9. gün bhcg kızlar bi bakin lütfen

geranimo85

canım oğullarıııııımmm
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
643
3
96
İstanbul
kızlar bugun transferimin 9. günü blast iki embriyo yerleştirildi dondurulmuş bugun kan testi yaaptırdım 275 çıktı nasıl bugunler için bi yardımcı olun lütfen

canım degerin süper.iki gün sonra ikiye katlarsa daha da güzel olacak.şimdiden sana iyi bayramlar yani çifte bayram

canım sağol çifte bayram oldu çok şükür darısı hepinizn başına inşallaaaaaaaaaaaah Allahım banada tamamını erdirsn ikizmi acaba diorum

büyük bir ihtimalle ikiz gibi geliyor bana.ama bazen bellide olmuyor.şidi sen kendine dikkat et dinlen iki gün sonra zaten iyice mutlulugun da ikiye katlar inşallah

inşallah asıl test günüm 25 i aslında 15. gün verdiler ben dün gece idrarda çıkınca dayanamadımda yaptırdım bakalım 2 gün sonra yaptırsammı yok 25 ini mi beklesem 2. test için

doktorar asıl testin yapılması gerken günkü degeri ve iki gün sonraki degeri önemsiyorlar.ama sen doktorunu ara ve yaptıgın test ve sonucunu bildir duruma göre iki gün sonrada senden isteyebilir.

canım gözün aydın bencede ikiz doktorunu ara danış ama yaptırabilirsinde bence değerin maşallah güzel ikiye katlanıyomu takip etmek amacıyla yaptırabilirsin bitanem

doktoru aramalıyım bencede doğru söylüyosunuz Allahım hepimize nasip etsin o kağıdı olumlu şekilde elinize almayı Allahım ya süper bişi hepiniz için sonsuz dualar edicem kızlar sağolun

hastaneyi aradım asıl test gününüz önemli o gün yaptırın dediler hayret bişi bu önemsizmi sanki o sonucu görebilmek için biz neler veriyoruz ne emekler sarfediyoruz kızdırdılar valla 2gün sonra bakarım yine bakim katlandımı

hastaneyi aradım asıl test gününüz önemli o gün yaptırın dediler hayret bişi bu önemsizmi sanki o sonucu görebilmek için biz neler veriyoruz ne emekler sarfediyoruz kızdırdılar valla 2gün sonra bakarım yine bakim katlandımı

hayırlı olsun inşş katlanarak devam eder ve böyle devam ederse de ikiz demektir :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım tebrik ediyorum.....inş değerin katlanır ve evladını kucağına alırsın hayırlısıyla......bence 2 gün sonra yap değerin katlaırsa zaten kesin hamilesin.....olmazsa kendi hastanendede yaparsın...kafan rahat olur en azından...

ya kizlar acaba kullandigimiz ilaclarin etkisimidir böyle kan tahlillerinde idrar tahlilinde cift cizgi görüyoruz, ben takip ettim cogununda negativ oluyor böyle bastan hamile cikinca, canim sakin sen üzerine alinma ve kendinide üzme, ama cidden doktorun söyledigi bana cok tuhaf geldi madem bu doktorlar 14. gün diyor ogünkü deger önemli diyorlar demekki bi bildiklari var yoksa 8. günü yada 9. günüde gel diyebilirlerdi, acaba östorojenin etkisimi testlerimi yaniltiyor acaba, insallah öyle degildir cünkü bende simdi bi idrar testi yapayim dedim 8. günümde ikinci cizgi silik cikti, ama o kadar ümitlenmiyorum yinede süpriz olsun diye, banada iki embiryo transfer edildi, bilmiyorum kafam cok karisikkkkkk test günümde 25. eylül

ya kizlar acaba kullandigimiz ilaclarin etkisimidir böyle kan tahlillerinde idrar tahlilinde cift cizgi görüyoruz, ben takip ettim cogununda negativ oluyor böyle bastan hamile cikinca, canim sakin sen üzerine alinma ve kendinide üzme, ama cidden doktorun söyledigi bana cok tuhaf geldi madem bu doktorlar 14. gün diyor ogünkü deger önemli diyorlar demekki bi bildiklari var yoksa 8. günü yada 9. günüde gel diyebilirlerdi, acaba östorojenin etkisimi testlerimi yaniltiyor acaba, insallah öyle degildir cünkü bende simdi bi idrar testi yapayim dedim 8. günümde ikinci cizgi silik cikti, ama o kadar ümitlenmiyorum yinede süpriz olsun diye, banada iki embiryo transfer edildi, bilmiyorum kafam cok karisikkkkkk test günümde 25. eylül

idrarda yanlş çıkabiliyo ama kan testi öle değil diye biliyorum....zaten herşey 2.testte belli oluyo....değerin katlandımı iş tamam hamilesin.....tabi bi aksilik çkmazsa allahın izni ile....

geranimo çok sevindim senin adına allah tamamına erdirir kucağında görürsün inşallah bence sen ikizmi tek mi diye düşümeyi bırakıp bol bol dua et şükret hamile kaldığın için umarım çok rahat bir gebelik yaşarsın

canım bence hamilesin.inşallah 2 gün sonra değer 2 ye katlar.ben 11.gün yaptırmıştım 62 çıkmıştı.tek gebelik.şimdiden tebrikler........

Back
X