Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik yapın kasette çıkmayabilir , bn 6.günde çok silik varla yok arası görmüştüm çünkü 9 ay boyunca silik bile görmemiştim görünce o kadar çok ağladım ki bu seferde sevinçten tabiBen hiç ikinci çizgiyi görmedim artık görmek istiyorum ya bi görsem rahat edicem bebeğim de sağlıklı olacak inanıyorum![]()
Yaa ne güzel maşallah darısı bizim başımıza perşembe asıl kan vermeye gtcem bugün 9.günüm kaset testte de pızitif gördüm heyecan gittikçe artıyoMerhabalaarbenimde 6 ekim transferdi pozitif sonuç aldım şükür
dilerim isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende de belirti olarak aşırı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu. Lekelenme denmeyecek derecede çok ufak pembe bir leke geldi farketmeyebilirdim bile..
Benimde test tarihim 21 ekim son 3 çoook heyecanlıııMerhaba, benim de transfer tarihim 9 Ekim.. Fakat benim 1. Kalite 3. Gün embriyosu.. Test tarihim 21 Ekim.. Sabırla bekliyorum..
Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah![]()
Evet canım çok heyecanlı am ben sakin kalmaya çalışıyorum.. Belirti diyebileceğin bir şey var mı peki..?Benimde test tarihim 21 ekim son 3 çoook heyecanlııı
Ben de merak ettim sizde belirti var mı acabaEvet canım çok heyecanlı am ben sakin kalmaya çalışıyorum.. Belirti diyebileceğin bir şey var mı peki..?
Çok fazla ilaç kullanıyorum onların yan etkisi mi bilmiyorum ama ayakta 10 dk dan fazla durunca hemen belim ağrıyor sırtıma kadar vuruyor ağrı.. Göğüslerim açıyor damarlar belirdi.. Bir ateş basıyor, bir üşüme geliyor.. Bir de alt karnım şiş.. Siz de ki belirtiler neler..?Ben de merak ettim sizde belirti var mı acaba
Hadi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindim sizin adınızaYarın kan vermeyi düşünen var mı? Ben sanırım yarın kan vericem. Belirti olarak o ateş basması bende de var, zaten genelde üşürüm. Bel ağrısı da aynı şekilde hafif kahverengi akıntı gördüm birde. Test yaptınız mı silikte olsa çıktı mı? Ben bugün test yaptım 2. Dakika çıktı çok koyu olmasa da siliğin bi tık belirgini![]()
Bende hiç belirti yok canım; umudum yok belki de ondan kaynaklıdırMerhaba, benim de transfer tarihim 9 Ekim.. Fakat benim 1. Kalite 3. Gün embriyosu.. Test tarihim 21 Ekim.. Sabırla bekliyorum..
Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah![]()
Ben artık dayanamadım, Allah hepimizi sevindirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsinHadi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindim sizin adınızaBen test günümden önce yapmayı düşünmedim hiç..
Öyle düşünme, hiç belirtisi olmayıp pozitif olan çok insan var.. Biz elimizden geleni yaptık İnan buna.. Benim transfer aşamasına gelip transfer olmam bile şükür sebebim.. En azından bu aşamaya geldim diye hep şükrettim.. Bundan sonrası Rabbimin takdiri.. Dua et canım bol bolBende hiç belirti yok canım; umudum yok belki de ondan kaynaklıdır
Aminnnn canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBen artık dayanamadım, Allah hepimizi sevindirsin hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin![]()
Çok afedersiniz gaz , kasık krampı arada adet sancısı gibi sancı geliyo çok ayakta durunca belim ağrıyo başkada yokEvet canım çok heyecanlı am ben sakin kalmaya çalışıyorum.. Belirti diyebileceğin bir şey var mı peki..
Ateşini ölçtün mü hiç, gebe olunca vücut bazal ısısı 0.5 derece artıyormuş.. Ben akşam üzeri ölçtüm ateşimi her zaman ki gibi çıktı, moralim bozuldu sanki..Çok afedersiniz gaz , kasık krampı arada adet sancısı gibi sancı geliyo çok ayakta durunca belim ağrıyo başkada yok
Aa öyle yapmayın her anne adayında belirtiler aynı olmaz ki , bndede yerleşme kanaması olmadı mesela ateşimdede farklılık hissetmedim , sadece çabuk yorulma varAteşini ölçtün mü hiç, gebe olunca vücut bazal ısısı 0.5 derece artıyormuş.. Ben akşam üzeri ölçtüm ateşimi her zaman ki gibi çıktı, moralim bozuldu sanki..
Haklısın canım, bekliyorum bende 21 ekimi.. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızAa öyle yapmayın her anne adayında belirtiler aynı olmaz ki , bndede yerleşme kanaması olmadı mesela ateşimdede farklılık hissetmedim , sadece çabuk yorulma var
inşallahhhh hadi bakalmmmm :)Haklısın canım, bekliyorum bende 21 ekimi.. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız![]()