Doğuma Hazırlık 9 haftalık karnım belli oluyor normal mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Prilam fayda etmedi bana malesef
Yaa Allah yardımcınız olsun.Ben gece yatmadan iki tane iciyorum,ertesi gün sabah hafif kusma dısında tüm gün iyiyim,en azından yiyecek tiksinmem hafifledi,beslenebiliyorum.Fayda etmemesine üzüldüm cünkü gercekten cok zor yaşadım biliyorum.

Valla ben hiç kilo almıyorum keşke biraz kilo alsam on kilo zor alırım.oda doğumda kayb oluyo hep. Benimde karnım on haftada belli oluyodu

Şimdi bile bu saatte bulantı çekiyorum üstüne grip ol sen yataktan kalkaama

Merhabalar bende bugün gebe olduğumu öğrendim gebelik kaydı burda nasıl yapıyor sizde yazıyor ya şu haftada falan diye bende yapmak istiyorum bilgi verir misiniz :)

Ben de bu kadar fazla ödem olmasından korkuyorum.Bacaklarıma parmak basınca beyaz yeri kalıyor,çöküyor.Bu şiş demek oluyor sanırım.Pazartesi gideceğim doktora.
Evet ödem var ozaman. Mutlaka gidin. Acil i yok yere mesguliyet den dolani onermeyi sevemiyorum ama arayip durumu anlatsaniz belki sizi gormek isterler ? Pazartesine gerek kalmaz

Merhabalar bende bugün gebe olduğumu öğrendim gebelik kaydı burda nasıl yapıyor sizde yazıyor ya şu haftada falan diye bende yapmak istiyorum bilgi verir misiniz :)
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah hesap detaylarına girin, çocuğunuz var-yok seçeneğinin altında “bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih” kısmından yapabilirsiniz

Tamam çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımza

İnşallah canım bu arada hayırlı olsun cinsiyetleri nedir

Bulantı kusma 14 haftada bitiyo ondan sonra valla hiç karnım doymaz ama doğuma kadar anca on kilo almış oluyorum oda doğumda kayb oluyo ikinci doğumda üç kilo kalmisdi
O zaman çok şanslısınız keşke hepimiz böyle fit kalsak doğumdan sonra sizin gibi

kizimda oyleydim bi anda sistim. 4/5 aydan sonra kilo alim baya azaldi ortalama 20 kilo almistim. Herkes son aylarda alir ben ilk ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…