9 gün kala 20.66 lık değer

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.142
133
34
Kızlar selam. Adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ve 20.66 çıktı. Ama bir kaç kişi beni adet olabilirsin düşükle sonuçlanabilir 2 günde bir test yaptır saülıklı bir şekilde artması lazım diye diye psikolojik bunalıma soktu. Şuan iyi hiçbir şey düşünemiyorum. Moralim bozuldu. Adete 9 gün kala 20.66 lık değer kötü mü?

Doktorunuz ne diyor bu duruma ? Evet çevrenizin dediği gibi sağlıklı bir şekilde değerlerin 2 günde bir iki katı artması gerekiyor.

bende yeni kan verdim canım
8 gün kala öğrendim
bakalım benim deger kaç çıkacak
önemli olan istikrarlı şekilde degerin hergün artması canım

Daha dün öğrendim ve adetime henüz 9 gün olduğu için gitmedim erken buldum doktora gitmeyi :KK43:
erken zaten doktor için. 2 gün sonra tekrar test yaptır değer 2 kar arttıysa herşey yolunda demektir. tek bir rakama bakılarak yorum yapılamaz zaten. önemli olan artışın kerışlaştırılması

erken zaten doktor için. 2 gün sonra tekrar test yaptır değer 2 kar arttıysa herşey yolunda demektir. tek bir rakama bakılarak yorum yapılamaz zaten. önemli olan artışın kerışlaştırılması
Yarın gidip tekrar kan vereceğim hayırlısıyla inş artar :( korku sardıiçimi

canım korkmana gerek yok daha cok erken 20 lerde çıkması normal
önemli olan giderek artması canım
İlk gebeliğim 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zoru da kaldım ağlaya ağlaya. O yüzden en ufak söylenen negatif cümleler bemi alt üst ediyor işte canım :(

İlk gebeliğim 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zoru da kaldım ağlaya ağlaya. O yüzden en ufak söylenen negatif cümleler bemi alt üst ediyor işte canım :KK43:

milletin dediğine bakma
Allahın dediği olur canım
sağlıkla kucagına al inşallah
bide kendini boş yere üzüp psikolojini bozma

Ilk gebeligimde adete 8 gün kala 24 çıkmıştı değer. Kaç tane doktor kesinlikle kimyasal demişti ama çok şükür değerlerim 2 katı arttı hergün. Üstelik benim kanamam da vardı. Bence senin değerinde hiç fena sayılmaz. 2 günde 1 test yaptır. Sağlıklı gebelik dilerim :)

Ilk gebeligimde adete 8 gün kala 24 çıkmıştı değer. Kaç tane doktor kesinlikle kimyasal demişti ama çok şükür değerlerim 2 katı arttı hergün. Üstelik benim kanamam da vardı. Bence senin değerinde hiç fena sayılmaz. 2 günde 1 test yaptır. Sağlıklı gebelik dilerim :)
Ay canım bemim ya inşallah dediğin gibi olur sağlıklı gebelik yaşarım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Korkma inşallah sıkıntı olmaz bende 10 gün kala kan testiyle öğrendim değer 12 ydi çok şükür oldu dua et bana da dediler hasta olursun falan sen moralini bozmaaaa dua et cnm

Korkma inşallah sıkıntı olmaz bende 10 gün kala kan testiyle öğrendim değer 12 ydi çok şükür oldu dua et bana da dediler hasta olursun falan sen moralini bozmaaaa dua et cnm
Haklısın canım valla bu moral bozukluğuyla iştah bile kalmadı ama dediğin gibi dua edicem bol bol

Back
X