- 24 Kasım 2021
- 76
- 28
- 8
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstw
-
Evet kan tahlilili yapti ultrasonla bakti adet sokturucu verip adetliyken gel dedi sokturucu ye rahmen olmuyorum ya onu da diyorum olunca gel diyir doktorTahlil test veya goruntuleme vs yapildi mi ?
amin inşallah canım.. bekarken de 10 15 gün gecikmem oluyodu ama böylesini ilk defa yaşıyorum doktor adetliyken gel diyo gönderiyor ya adet görsem zaten doktora gelmem.. adet söktürücüye rağmen gelmiyor sizdede oluyormu bilmiyorum karnım şişti sinirleniyorum çok normalde sinirli bir insan değilimPko olabilirsin kilo artisi yüzde veya vucutta killanma , yüzde sivilce yada akne sekilnde cene bölgesnde sivilcelenmeler , yagli cilt, sac dökülmesi incelmesi kasiklarda batma ve en büyük belirtisi malesef ki adet olamama. Ben bunu 3 senedir cekiyorum. 3 senedir hic gebe kalamadim evliligimin basinda bende bikere adet oldum sonra hep kistler olustu. Cok cok iyi bir doktor bulman şart yoksa bu hep böyle devam eder ben yeni tedavi görüyorum almanyadan kalkip türkiyeye geldim doktor icin uzun ve zorlu sürec hepimizin derdi ortak burda malesef.. nasip rabbim tez zamanda hepimize eli ayagi düzgün bir cocuk verir ins.
Bendede öyleydi hangi adet söktürücp kullaniyosun canim? Bende ergenligimde filan oluyodum ama mutlaka gecikmeli nisanlandikdan sonra böyle 19 yasindayken bianda dengeler sasti bende söktürücü kullandim ama kafana göre kullanirsn diye ism vermiyorum sana hangisni verdi? Tarlusal mi?amin inşallah canım.. bekarken de 10 15 gün gecikmem oluyodu ama böylesini ilk defa yaşıyorum doktor adetliyken gel diyo gönderiyor ya adet görsem zaten doktora gelmem.. adet söktürücüye rağmen gelmiyor sizdede oluyormu bilmiyorum karnım şişti sinirleniyorum çok normalde sinirli bir insan değilim
evet tarlusal kullandım duphasonda kullandım pek işe yaradığı söylenmez amaBendede öyleydi hangi adet söktürücp kullaniyosun canim? Bende ergenligimde filan oluyodum ama mutlaka gecikmeli nisanlandikdan sonra böyle 19 yasindayken bianda dengeler sasti bende söktürücü kullandim ama kafana göre kullanirsn diye ism vermiyorum sana hangisni verdi? Tarlusal mi?
Normal değil canım iyi bi doktora gitHerkese merhabalar adetim normalde düzenlidir en fazla 10 15 gün degismistir evlendim ilk ay adet oldum sonra olmadim ara ara 1 gün kanamam geldi sonra kesildi diktora gidiyorum alttan muayene edip bi sorun yok deyip aret sokturucu verip yolluyor ama yinede olmuyorum cocuk sahibi olmak istiyorum bu konuda dusunceniz nelerdir benimle ayni durumda olan varmi???
Duphastonu kullanmaya devam et bana özelden yaz benim adetim cok karma karisik bir yil görmedgm bile oldu sana söylim nasil kullancani zaten duphaston kullaniyormussun zarari olmaz diye dusnuyorumevet tarlusal kullandım duphasonda kullandım pek işe yaradığı söylenmez ama
Muhim bir sey gormedi demekki.Evet kan tahlilili yapti ultrasonla bakti adet sokturucu verip adetliyken gel dedi sokturucu ye rahmen olmuyorum ya onu da diyorum olunca gel diyir doktor
amh adetliyken bakılan hormon testi imiş adet görsem baktıracam zatenBaşka doktora gidin. Amh degerine de baktirin.
Hayir adet olmaniz gerekmiyor diye biliyorum. Belki de menapoza giriyorsunuz. Muayeneyi ertelemeyin.amh adetliyken bakılan hormon testi imiş adet görsem baktıracam zaten
22 yaşındayım :)Hayir adet olmaniz gerekmiyor diye biliyorum. Belki de menapoza giriyorsunuz. Muayeneyi ertelemeyin.
Doktorunuzu değiştirinHerkese merhabalar adetim normalde düzenlidir en fazla 10 15 gün degismistir evlendim ilk ay adet oldum sonra olmadim ara ara 1 gün kanamam geldi sonra kesildi diktora gidiyorum alttan muayene edip bi sorun yok deyip aret sokturucu verip yolluyor ama yinede olmuyorum cocuk sahibi olmak istiyorum bu konuda dusunceniz nelerdir benimle ayni durumda olan varmi???
Isterseniz 17 olun. Yumurta rezerviniz düşükse/sıfırsa 17'de de menapoza girebilirsiniz. Amh değeri yumurta rezervini gösterir. Uzun suredir adet olmamak menapoz da olabilir.22 yaşındayım :)
yarın randevum var kadın doğumdan bakalım dediğiniz testi isticem tekrardan teşekkür ederimIsterseniz 17 olun. Yumurta rezerviniz düşükse/sıfırsa 17'de de menapoza girebilirsiniz. Amh değeri yumurta rezervini gösterir. Uzun suredir adet olmamak menapoz da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?