Ben de. Siz ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunuz?Ben de 9 ekim 5. Gün embriyosu, çok heyecanlıyım gerçekten
Bn kan verdim 21 çıktı beta hcg sz yaptrdnz mı?Ben de 9 ekim 5. Gün embriyosu, çok heyecanlıyım gerçekten
Aynısı bndede var bugun beta hcg baktrdım 21 çıktıBenimde 9 ekim 5. Gün embriyosu. Test günüm pazartesi ama çok umutsuzum
Bn kan verdim 21 çıktı inşallah artarak devam ederBen de. Siz ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunuz?
Gözün aydın canım çok sevindimAynısı bndede var bugun beta hcg baktrdım 21 çıktı
Yaa hiç bilmiyorum mutlu da olamıyorum kndimi hep negatif düşündüğüm için , değer düşük gibi geliyo sevinemiyorum kimyasal mı düşüncesi beynimi kemiriyoGözün aydın canım çok sevindimerken yaptırmışsın inşallah artarak devam eder tebrikler senin sonucu görünce keşke bende bugün yaptırsaydım çıkabilirmiş dedim, beklemek çok stresli
Olumsuz düşüneceğin birşey yok bence ya daha transfer sonrası 7. Günümüz. çok erken, değerin ondan düşüktür. Pazartesi tekrar kan vericeksin herhalde, sağlıkla ilerler inşYaa hiç bilmiyorum mutlu da olamıyorum kndimi hep negatif düşündüğüm için , değer düşük gibi geliyo sevinemiyorum kimyasal mı düşüncesi beynimi kemiriyo
Bnde yerleşme kanaması olmadı , adet gibi sancım var 3 gündür arada kramplar giriyo bide bel ağrım var başkada belirtim yokMerhaba arkadaşlar benim de 9 Ekim 5. Gün çift embriyo . Sizler bugün kan sonucunda değerinizi görmüşsünüz inşallah kat kat artar. Sağlıcakla büyürler. Sormak istediğim yerleşme kanaması vb. Belirtiniz oldu mu?
Asıl günüm 21 ekim o günü beklicem bidaha kan vermek içinOlumsuz düşüneceğin birşey yok bence ya daha transfer sonrası 7. Günümüz. çok erken, değerin ondan düşüktür. Pazartesi tekrar kan vericeksin herhalde, sağlıkla ilerler inş
Amin inşallahhhOlumsuz düşüneceğin birşey yok bence ya daha transfer sonrası 7. Günümüz. çok erken, değerin ondan düşüktür. Pazartesi tekrar kan vericeksin herhalde, sağlıkla ilerler inş
Anladım. Bende dün başlayan kahverengi akıntı ve bel ağrısı var. Test için günümü bekliycem sanırım en erken 10. Gün yaptırabilirim. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.Bnde yerleşme kanaması olmadı , adet gibi sancım var 3 gündür arada kramplar giriyo bide bel ağrım var başkada belirtim yok
Bekleyin bncede bn yaptım ama değer erken bi günde yaptrdğım için çok bişe ifade etmiyo , bidahaki test için 21 ekimi beklicem , yerleşm kanamasıdır bnde olmadı mesela ama böyle bıçak saplanır gibi kramplar giriyo halada devam ediyo kramplar , ama zaten 7.gün kana karışmya başlıyomuş bn çok sabrszlanıp erken davrandım galibaAnladım. Bende dün başlayan kahverengi akıntı ve bel ağrısı var. Test için günümü bekliycem sanırım en erken 10. Gün yaptırabilirim. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Bekleyin bncede bn yaptım ama değer erken bi günde yaptrdğım için çok bişe ifade etmiyo , bidahaki test için 21 ekimi beklicem , yerleşm kanamasıdır bnde olmadı mesela ama böyle bıçak saplanır gibi kramplar giriyo halada devam ediyo kramplar , ama zaten 7.gün kana karışmya başlıyomuş bn çok sabrszlanıp erken davrandım galiba
Aminn Rabbim hepimize nasip etsin çok çok zor bi süreç bi daha yaşatmasın Rabbim hayal kırıklığına uğratmasınAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kan vermedim hiç ama idrar hep negatif yoktur herhalde bugün 7.günümBn kan verdim 21 çıktı beta hcg sz yaptrdnz mı?
İdrar kandanda sonra geçiyo , dün yani 6.günüm erken gebelik bile aşırı silik çıktı , normal kader tstte çıkması çok zor erken gebelik yapın ama bazen de hcg idrara geç geçiyomus içiniz ferah olsun inşalllahh gebesinizdirKan vermedim hiç ama idrar hep negatif yoktur herhalde bugün 7.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?