Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar 9 hafta önce dogum yaptim ve kanamam hala devam ediyor, bir haftadır miktarı dahada arttı. Dr termin aldım inşallah kötü bişey çıkmaz. Aranızda bu konuyla ilgili tecrübesi olan varmı?
Almanca kelime kullanmışsınız, termin randevu demekti değil mi? Biz de az buçuk Almanca konuşuruz yani Allah size de bebeğinize de sağlık versin. Herkes şikayetçi kanamadan, çoğu hep çözülüyor çok şükür.
Almanca kelime kullanmışsınız, termin randevu demekti değil mi? Biz de az buçuk Almanca konuşuruz yani Allah size de bebeğinize de sağlık versin. Herkes şikayetçi kanamadan, çoğu hep çözülüyor çok şükür.
Canım benim yaklaşık 56 gun civarı kanamam oldu doktora gittiğimde döl yatağı enfeksiyonu dedi. Sezaryen mi yaptın doğumu? Genelde sezaryen sonrası olma olasılığı varmış. Antibiyotik kullandım tekrar kontrole gittim geçti. Geçmiş olsun
Canım benim yaklaşık 56 gun civarı kanamam oldu doktora gittiğimde döl yatağı enfeksiyonu dedi. Sezaryen mi yaptın doğumu? Genelde sezaryen sonrası olma olasılığı varmış. Antibiyotik kullandım tekrar kontrole gittim geçti. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım, yok normal doğum yaptım iki buçuk üç hafta önce doktora gitmiştim 8 haftaya kadar kanama olması normal dedi ama ben huzursuzum çünki rengide hep açık kırmızı, yarına tekrar randevu aldım inşallah bi problem yoktur.
Peki emzirmeyi bırakınca kesildimi? Bende şimdi doktordan geldim, hormonlardan dolayı böyle olmuş, doğum kontrol hapını iki hafta boyunca günde iki tane at dedi
Peki emzirmeyi bırakınca kesildimi? Bende şimdi doktordan geldim, hormonlardan dolayı böyle olmuş, doğum kontrol hapını iki hafta boyunca günde iki tane at dedi