9 Ekim 5.Gün Embriyosu

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanımlar yaşım 28 amh 1.33 eşim 32 yasında ileri hız %4 morfoloji 3
2 hafta önce tüp bebek tedavisine başladım ve dün 5.gün taze embriyo transferim yapıldı bi adet
Dünden beri yemek yemek ve wc dışında hiçbişe yapmadım ya uzandım ya oturarak uzandım ama sırtım boynum omuzlarım çok ağrıyo
Progestan fitil ve yanlış hatrlamıyosam progestanın s.c iğnesi var onu kullanıyorum oksopar , d vit ve fenomom kullanıyorum çok heyecanlıyım ama çok da ümitlenmek istemiyorum , yerlesme kanamasını yaşayan var mı bnm gibi olupta yaşadıysa kaçıncı gün ve belirtiler olduysa kaçıncı gün başladı ?

Aynısı bndede var bugun beta hcg baktrdım 21 çıktı
Gözün aydın canım çok sevindim erken yaptırmışsın inşallah artarak devam eder tebriklersenin sonucu görünce keşke bende bugün yaptırsaydım çıkabilirmiş dedim, beklemek çok stresli

Gözün aydın canım çok sevindim erken yaptırmışsın inşallah artarak devam eder tebriklersenin sonucu görünce keşke bende bugün yaptırsaydım çıkabilirmiş dedim, beklemek çok stresli
Yaa hiç bilmiyorum mutlu da olamıyorum kndimi hep negatif düşündüğüm için , değer düşük gibi geliyo sevinemiyorum kimyasal mı düşüncesi beynimi kemiriyo

Yaa hiç bilmiyorum mutlu da olamıyorum kndimi hep negatif düşündüğüm için , değer düşük gibi geliyo sevinemiyorum kimyasal mı düşüncesi beynimi kemiriyo
Olumsuz düşüneceğin birşey yok bence ya daha transfer sonrası 7. Günümüz. çok erken, değerin ondan düşüktür. Pazartesi tekrar kan vericeksin herhalde, sağlıkla ilerler inş

Merhaba arkadaşlar benim de 9 Ekim 5. Gün çift embriyo . Sizler bugün kan sonucunda değerinizi görmüşsünüz inşallah kat kat artar. Sağlıcakla büyürler. Sormak istediğim yerleşme kanaması vb. Belirtiniz oldu mu?

Bnde yerleşme kanaması olmadı , adet gibi sancım var 3 gündür arada kramplar giriyo bide bel ağrım var başkada belirtim yok

Olumsuz düşüneceğin birşey yok bence ya daha transfer sonrası 7. Günümüz. çok erken, değerin ondan düşüktür. Pazartesi tekrar kan vericeksin herhalde, sağlıkla ilerler inş
Asıl günüm 21 ekim o günü beklicem bidaha kan vermek için

Bnde yerleşme kanaması olmadı , adet gibi sancım var 3 gündür arada kramplar giriyo bide bel ağrım var başkada belirtim yok
Anladım. Bende dün başlayan kahverengi akıntı ve bel ağrısı var. Test için günümü bekliycem sanırım en erken 10. Gün yaptırabilirim. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Bekleyin bncede bn yaptım ama değer erken bi günde yaptrdğım için çok bişe ifade etmiyo , bidahaki test için 21 ekimi beklicem , yerleşm kanamasıdır bnde olmadı mesela ama böyle bıçak saplanır gibi kramplar giriyo halada devam ediyo kramplar , ama zaten 7.gün kana karışmya başlıyomuş bn çok sabrszlanıp erken davrandım galiba

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kan vermedim hiç ama idrar hep negatif yoktur herhalde bugün 7.günüm
İdrar kandanda sonra geçiyo , dün yani 6.günüm erken gebelik bile aşırı silik çıktı , normal kader tstte çıkması çok zor erken gebelik yapın ama bazen de hcg idrara geç geçiyomus içiniz ferah olsun inşalllahh gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…