9 Ekim 5.Gün Embriyosu

Ben hiç ikinci çizgiyi görmedim artık görmek istiyorum ya bi görsem rahat edicem bebeğim de sağlıklı olacak inanıyorum 😂

Ben hiç ikinci çizgiyi görmedim artık görmek istiyorum ya bi görsem rahat edicem bebeğim de sağlıklı olacak inanıyorum 😂
Erken gebelik yapın kasette çıkmayabilir , bn 6.günde çok silik varla yok arası görmüştüm çünkü 9 ay boyunca silik bile görmemiştim görünce o kadar çok ağladım ki bu seferde sevinçten tabi

Merhabalaar 🙃 benimde 6 ekim transferdi pozitif sonuç aldım şükür 🙏🏻 dilerim isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende de belirti olarak aşırı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu. Lekelenme denmeyecek derecede çok ufak pembe bir leke geldi farketmeyebilirdim bile..

Merhabalaar 🙃 benimde 6 ekim transferdi pozitif sonuç aldım şükür 🙏🏻 dilerim isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende de belirti olarak aşırı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu. Lekelenme denmeyecek derecede çok ufak pembe bir leke geldi farketmeyebilirdim bile..
Yaa ne güzel maşallah darısı bizim başımıza perşembe asıl kan vermeye gtcem bugün 9.günüm kaset testte de pızitif gördüm heyecan gittikçe artıyo

Merhaba, benim de transfer tarihim 9 Ekim.. Fakat benim 1. Kalite 3. Gün embriyosu.. Test tarihim 21 Ekim.. Sabırla bekliyorum..
Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah 🙏🙏

Merhaba, benim de transfer tarihim 9 Ekim.. Fakat benim 1. Kalite 3. Gün embriyosu.. Test tarihim 21 Ekim.. Sabırla bekliyorum..
Benimde test tarihim 21 ekim son 3 çoook heyecanlııı

Ben de merak ettim sizde belirti var mı acaba
Çok fazla ilaç kullanıyorum onların yan etkisi mi bilmiyorum ama ayakta 10 dk dan fazla durunca hemen belim ağrıyor sırtıma kadar vuruyor ağrı.. Göğüslerim açıyor damarlar belirdi.. Bir ateş basıyor, bir üşüme geliyor.. Bir de alt karnım şiş.. Siz de ki belirtiler neler..?

Yarın kan vermeyi düşünen var mı? Ben sanırım yarın kan vericem. Belirti olarak o ateş basması bende de var, zaten genelde üşürüm. Bel ağrısı da aynı şekilde hafif kahverengi akıntı gördüm birde. Test yaptınız mı silikte olsa çıktı mı? Ben bugün test yaptım 2. Dakika çıktı çok koyu olmasa da siliğin bi tık belirgini 😂

Yarın kan vermeyi düşünen var mı? Ben sanırım yarın kan vericem. Belirti olarak o ateş basması bende de var, zaten genelde üşürüm. Bel ağrısı da aynı şekilde hafif kahverengi akıntı gördüm birde. Test yaptınız mı silikte olsa çıktı mı? Ben bugün test yaptım 2. Dakika çıktı çok koyu olmasa da siliğin bi tık belirgini 😂
Hadi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindim sizin adınıza 🙏🥰 Ben test günümden önce yapmayı düşünmedim hiç..

Bende hiç belirti yok canım; umudum yok belki de ondan kaynaklıdır

Bende hiç belirti yok canım; umudum yok belki de ondan kaynaklıdır
Öyle düşünme, hiç belirtisi olmayıp pozitif olan çok insan var.. Biz elimizden geleni yaptık İnan buna.. Benim transfer aşamasına gelip transfer olmam bile şükür sebebim.. En azından bu aşamaya geldim diye hep şükrettim.. Bundan sonrası Rabbimin takdiri.. Dua et canım bol bol 🙏🙏

Evet canım çok heyecanlı am ben sakin kalmaya çalışıyorum.. Belirti diyebileceğin bir şey var mı peki..
Çok afedersiniz gaz , kasık krampı arada adet sancısı gibi sancı geliyo çok ayakta durunca belim ağrıyo başkada yok

Çok afedersiniz gaz , kasık krampı arada adet sancısı gibi sancı geliyo çok ayakta durunca belim ağrıyo başkada yok
Ateşini ölçtün mü hiç, gebe olunca vücut bazal ısısı 0.5 derece artıyormuş.. Ben akşam üzeri ölçtüm ateşimi her zaman ki gibi çıktı, moralim bozuldu sanki..

Ateşini ölçtün mü hiç, gebe olunca vücut bazal ısısı 0.5 derece artıyormuş.. Ben akşam üzeri ölçtüm ateşimi her zaman ki gibi çıktı, moralim bozuldu sanki..
Aa öyle yapmayın her anne adayında belirtiler aynı olmaz ki , bndede yerleşme kanaması olmadı mesela ateşimdede farklılık hissetmedim , sadece çabuk yorulma var

Aa öyle yapmayın her anne adayında belirtiler aynı olmaz ki , bndede yerleşme kanaması olmadı mesela ateşimdede farklılık hissetmedim , sadece çabuk yorulma var
Haklısın canım, bekliyorum bende 21 ekimi.. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏🥰

Back
X