bende 8 haftalik hamileyim.. ilk hamilelimde 18 haftalikken bebegimi kaybettim.. ama ben hareketlerini hissedememisdim ozmnlar.. ama simdi okadar cok heycanliyimki.. bebegimi karnimda hissetmek istiryorum.. ilk hareketlerini nasil hissedebiliyor insan ??
kızlar gercenten çook saolun bebegini kaybeden arkadaşıma çok üzüldüm allahım bedaha kimseye evlat acısı yaşatmasın bu aralar dahada bebegime baglanmaya başladım dün arkadaşımın bebegi karnında öyle bi hareket ediyoduki benide çok heyecanlandırdı biran önce hemen bebegimi karnımda hissetmeyi istiyorum
Merhaba arkadaslar bende 9haftalik hamileyim iki gundur yemek yiyebiliyorum Ama bulantilarim olmadigi zaman bebegime birsey olmus gibime gelio bu ikinci gebeliğim ilkinde bebegimin kalbi durmustu. (
Merhaba arkadaslar bende 9haftalik hamileyim iki gundur yemek yiyebiliyorum Ama bulantilarim olmadigi zaman bebegime birsey olmus gibime gelio bu ikinci gebeliğim ilkinde bebegimin kalbi durmustu. (
allah sağlıkla kucağınıza verir inşallah kötü düşünmeyin kontrollerinizde doktorunuz sorun yok diyorsa stres yapmayın..
ben hiç kusmadım bulantım dahi olmadı sorunsuz geçti hamileliğim.. üzülmeyin.. iştahınız gidip gelebilir bi gün iyi öbürgün kötü hissedebilirsiniz.. doktorunuz daha doğru anlatır tabi..
Canım ilk bebeğiniçin üzüldüm geçmiş olsunama ne güzel bak şimdi hamilesin Allah bebeğineuzun ömürversin sağlıklı bir bebeğin olur inşallah sana bişi arıcam canım benimde bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durdu ben sebebini merak ediyorum sana ne demişti doktorlar araştırabildinmi sebebini canım birde ne kadar süre vermişti doktorunbenim kürtaj oldu 1 ay süre verdi bana az geldi bu süre
Canım ilk bebeğiniçin üzüldüm geçmiş olsunama ne güzel bak şimdi hamilesin Allah bebeğineuzun ömürversin sağlıklı bir bebeğin olur inşallah sana bişi arıcam canım benimde bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durdu ben sebebini merak ediyorum sana ne demişti doktorlar araştırabildinmi sebebini canım birde ne kadar süre vermişti doktorunbenim kürtaj oldu 1 ay süre verdi bana az geldi bu süre
Merabaa benim de ilk bebegim 9.haftada kalp atışı olmadığı içinalindi ve sebep olarak ssağlıksızbir bebekti ddoğa buna izin vermedi dendi bbaşka sebep yok dedi Dr. Tekrarlayan dusuklerde araştırma yapılıyormuş allahım korusun kan pıhtılaşması ya da kromozom bozukluğundan da olabiliyormus inş sadece sağlıksız bir bebek olduğu için bir kerelige mahsus böyle aci birşey yasamisizdir allahım bbi daha yasatmasin
[QUOTEo, post: 37136019, member: 581053"]Merhaba arkadaslar bende 9haftalik hamileyim iki gundur yemek yiyebiliyorum Ama bulantilarim olmadigi zaman bebegime birsey olmus gibime gelio bu ikinci gebeliğim ilkinde bebegimin kalbi durmustu. ([/QUOTE]
uzun zamandır bilgisayarımı açadım geç yazıyorum kusura bakma :) 3.düşüğe kadar tıp fakültesine göndermiyor dktorlar bana söylenen 5 anneden biri ilk gebeliği bu şekilde sonlanıyor bu olayı normal görüyoruz dedi. ama gelen test sonuçlarında bakteri ürememiş falan gbi şeler yazıodu..
[QUOTEo, post: 37136019, member: 581053"]Merhaba arkadaslar bende 9haftalik hamileyim iki gundur yemek yiyebiliyorum Ama bulantilarim olmadigi zaman bebegime birsey olmus gibime gelio bu ikinci gebeliğim ilkinde bebegimin kalbi durmustu. (