9 gün kala 20.66 lık değer

Kızlar selam. Adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ve 20.66 çıktı. Ama bir kaç kişi beni adet olabilirsin düşükle sonuçlanabilir 2 günde bir test yaptır saülıklı bir şekilde artması lazım diye diye psikolojik bunalıma soktu. Şuan iyi hiçbir şey düşünemiyorum. Moralim bozuldu. Adete 9 gün kala 20.66 lık değer kötü mü?
Dr larda adet gecmeden ve kalp atışı duyulmadan gebelik var demiyolar. Degerine gore hamilesin. Adetime 4 gun varken 16 cikmisti degerim. Arkadaslarn dedigi gibi artmasi gerekiyor. Dusukle sonuclanir dedikleride vucut gebelige alismiyor galiba kimyasal dedikleri sey oluyor yani agrili adetle atiyosun vucuttan ama herkeste bu boyle olmuyo icini ferah tut. Herhangi bi ilac kullanmadiysan degerin guzel bence. Dr a adetin gectigi gun git gereken tahlilleri yapicaktir zaten. Insallah kat kat artsin...

Dr larda adet gecmeden ve kalp atışı duyulmadan gebelik var demiyolar. Degerine gore hamilesin. Adetime 4 gun varken 16 cikmisti degerim. Arkadaslarn dedigi gibi artmasi gerekiyor. Dusukle sonuclanir dedikleride vucut gebelige alismiyor galiba kimyasal dedikleri sey oluyor yani agrili adetle atiyosun vucuttan ama herkeste bu boyle olmuyo icini ferah tut. Herhangi bi ilac kullanmadiysan degerin guzel bence. Dr a adetin gectigi gun git gereken tahlilleri yapicaktir zaten. Insallah kat kat artsin...
Amiiin canıminşallah. İşin kötüsi ben evlenmedenöncede evlendikten sonrada her ay adet başladığında böğüre böğüre ağlarım hep sancılı geçer adetlerim ve 7 8 gün sürer kanamam. Yani kimyasal yaptımmı dahaönce bilemiyorum malesef.. Yarın gidip tekrar kan vericem ama o kadarçok korkuyorumki artmazsa diye. :( dua edin bana nolur..

Amiiin canıminşallah. İşin kötüsi ben evlenmedenöncede evlendikten sonrada her ay adet başladığında böğüre böğüre ağlarım hep sancılı geçer adetlerim ve 7 8 gün sürer kanamam. Yani kimyasal yaptımmı dahaönce bilemiyorum malesef.. Yarın gidip tekrar kan vericem ama o kadarçok korkuyorumki artmazsa diye. :KK43: dua edin bana nolur..
Bende sen gibiydim hatta kalp atisini duyuncada her kontrolde kalbi atiyomu diye korkuyodum anlicagn o korku bitmiyo. Bak smdide sbahtan beri hareket etmiyo diye korktum mesela. Dun aksam agrim vardi o zaman korktum. Hamilelikte cok korkcaksin o yuzden hep dua et Allah a. Insallah bebegn hep snnle kalir

Bende sen gibiydim hatta kalp atisini duyuncada her kontrolde kalbi atiyomu diye korkuyodum anlicagn o korku bitmiyo. Bak smdide sbahtan beri hareket etmiyo diye korktum mesela. Dun aksam agrim vardi o zaman korktum. Hamilelikte cok korkcaksin o yuzden hep dua et Allah a. Insallah bebegn hep snnle kalir
Evet canım haklısın. Benimde 1 saattir sol kasığımda bir ağrı başladı biraz zorluyo korkmaya başladım :(

Back
X