8 hafta kendiliğinden düşük icin büyük bir hafta daha ciddi sorunlara yol acabilirsin. Doktorunu dinle benceMerhaba,
8+4te embrio görülmedi, sadece kese vardı. Şimdi 1 hafta ara ile bhcg verdim ve 23000den 20000e düşmüş. Bu artık hamilelik bitiyor mu demek? Eğer öyle ise hızlandıracak şeyler yapmak ve kürtaj olmadan ya da ilaç kullanmadam düşük yapmak istiyorum. Bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
Kese var ama bebek yokKese göründükten sonra neden beta baktırdın ki cnm gerek var mı
Anladım cnm boş gebelik gibi duruyor malesefKese var ama bebek yokbelki beta yukselir de bebek de gelisirse diye bekliyorlar. Kucuk degil hamileligim 9. haftada kese goruldu ama bebek gorulmedi. Simdiye eli kolu kalbi herseyi belli olmaliydi
Gecmis olsunBenimde kese gözükmedi 2000 di düştü sonra bir tik yükseldi 212 e sabitlendi 2 kez bende doğal yol arıyorum
Bunu bile buradan ogrendim biliyor musun. Henuz bir saglik profesyonelinin cikip da bana bir teshis soylemisligi yokAnladım cnm boş gebelik gibi duruyor malesef
Kötü doktora denk gelmişsin demek..Bunu bile buradan ogrendim biliyor musun. Henuz bir saglik profesyonelinin cikip da bana bir teshis soylemisligi yok
Büyük ihtimal doktor ilaç verir. Bi kaç gün sonrada düşük baslar.. çok geçmiş olsun. Allahım bidaha yasatmasinMerhaba,
8+4te embrio görülmedi, sadece kese vardı. Şimdi 1 hafta ara ile bhcg verdim ve 23000den 20000e düşmüş. Bu artık hamilelik bitiyor mu demek? Eğer öyle ise hızlandıracak şeyler yapmak ve kürtaj olmadan ya da ilaç kullanmadam düşük yapmak istiyorum. Bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
Bende 5 +4 haftalıkken duduk yaşadım. Keseyi de görmüştük. Baya kanama ile vücut atti. ama beta 200 lerde kaldi bi turku dusmedi. Gebelik testi ya da ovulasyon testi yapıyordum beta düşüyor mu diye sürekli pikti.Benimde kese gözükmedi 2000 di düştü sonra bir tik yükseldi 212 e sabitlendi 2 kez bende doğal yol arıyorum
Bende bugün tekrar verdim dış gebelik varmış sol tarafta canım sanırsam ..Bende 5 +4 haftalıkken duduk yaşadım. Keseyi de görmüştük. Baya kanama ile vücut atti. ama beta 200 lerde kaldi bi turku dusmedi. Gebelik testi ya da ovulasyon testi yapıyordum beta düşüyor mu diye sürekli pikti.
32. Gün tekrar test yaptrcam 183 e düşmüştü.. normalde çoktan sıfır olmalıydı.. doktorum adet olacaksın gibi dedi. 39. Gün adet oldum.. bugün 44. Günüm beta artık düşmüştür diye düşünüyorum. Ama belli olmaz tabi. Perşembe gitcem doktora yine de
canım benimde aynı durumdu kürtaja aldılar kendilğinden düşmesi için büyük dediler rahimde hasar kalabilir daha ciddi sıkıntı olabilir diye aldılar kürtajda alınan parça da özel laboratuvarda genetik teste yolladım tüp bebek ilk denememdiKese var ama bebek yokbelki beta yukselir de bebek de gelisirse diye bekliyorlar. Kucuk degil hamileligim 9. haftada kese goruldu ama bebek gorulmedi. Simdiye eli kolu kalbi herseyi belli olmaliydi
Onu netleştir ve ilaç ya da operasyon neyse hemen hallet kuzum. Sknti olur zamn geçtikçeBende bugün tekrar verdim dış gebelik varmış sol tarafta canım sanırsam ..
Sizin kaç haftalıkticanım benimde aynı durumdu kürtaja aldılar kendilğinden düşmesi için büyük dediler rahimde hasar kalabilir daha ciddi sıkıntı olabilir diye aldılar kürtajda alınan parça da özel laboratuvarda genetik teste yolladım tüp bebek ilk denememdi
Canım sonuç ne oldu perşembe gidecektin doktoraBende 5 +4 haftalıkken duduk yaşadım. Keseyi de görmüştük. Baya kanama ile vücut atti. ama beta 200 lerde kaldi bi turku dusmedi. Gebelik testi ya da ovulasyon testi yapıyordum beta düşüyor mu diye sürekli pikti.
32. Gün tekrar test yaptrcam 183 e düşmüştü.. normalde çoktan sıfır olmalıydı.. doktorum adet olacaksın gibi dedi. 39. Gün adet oldum.. bugün 44. Günüm beta artık düşmüştür diye düşünüyorum. Ama belli olmaz tabi. Perşembe gitcem doktora yine de
Beta 25 lerde çıktı.. rahimde bi karartı gördü doktor bi önceki muayenede.adetle geçebilir demişti. Ama geçmemiş canim. Pzt histereskopi olucam. Kamere ile rahme girip parçayı alacaklar.Canım sonuç ne oldu perşembe gidecektin doktora
Siz naptınızCanım sonuç ne oldu perşembe gidecektin doktora
Canım bende kan vermeye devam pazartesi tekrar kan vericem . Rabbim güç küvvet sağlık versinSiz naptınız
Düşüyor mu hcg değeriniz pekiCanım bende kan vermeye devam pazartesi tekrar kan vericem . Rabbim güç küvvet sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?