Doğuma Hazırlık 9 haftalık karnım belli oluyor normal mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

patili_annesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
128
10
13
Arkadaşlar 9.haftadayım gebeliğimde ama bildiğiniz karnım çıktı dün annem gördü şok oldu,cok erken değil mi?51 kilo hamile kaldım,simdi 59 kiloyum.Hiç de iştahım yok aşırı da bulantı kusmam var ona rağmen 8 haftada 8 kilo almam normal mi ya?Cok fazla ödem oldum sanırım kilo mu ödem mi bilmiyorum.Önümüzdeki kontrolde doktora soracağım.
Sizler ne ilk ayda böyle kilo aldınız mı ?

Ödem Belki. Cünkü cok almissiniz. Hamilelik sekeri simdiden belli oluyormuydu hatirlamiyorum. Belki oyle durum var. Bacaklariniz sismi?

51 kilo olup iştahsızlığınıza rağmen 8 haftada 8 kilo çok fazla geldi bana . 4 aylık hamileyim , ilk haftalarım çok iştahsız ve yorucu geçti 54 ile hamile kaldım 57,5 olmuşum . Kilo artışı bundan sonra olur dedi dr. İkiz olmama rağmen karnım da bu ay çıktı . Ödem olmamıştır inşallah , doktorunuzla bir görüşün bu konuyu

İkizleremi hamielesiniz

benim de belli gibi hissediyorum ama büyük ihtimalle gaz-şişkinlik olabilir. yine de 8 hafta 8 kilo biraz çok gibi

Ödem Belki. Cünkü cok almissiniz. Hamilelik sekeri simdiden belli oluyormuydu hatirlamiyorum. Belki oyle durum var. Bacaklariniz sismi?
Doktorumun 6.haftada istediği tahlillerin hepsi normaldi şekere bakıldı mı bilmiyorum hiç.Gittikçe şişiyorum bu ödem tehlikeli olabilir mi bilmiyorum.cevapladığınız icin teşekkür ederim..

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bu bendeki muhtemelen ödemdir çünkü zayıf yapılı biri oldum hayatım boyunca 1.65 boya en fazla kilom 51 di kiloya müsait bir yapım da yok.Bu ödem tehlikeli mi endişelenmeye başladım pazartesi hemen doktora gideceğim.İkiz gebelik de değil benim.

Gebeligimin 9.haftasini doldurdum karnınıdaki şişlik gazdir hamilelik te başlangıçta oluyor yanı eğer sırt üstü yattiginizda o göbek kaybolmuyosa gebelik karnidir gaz değildir evet baya kilo almışsınız olsun o güzellik için değer ama dimi sen doktorunla bu hızlı kilo alımını bı konuş istersen 3.ayima Yeni girdim 57kilo ile hamile kaldım tüp Bebek ile şimdi 59.6yim ama bende aşırı bulantı kusma iştahsızlık yaptı herşeyden tiksiniyorum yattigim yatak bile burnuma kokuyor o derece çıldırıyorum Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı sorunsuz gebelikler diliyorum

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende de bulantı kusma fazla doktorum Prilam Dr diye bir bulantı hapı verdi,hamileler içinmiş.Onu kullanmaya başladığımdan beri sadece sabah kusuyorum ama yiyecek tiksinmemi tamamen gecirdi bu ilac.İsterseniz siz de doktorunuza danışın..Rabbim yardımcınız olsun.

Tuzu aşırı yiyen biriydim bağımlı gibiyim,gebeyim diye dikkat etmeye calıştım ama yine de normal insanlara göre yediğim tuz kesinlikle fazladır.
Bu tehlikeli. Hem tansiyon sorunu yaşayabilirsin hemde çok fazla ödem yapar. Daha çok yenisin dikkatli olman gerekiyor.

Bu tehlikeli. Hem tansiyon sorunu yaşayabilirsin hemde çok fazla ödem yapar. Daha çok yenisin dikkatli olman gerekiyor.
Evet zaten bu kadar ödem beni korkuttu.Yarından itibaren tuzu keseceğim haklısınız.

Ben de bu kadar fazla ödem olmasından korkuyorum.Bacaklarıma parmak basınca beyaz yeri kalıyor,çöküyor.Bu şiş demek oluyor sanırım.Pazartesi gideceğim doktora.

Prilam fayda etmedi bana malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…