- 23 Kasım 2022
- 128
- 10
- 13
- Konu Sahibi patili_annesi
-
Haklısınız cevapladığınız icin tesekkür ederim:)En azından doğuma kadar
amiiiinnn inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeRabbim sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin.Benim de 8 hafta bitti 9 dayım resmen karnım var.
Yaa Allah yardımcınız olsun.Ben gece yatmadan iki tane iciyorum,ertesi gün sabah hafif kusma dısında tüm gün iyiyim,en azından yiyecek tiksinmem hafifledi,beslenebiliyorum.Fayda etmemesine üzüldüm cünkü gercekten cok zor yaşadım biliyorum.Prilam fayda etmedi bana malesef
Valla ben hiç kilo almıyorum keşke biraz kilo alsam on kilo zor alırım.oda doğumda kayb oluyo hep. Benimde karnım on haftada belli oluyoduArkadaşlar 9.haftadayım gebeliğimde ama bildiğiniz karnım çıktı dün annem gördü şok oldu,cok erken değil mi?51 kilo hamile kaldım,simdi 59 kiloyum.Hiç de iştahım yok aşırı da bulantı kusmam var ona rağmen 8 haftada 8 kilo almam normal mi ya?Cok fazla ödem oldum sanırım kilo mu ödem mi bilmiyorum.Önümüzdeki kontrolde doktora soracağım.
Sizler ne ilk ayda böyle kilo aldınız mı ?
Şimdi bile bu saatte bulantı çekiyorum üstüne grip ol sen yataktan kalkaamaYaa Allah yardımcınız olsun.Ben gece yatmadan iki tane iciyorum,ertesi gün sabah hafif kusma dısında tüm gün iyiyim,en azından yiyecek tiksinmem hafifledi,beslenebiliyorum.Fayda etmemesine üzüldüm cünkü gercekten cok zor yaşadım biliyorum.
Neden alamıyorsunuz,bulantı ve kusmadan sebep mi acaba?Valla ben hiç kilo almıyorum keşke biraz kilo alsam on kilo zor alırım.oda doğumda kayb oluyo hep. Benimde karnım on haftada belli oluyodu
Yaa çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlarsınız.İlac da alamıyoruz bol bol meyve takviyesi artık.Şimdi bile bu saatte bulantı çekiyorum üstüne grip ol sen yataktan kalkaama
Merhabalar bende bugün gebe olduğumu öğrendim gebelik kaydı burda nasıl yapıyor sizde yazıyor ya şu haftada falan diye bende yapmak istiyorum bilgi verir misiniz :)51 kilo olup iştahsızlığınıza rağmen 8 haftada 8 kilo çok fazla geldi bana . 4 aylık hamileyim , ilk haftalarım çok iştahsız ve yorucu geçti 54 ile hamile kaldım 57,5 olmuşum . Kilo artışı bundan sonra olur dedi dr. İkiz olmama rağmen karnım da bu ay çıktı . Ödem olmamıştır inşallah , doktorunuzla bir görüşün bu konuyu
Evet ödem var ozaman. Mutlaka gidin. Acil i yok yere mesguliyet den dolani onermeyi sevemiyorum ama arayip durumu anlatsaniz belki sizi gormek isterler ? Pazartesine gerek kalmazBen de bu kadar fazla ödem olmasından korkuyorum.Bacaklarıma parmak basınca beyaz yeri kalıyor,çöküyor.Bu şiş demek oluyor sanırım.Pazartesi gideceğim doktora.
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar bende bugün gebe olduğumu öğrendim gebelik kaydı burda nasıl yapıyor sizde yazıyor ya şu haftada falan diye bende yapmak istiyorum bilgi verir misiniz :)
Teşekkür ederimMaşallah nasıl gidiyor peki
Bulantı kusma 14 haftada bitiyo ondan sonra valla hiç karnım doymazNeden alamıyorsunuz,bulantı ve kusmadan sebep mi acaba?
Tamam çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımzaHayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallahhesap detaylarına girin, çocuğunuz var-yok seçeneğinin altında “bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih” kısmından yapabilirsiniz
İnşallah canım bu arada hayırlı olsun cinsiyetleri nedirTeşekkür ederimçok şükür sanırım hamileliğin rahat 3 aylık kısmına geçmiş bulunmaktayım , rahatım bu aralar . İlk haftalarım beni çok zorladı şükür geçti . Bakalım daha neler bekliyor kolay geçer inşallah
Çok Teşekkür ederim, kız/Erkekİnşallah canım bu arada hayırlı olsun cinsiyetleri nedir
Ayyyy maşallah ne güzel Allah'ım sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah kaç yaşındasınizÇok Teşekkür ederim, kız/ErkekAllah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah ya Rabbim sağlıkla.uzun ömürler versinÇok Teşekkür ederim, kız/ErkekAllah isteyen herkese nasip etsin
O zaman çok şanslısınız keşke hepimiz böyle fit kalsak doğumdan sonra sizin gibiBulantı kusma 14 haftada bitiyo ondan sonra valla hiç karnım doymazama doğuma kadar anca on kilo almış oluyorum oda doğumda kayb oluyo ikinci doğumda üç kilo kalmisdi
Arkadaşlar 9.haftadayım gebeliğimde ama bildiğiniz karnım çıktı dün annem gördü şok oldu,cok erken değil mi?51 kilo hamile kaldım,simdi 59 kiloyum.Hiç de iştahım yok aşırı da bulantı kusmam var ona rağmen 8 haftada 8 kilo almam normal mi ya?Cok fazla ödem oldum sanırım kilo mu ödem mi bilmiyorum.Önümüzdeki kontrolde doktora soracağım.
Sizler ne ilk ayda böyle kilo aldınız mı ?
Ama.bende biraz kilo alsam diyorum 47 kiloyu asamadim hiç bı zamanO zaman çok şanslısınız keşke hepimiz böyle fit kalsak doğumdan sonra sizin gibi
O zaman çok şanslısınız keşke hepimiz böyle fit kalsak doğumdan sonra sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?