• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.günüm ve kahverengi leke yine mi olmadı...

ankara_06

şükürler olsun
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.815
23
318
İstanbul
kızlar herşey gayet güzel gidiyor diye sevinirken akşam wc de gördüğüm kahverengi leke beni mahvetti,belki bebeklerim tutunuyorlardır yerleşme lekesidr diye kendimi çok da üzmüyorum ama içinzde lekesi olupta pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın nasıl sabah olacak gece nasıl uyurum ben.Allahım yardım et...eğer bu da olmazsa aklımı yitirmekten kokruyorum..zira 3.denemem bu..

arkdaşım öncelikle bebeklerine yapabileceğin en doğru şey şu anda sakin olmak bi çok arkadaşımız lekelenme tarzında şeyler yaşayıp pozitif sonucu aldılar ama öncelikle yapman gereken şey sakin olmak ve dua etmek lütfen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun dediğim gibi bu tarz olayarı yaşayan bi çok arkadaşımız pozitifi gördü umarım senin için hayırlısı olur...

arkdaşım öncelikle bebeklerine yapabileceğin en doğru şey şu anda sakin olmak bi çok arkadaşımız lekelenme tarzında şeyler yaşayıp pozitif sonucu aldılar ama öncelikle yapman gereken şey sakin olmak ve dua etmek lütfen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun dediğim gibi bu tarz olayarı yaşayan bi çok arkadaşımız pozitifi gördü umarım senin için hayırlısı olur...
ah canım ah ınş bende o mutlu haberi alanlardan olurum
aslında elimde bir test var şuan yapsam çıkar mı ki
Allahımmmm yardım et koru bebeklerimi ne olur:14::14::14::14:

nedense ıçımden bır ses konunuzu okumadan hamıle oldugunuzu duşundum ınsallah oyledır.hamılelıgı duşunmeyen arkasıma bıle hamılesın sen dedım kız yok korunuyoruz dedı ve hamıle çıktı.allahım sanada nasıp etsın cnm guclu ol bebışlerın sana tutunmaya calışıyor:49:

Canım ya üzme neolur kendinii pozitif düşün dua et bol boll.:59: Yapsan çıkarmıki tesstte daha erken değilmikii..

canım yerlesme kanaması olabılır.kahverengı oldugu surece problem yok.kırmızıya donusmezse yerlesme kanamasıdır bence.uzme kendını ve ımkanın varsa ıstersen yarın kanda baktr.cunku kk da okudugum kadaryla boyle durumla karsılasanlar dr.unu aradıgında hep ertesı gun kan testı yaptr dedı dr.lar.bence sende ıstersen kanda baktr.tabı bu durumda ıdrar testıde yapabılırsın ama bılıyorsunkı ıdrarada hamılelık varsa bıle cıkmayabılır ki bu senı daha cok stres yapar.canım tutunma lekesıdır sıkma canını.kırmızıya donusmedıgı surece sorun yoookkk

Testimi yapıyorsun canımm off daha çok üzülme idrarda çıkmazkii keşke şu testin evde kanla bakılanındanda yapsalar..

dua etmekten başka çarem yok
testi sabah yapıcam
pt.side kan veririm
benim ilk denememde böyle olmştu pozitf olmştu ama düşmüştü
dua ediyorum hep..:49::49:

Rahat olmalısın arkadaşım..Benimde 7.günün akşamı sütlü kahve rengi lekelenmem oldu..Sabaha kesildi.Ve 8.gün kan testi değerim 24 idi.İnşallah seninkide yerleşme kanamasıdır..

kızlar herşey gayet güzel gidiyor diye sevinirken akşam wc de gördüğüm kahverengi leke beni mahvetti,belki bebeklerim tutunuyorlardır yerleşme lekesidr diye kendimi çok da üzmüyorum ama içinzde lekesi olupta pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın nasıl sabah olacak gece nasıl uyurum ben.Allahım yardım et...eğer bu da olmazsa aklımı yitirmekten kokruyorum..zira 3.denemem bu..

benim cnm adet gunumde leke geldı adet oldum sandım sadece leke olarak kaldı ve hamileyım inşallah sende oylesındır

inşallah hamilesindir canım dualarım seninle :49::71:
bende bişey sorabilirmiyim benim tüp bebek değil ama yardımcı olursanız sevinirim ...adetim 5 gün gecikmişti ilk defa:17: bugün test yaptım evde 5 dk sonra adetim başladı gibi akıntı geldi koyu kahve peçetede kırmızımsı oldu reng:31:i çok az ama birdaha bişey gelmedi ...hala hamile olabilirmiyim?kafam çok karışık :71:

inşallah hamilesindir canım dualarım seninle :49::71:
bende bişey sorabilirmiyim benim tüp bebek değil ama yardımcı olursanız sevinirim ...adetim 5 gün gecikmişti ilk defa:17: bugün test yaptım evde 5 dk sonra adetim başladı gibi akıntı geldi koyu kahve peçetede kırmızımsı oldu reng:31:i çok az ama birdaha bişey gelmedi ...hala hamile olabilirmiyim?kafam çok karışık :71:

evet kesildi ise hamile olablrsiniz kan testi yaptırın bence
duanız için teşekkür ederim

ben daha bekarım ama :)anlamam da bu işleri hiç valla :)ben inanıyorum bu defa Rabbimin izniyle hayırlısıyla olacak inş. sadece öyle hissettiğim için yazmak istedim..panik yapma sıkıntı yapma bak bazılarında da öyle olmuş demekki normal.anormal bişey değil..önce buna inan normalmiş bak..sadece dua sadece dua..
ne zaman belli olacak peki ?merak ettim..

benim cnm adet gunumde leke geldı adet oldum sandım sadece leke olarak kaldı ve hamileyım inşallah sende oylesındır

ayy böyle haberler geldikçe ohhh diyorum inanın
biraz daha rahatladım
korkudan bakamıyorum ama wc ye gidip
zaten progestron aldım vajinadan bekliyoru öyle:49:

ben daha bekarım ama :)anlamam da bu işleri hiç valla :)ben inanıyorum bu defa Rabbimin izniyle hayırlısıyla olacak inş. sadece öyle hissettiğim için yazmak istedim..panik yapma sıkıntı yapma bak bazılarında da öyle olmuş demekki normal.anormal bişey değil..önce buna inan normalmiş bak..sadece dua sadece dua..
ne zaman belli olacak peki ?merak ettim..

ayyy demek bekarsınız va bana yorum yaptınız..Allah mı gönderdi sizi bu taraflara da moral vermek için bana yoksa..çok ama çok teşekkür ederim güzel duaların için
evet artık stres yok bebişlerimi üzmeyeyim artık değil mi
test günüm aslında çarşamba idi ve o günden önce asla test yapmamaycaktım ama bu leke planlarımda yoktu şuan bilmiyorum ne zman test yaparız..ınş bu leke sabaha kesilir

evet kesildi ise hamile olablrsiniz kan testi yaptırın bence
duanız için teşekkür ederim

sağol canım cevap verdiğin için .....kesildi daha bişey yok hiç bir ağrım sızımda yok gidip yaptırayım diyorum bakalım ne olcak ...canım inşallah meleklerin göbişindedir benim içimden hamile olduğun geçiyor valla hayırlısı :nazar:

kızlar hatta can yoldaşlarım yorum yaparken içinizden 1 ayetel kürsi okursanız çok sevinirim..dualar olmsa ne öneminiz var demiş yaradan ınş dualar hürmetine nasip olur..Rabbim banada anne olmayı nasip et..:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X