
bırde tavsıye neden tv unıteye sabıtlemedınız cok onde duruyor yoksa mıs gıbı salonunuz

evin çok güzl.sanki koltuklarımız benziyor.bende kaplatmayı düşünüyordum ve ayakları benimkilerinin metal burdaki birçok yorumda ayaklarını ahşap yaptırmam söylenmişti..güzel durmuş..bir de salon rengi nedir..beyaz mı..marka renk söyleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…