• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.günüm ve kahverengi leke yine mi olmadı...

kızlar kanamam arttı hatta pelte pelte kan pıhtıları gelmeye başladı dr u aradım hemen kan ver bakalım dedi,çarşambayı bekleme dedi,şimdi çıkıyorum arkamdan dua edin ne olur...ınş hamileyimdir...:43:

kızlar kanamam arttı hatta pelte pelte kan pıhtıları gelmeye başladı dr u aradım hemen kan ver bakalım dedi,çarşambayı bekleme dedi,şimdi çıkıyorum arkamdan dua edin ne olur...ınş hamileyimdir...:43:

inşallah mutlu haberle dönersin canım :71:

Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberler verirsin bize
Rabbim inşallah annelerine tutunmslardir:

inşallah hamilesindir inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunmuşlardır annelerine rabbim sen yardım et dualarımız seninle

kızlar geldim değerim 18 çıktı dr u aradım hamilesim dedi hemen prognex iğne vurdur dedi vurdurdum kanamam hala devam ediyor ama şimdi yatıcam ınş hamileyimmmmmmmmmmmmm:64::49:

cnmmmm benımmm cok cok sevındım bak bız sana dedık sen boşuna uzdun canını kuzucugunuda uzdun.hadı yat bebışınlee duınlen artı çıft canlısın:49:

aslında kendimi kaptırmakda istemiyorum dr moral bozmamak için hamileisn dedi ama bu değer çokda iyi bi değer değil neyse 2 gün sonra tekrarlaycğz testi iyiki idrar testi yapmamşm çıkmazmış gerçekten..hayrlısı en azndan hamileyim diye sevimek istiyorum..evet hamileyim hamileyim hamileyim Rabbime şükürler olsun hamileyimmmm

aslında kendimi kaptırmakda istemiyorum dr moral bozmamak için hamileisn dedi ama bu değer çokda iyi bi değer değil neyse 2 gün sonra tekrarlaycğz testi iyiki idrar testi yapmamşm çıkmazmış gerçekten..hayrlısı en azndan hamileyim diye sevimek istiyorum..evet hamileyim hamileyim hamileyim Rabbime şükürler olsun hamileyimmmm

çok sevindim. maşallah. değeriniz gününüze göre normal, az diye düşünmeyin. katlanır gider o. demekki yerleşme kanamasıymış.

canım değerin hiçte öyle hafife alıncak bi değer değil..sonuçta normalden 3 gün önce yaptırdın...takma bunları altına yastık koy uzan,iyice dinlen,bebişlerini düşün ,güzel geleceğinizi düşün ve bol bol dua et...:emir_bebek:

Yşasın yaşasıınnn :62: :62: İnanki çok mutlu oldum tatlımm inşallah 9 ay sonrada doğuma gidiyorum dersin sonra bebişlerinle eve geldiğini sonra çok yaramaz bunlar diye tatlı talı sinirlerini paylaşırsın :29:

canım çok sevindim sabahtan beri seni takip ediyorum inan senin için okadar çok dua ettimki allah tamamına erdirsin inşallah değierin yükselir hiç merak etme ..güzel haberlerini bekliyorummmm...

kızlar geldim değerim 18 çıktı dr u aradım hamilesim dedi hemen prognex iğne vurdur dedi vurdurdum kanamam hala devam ediyor ama şimdi yatıcam ınş hamileyimmmmmmmmmmmmm:64::49:

çok sevindim canım allah bebişlerini sana bağışlasın.sana namazda öyle dua ettimki hiç aklımdan çıkmadın.haberini şimdi gördüm şükürler olsun .:16::16::16::49:

canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve hayırlısıyla bebeğine kavuşursun...

Gulsum'cum ben seni nerde ararken nerde buldum, sayfadan bile haberim yoktu, senin oldunu gorunce heycanla, baktim cok sevindim ANKARALI, hadi gozun aydin cnaim, deger iyi yat dinlen, lutfen COK SEVINDIK LISTEMIZIN ILK HAMILESI< RABBIm hayirlis ile kucagina almayi nasip etsin insallah , rabbim yardimcin olsun dahada guzel haberlerini bekliyoruz....

Rabb'ime bin şükür ankaralı hayırlı olsun senin için bugün hep dua ettim hep seni takip ettim bgun
Rabbim kucaginada almayı nasip etsin
Darısı tüm istYenlerin basına insallah

Back
X