- 29 Ağustos 2014
- 4.983
- 17.222
- 408
- 33
- Konu Sahibi hayatsarkisi
Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
Neyi bekliyosun hala gitmek icin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
Öfke kontrolü için terapi görsün bnceMerhaba yardımınıza ihtiyacım var. 9 aylık evliyim ve hiç düşündüğüm gibi bir evlilik değil. 10 sene sevgiliydik. Evlendiğimizden beri her küçük konulardan tartışma çıkartabiliyoruz. Birbirimizi kırıyoruz. İlk tartışmamız balayında çıkmıştı orda bana ilk defa vurmuştu. Sonra özür dilemişti bir daha olmayacak unutalım demişti. Ben inanmştım. Evimizde yine olmuştu hep özür dileyip yine yapıyordu. Bir gün ben evi terk etmeye karar verdim. Yine özür diledi ve bir daha olmayacağına yemin etti. Son kez şans verdim ve uzun bir süre vurmadı bana. Bu yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam bilse çok üzülürler. İlk aşkımın böyle biri olduğuna inanamıyorum. Tartışmalarımız hala devam ediyor her gün her hafta değil ama ara ara oluyor ve abartılı oluyor. Artık bende ona geri vurup kendimi savunuyorum. Ama kendime bunu hiç yakıştıramıyorum. Bu evlilik anlamsız bu saatden sonra biliyorum. Ben nasıl ayrılırım bilmiyorum. Yıllarımı verdim bu ilişkiye…
Bugünde mi vurdu?Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
Bilmiyorum kafam çok karışık. Kimseye derdimi açamıyorum.Neyi bekliyosun hala gitmek
Neyi bekliyosun hala gitmek icin?
Malesef… bende ona geri vurdum onun yüzü morardı. Şu an ayrı odalarda oturuyoruz kimsenin sesi çıkmıyor. Bir de kayınvalidemlere davetliyiz bugün. Sonuçta toplum içinde mutlu bir evli çiftizBugünde mi vurdu?
Kafanızın karışık olmaması için cehennem etmesini mi bekliyorsunuz?Bilmiyorum kafam çok karışık. Kimseye derdimi açamıyorum.
Aynısını eşime demiştim. Bir kere yaptın hep yapacaksın dedim. Ağladı yeminler etti… en sonunda barıştık. Bir uzun süre şiddet görmemiştimGiden 10 yılına yazın olmuş.
Bir de o el bir kere kalktımı , sonrasında daha kötü şekilde devam ediyor. Bu bir evlilik değil.
Yerinde olsam buna bir dur derim. Ailen seni kimse dövsün diye doğurmadı.Aynısını eşime demiştim. Bir kere yaptın hep yapacaksın dedim. Ağladı yeminler etti… en sonunda barıştık. Bir uzun süre şiddet görmemiştim
Çok pişman olduğu günler oldu… düzeltmeye çalıştı ama bir kaç hafta sonra yine aynısı.Yıllarınız önemli ise eşinizden vazgeçmek istemiyorsanız gidecek tedavi olacak psikolojik destek alıp tedavi olmazsa önünüz pek aydınlık degil.
Öfkesine hakim olmayan insan herzaman tehlikelidir.
Sakın çocuk yapayım düzelir demeyin hiç görmedik
Ne bekliyordunuz,kendi aklı ile bir kaç gün engelleyebiliyor.öfkesine engel olamıyor kabul etmeniz lazım.Çok pişman olduğu günler oldu… düzeltmeye çalıştı ama bir kaç hafta sonra yine aynısı.
İşte burada belli etmiş maalesef.10 sene içinde hiç şiddet görmedim. Kolay sinirlenirdi ama hemende sakinleşirdi…
bu lafın arkasına sığınmayın lütfen. herkes aşık oluyor, seviyor ama herkes de adamın şiddet eğilimini görmezden gelmiyor. kötü yönlerine perde çektiğinizde evlenince o sorunların kat be kat büyüğünü görüyorsunuz. sizin de yaşadığınız bu. olan olmuş. artık bundan sonrasına bakın. kendi değeriniizin farkına varın ve şiddet bir kez başladı mı devamının muhakkak geleceğini unutmayın. özür dilemesine, söz vermesine vs kanmayın. şiddetin düzelme ihtimali bence yok.İnsan sevince kör oluyor…
Evlilik asla böyle birsey değil . Açıkça daha fazlası olacak diye tehdit etmiş.Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
Maalesef eşiniz öfke kontrolü olmayan..büyük olasılıkla çok sinirli,baskın karakterli birisi ve zorbalıkla üste çıkıyor.Yalnız ben daha balayındayken şiddete başvurmasına şaşırmadım.Bilerek planlayarak bunu yaptığını söyleyebilirim size.Size (onun tabiriyle) "ayar verdi".Evliliğinizde ondan korkmanız ,çekinmeniz gerektiğini ilk günden öğretti o tokatla .Siz aşık olduğunuz adamla evlendiniz ama o artık "korktuğunuz " adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyor.Peki siz bu şekilde bir evlilik yürütmek istiyor musunuz? Korktuğunuz bir adamı memnun etmeye çalışıp o gün dayak yememek için mi sürdüreceksiniz evliliğinizi ?Bu piskolojik şiddeti ben sevgililikte normal sanmışım. Aptalmışım…
BurAya konu açmak yerine avukat aramaya başlasaydınız keşke. Annem babam üzülmesin diye her gün haberlerde görüp üzüldüğümüz kadınlardan olmayı mı bekliyorsunuz?Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…
Hemen gidip darp raporu almalısın.Malesef… bende ona geri vurdum onun yüzü morardı. Şu an ayrı odalarda oturuyoruz kimsenin sesi çıkmıyor. Bir de kayınvalidemlere davetliyiz bugün. Sonuçta toplum içinde mutlu bir evli çiftiz
Bekleyin canım bekleyin. Keşke ölsem dediniz ya. Adam ağzıyla söylemiş yakındır.Bugün ilk defa vurduğu için özür dilemedi. Sadece dedi ki bundan sonra bu evlilik cehennem olacak sana…