ayyy demek bekarsınız va bana yorum yaptınız..Allah mı gönderdi sizi bu taraflara da moral vermek için bana yoksa..çok ama çok teşekkür ederim güzel duaların için
evet artık stres yok bebişlerimi üzmeyeyim artık değil mi
test günüm aslında çarşamba idi ve o günden önce asla test yapmamaycaktım ama bu leke planlarımda yoktu şuan bilmiyorum ne zman test yaparız..ınş bu leke sabaha kesilir
valla bence dinlen şöyle güselce tv karşısın geç o kanal senin bu kanal benim tadını çıkar 3 gün :)iş miş yapma haa !!
ayaklarını uzat yan gel yatt :) zaten yarına inş. kesilecek yorumlara bak herkesin öyle olmuş..olmasa anormal valla yani..herkeste olan sen de neden olmasın kız :)))
bence yarın kanaman kesilirse test mest yapma..gününü bekle ki tam olsun bence..çünkü şimdi günü değil sonucta doğruyu vermeyecektir..yani sen dinlen eğlen keyfine bak ama kendini hiç incitme benc .. ne dersin ?