9 günlük burun:D

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
dikişlerim ve bandajım bugün alındı, yorumları bekliyorum:) fotoğrafı çekmeyi pek beceremedim ilerleyen günlerde daha düzgün çekip eklerim

arkadaşlar doktorum bana masaj yapacaksın falan demedi bende sormayı unuttum, 1 ay sonra kontrole gel dedi. siz masajı ne zaman yapmaya başladınız?

meraba canım gerçekten herşey yolunda görünüyobenim bandajım cumt çıkıcak.alçı alınırken baktımda burnumda şişlikler vardı o yüzden pek beğenmemiştim inşalllah şişlerim geçince daha iyi hissedicem.yeni burnuşun hayırlı olsun

arkadaşlar doktorum bana masaj yapacaksın falan demedi bende sormayı unuttum, 1 ay sonra kontrole gel dedi. siz masajı ne zaman yapmaya başladınız?

canım ben salı günü alçıyı aldırmaya gittiğimde sormuştum doktoruma sakın dedi bana kesinlikle masaj yapma dedi.açıkcası bana mantıklı geldi çünkü benim burnumda kemer vardı sonuçta ordaki kemik kırılıyo.estetik oldu yani masaj belki de burunda şekil bozukluğuna neden olabilir.yinede doktorunu arayıp bi sor bence.bide canım hiç morluğun yok.benim gözümün üstünde çok az kaldı.altlarıda hafif sarı gibi.şişliklerinde çabuk geçmiş maşallah bişi kullandınmı.ben hergün maydonoz yiyorum sadece.

çok teşekkür ederim canım, senin de yeni burnun hayırlı olsun:) umarım herşey istediğin gibi olur:) ben de şişliklerin bir an önce inmesini bekliyorum. birde tıkanıklık açılırsa süper olacak:)) bunlar için de en az 1 ay beklemek gerekiyor sanırım

benim son iki gündür böyle canım, önceki halimi görsen korkarsın çok fena haldeydim gözlerim kapalıydı tamamen o derece ve mosmordu. ben ilk 3 gün soğuk jel uyguladım, hastaneden çıkarken istedim ordan verdiler. başka da birşey yapmadım. şişlik sol tarafta ve ucunda var biraz, morluk da kirpiklerimin dibinde kaldı birazcık:) masaj konusun da bence de haklısın daha çok yeni şekli bozulabilir doğru en iyisi hiç ellememek:) yıkarken bile korkarak yıkadım dokunulmuyor zaten ağrıyo

merhaba papatya,seni ekledim fotoları görebilmek için ,merak ediyorum nasıl oldu benimki tam bir fiyaskoyla sonuçlandı.

merhaba papatya,seni ekledim fotoları görebilmek için ,merak ediyorum nasıl oldu benimki tam bir fiyaskoyla sonuçlandı.

Camila,

Sen daha yeni ameliyat oldun, dur bakalım, çok çok değişecek ve düzelecek burnun...

Resimlerini görmek istedim; ama arkadaş olammaıza rağmen göremiyorum, albümün boş görünüyor.

puccacik çünkü albümüm yok ,her fotodan sonra ağladığım için resim falan çekmeyı bıraktım.baya kötü halde.sola doğru göçük.doktor yanlış masaj verdi bu da var.ve iki doktor girdi ameliyatıma.hangisine şikayet edicem bağırıcam çağırıcam bilmiyorum.eskisinden daha kötü burnum.hadi sadece burnum kötü olsa çekilir,yüzüm eskisinden daha çirkin.eskiden kendimi bir bütün olarak beğenirdim en azından.şimdi aynalara küstüm.felakete yol açtı ikinci ameliyat psikolojikmen.

teşekkür ederim cevabın için papatya,üçüncü ameliyat için düşündüğüm kişiler arasında olacak saffet bey.

ya kızlar bazı kısıler amelıyattan memnun olmayıp burnunun goctugunu söluyor......benım brunum 15 gunluk begenıyorum şişlikler harıcınde....bu gunden sora bi göçme degısıklık olurmu acabaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…