• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.günüm ve kahverengi leke yine mi olmadı...

ayyy demek bekarsınız va bana yorum yaptınız..Allah mı gönderdi sizi bu taraflara da moral vermek için bana yoksa..çok ama çok teşekkür ederim güzel duaların için
evet artık stres yok bebişlerimi üzmeyeyim artık değil mi
test günüm aslında çarşamba idi ve o günden önce asla test yapmamaycaktım ama bu leke planlarımda yoktu şuan bilmiyorum ne zman test yaparız..ınş bu leke sabaha kesilir

valla bence dinlen şöyle güselce tv karşısın geç o kanal senin bu kanal benim tadını çıkar 3 gün :)iş miş yapma haa !!
ayaklarını uzat yan gel yatt :) zaten yarına inş. kesilecek yorumlara bak herkesin öyle olmuş..olmasa anormal valla yani..herkeste olan sen de neden olmasın kız :)))
bence yarın kanaman kesilirse test mest yapma..gününü bekle ki tam olsun bence..çünkü şimdi günü değil sonucta doğruyu vermeyecektir..yani sen dinlen eğlen keyfine bak ama kendini hiç incitme benc .. ne dersin ?

gözlerimden yaşlar süzülüyor benden izinsiz..hiç böyle olmamştım..hem ağlıyor hem dua ediyorum hem ayetel kürsi okuyor hemde buraya yazıyorum...

tamam asinazcım en azından şimdi böyle yaapmayı düşünüyorum..bebeklerimi üzmek istemiyorum..teşekkürler desteğin için:emir_bebek:

valla ben inanıyorum Allah'ın izniyle..Rabbim inş. hayırlısıyla nasip etsin sana ve diğer anne adaylarına da .dualarımızı geri çevirmesin..
Ağlama cnm bi de kendine uğraşacak bişeyler bul maksat vakit geçsin çarşambaya kadar..ama dediğim gibi sakin ve huzurlu ol..her şeyy normalllll :)

Belki çok dertlisin.. Belki yeter bittim diyorsun.. Belki kendinden geçmişsin.. Belki agliyorsun.. DUY!.. Rabbin sana söylüyor: "Sabredenlere mükafatlari hesapsız ödenecektir..." Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun. Oysa... Rabbinin seçtikleri hep kiymetlidir

Güzel bir söz değilmi ankaracımm Rabbim sevdiği için seni bugünlük imtihan etmiştir belkide :70:

kızlar herşey gayet güzel gidiyor diye sevinirken akşam wc de gördüğüm kahverengi leke beni mahvetti,belki bebeklerim tutunuyorlardır yerleşme lekesidr diye kendimi çok da üzmüyorum ama içinzde lekesi olupta pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın nasıl sabah olacak gece nasıl uyurum ben.Allahım yardım et...eğer bu da olmazsa aklımı yitirmekten kokruyorum..zira 3.denemem bu..

canım üzülme sakın yerleşme kanamasıdır

Canım adet kanamasıyla tutunma lekelenmesi farklı olur...Tutunma lekelenmesi çok az olur ve devamı olmaz...Bende şuan hamileyim ve transferımın 10. günü kahverengi lekem gelmişti...Sonra baktım devamı gelmedi...11. gün kan testi yaptırdım sonuç 135 :nazar: yani pozitifti...Sakın idrar testi yapma çıkmıyor...Boşuna hayal kırıklığı yaşarsın...İnş. hamilesindir canım...Bu arada duamı da ettim senin için:16::16::16:

ankara_06 sakın stres yapma bende de olmustu 3-4 gun surdu anladımkı tutunma kanamasıymıs, insallah hayırlısı olsun senin icin, icini ferah tut

Kızlar sbah uyandım progestron saatim gelmişti,baktım kesilmişti ama progstron alınca pembe gibi akıntı geliyo peçeteyle silince progstron sanki tetikliyor gibi geldi bana napcam bilmiyorum test de yapmadım öyle bekliyorum

Kızlar sbah uyandım progestron saatim gelmişti,baktım kesilmişti ama progstron alınca pembe gibi akıntı geliyo peçeteyle silince progstron sanki tetikliyor gibi geldi bana napcam bilmiyorum test de yapmadım öyle bekliyorum

canım kanda çıkar idrar yapma çıkmaya bilir istersen yarın kan ver dualarımız seninle inşallah 9 ay sonra bebeğini kucağına alırsın annesi :))

Allahım ezanlar hürmetine bu ayda doğan peygamber efendimiz hürmetine kabul et duamızı..sen insanı bir kan pıhtısından yarattın..can var allahım..anne olabilmeyi bu duyguyu tadabilmeyi nasip et...:49:

canım stres yok bak kesilmiş işte o içinde kalanlar gelmiştir boşu boşuna üzme bebişlerini bence tutundular

sağolasın zeynepcim ama öyle tedirginim ki yaa.kahverengi leke olanların çoğunlkla tutuyor ama o leke olarak kalmazda kanama olursa..benim ilki böyle oldu leke kanamaya döndü pozitfti ama değerim düştü 2-3 gün sonra aynı şeyi yaşayacağım yine galiba...neden böyle oluyor..neden normal olmuyor..hiç kanama olmasa değerim yüksek olsa ve ben sağlıcakla hamile kalabilsme..bidaha tüp falanda yaptrmayacağım bıktım usandım neye yarıyor sonu böyle olunca..yıkılıyorum...offf içim daralıyor..:50:

Canım adet kanamasıyla tutunma lekelenmesi farklı olur...Tutunma lekelenmesi çok az olur ve devamı olmaz...Bende şuan hamileyim ve transferımın 10. günü kahverengi lekem gelmişti...Sonra baktım devamı gelmedi...11. gün kan testi yaptırdım sonuç 135 :nazar: yani pozitifti...Sakın idrar testi yapma çıkmıyor...Boşuna hayal kırıklığı yaşarsın...İnş. hamilesindir canım...Bu arada duamı da ettim senin için:16::16::16:

evet canım kesildi desem kesilmedi galiba wc ihtiyacından sonra peçeteyle siliyorum peçete pembe oluyor:14:

ankara_06 sakın stres yapma bende de olmustu 3-4 gun surdu anladımkı tutunma kanamasıymıs, insallah hayırlısı olsun senin icin, icini ferah tut
canım senin nasıl 3-4 gün sürdü yani bildiğin adet kanaması gibimiydi peki bunun için dr un iğne ilaç falan verdi mi düşük önleyici

sağolasın zeynepcim ama öyle tedirginim ki yaa.kahverengi leke olanların çoğunlkla tutuyor ama o leke olarak kalmazda kanama olursa..benim ilki böyle oldu leke kanamaya döndü pozitfti ama değerim düştü 2-3 gün sonra aynı şeyi yaşayacağım yine galiba...neden böyle oluyor..neden normal olmuyor..hiç kanama olmasa değerim yüksek olsa ve ben sağlıcakla hamile kalabilsme..bidaha tüp falanda yaptrmayacağım bıktım usandım neye yarıyor sonu böyle olunca..yıkılıyorum...offf içim daralıyor..:50:
canim idrar testi yapsana bi belki cikar
bazi bayanlarin cikiyo

aslında test yapcaktım var hazır testim elimde ama idrarımı kaba aldığımda kap progestron kalıntılarıyla görünüyordu sizce doğru sonç verir mi

canım progesteron kalıntılaqrından kastın sanırım jel veya kapsul artıkları. benim bildiğim kadarıyla idrar testini etkilemez çünkü idrar testi hcg hormonu algılayıcısı yani progesteron etkilemez.
bence elinde test varsa yap, ancak negatif çıkarsa dikkate bile alma. pozitif çıkarsa da kanda değerini görene kadar sana fikir versin. bol şanslar

ankara canım bence dr.unu ara ve onu bu konuda bılgılendır.ve tabı ne derse ona gore davran.test derse yaptır.belkıde muayeneye cagırır.bılemıyorum ama dr.unun haberı olsun bence.cok gezınme yat dınlen tuvalet dısında ayaga kalkma.inşallah bebısler senınle

Back
X