- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.591
- 83
- Konu Sahibi patili_annesi
-
AmiinnnAyyyy maşallah ne güzel Allah'ım sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah kaç yaşındasıniz
Mucize gibi birşey oldu , kısmet işteMaşallah genç yaşta ikiz annesi masallah
Amin kuzum inşallahMucize gibi birşey oldu , kısmet işteAllah dileyene nasip etsin
Benim de öyle oluyor galibakizimda oyleydim bi anda sistim. 4/5 aydan sonra kilo alim baya azaldi ortalama 20 kilo almistim. Herkes son aylarda alir ben ilk ayda
Valla bence doğuştan şanslısınız nimet resmenAma.bende biraz kilo alsam diyorum 47 kiloyu asamadim hiç bı zamankarnimda birazcık kalmadiki pantalonum düşmesin hamileyken giyindiyim hiç bişey üstümde durmuyo
Üç bebeğim varValla bence doğuştan şanslısınız nimet resmenmaşallah diyelim
Maşallah hepinize inşallah ben de sizin gibi fit bir anne olurum.Benim ilkÜç bebeğim varsize kısmet
İnseAllah sağ salim gelsin bebişinMaşallah hepinize inşallah ben de sizin gibi fit bir anne olurum.Benim ilk
Amin tesekkür ederim.Normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Sizin nasıldı doğumlarınız?İnseAllah sağ salim gelsin bebişinnormalmi dogurcan?
Hepsi normalAmin tesekkür ederim.Normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa.Sizin nasıldı doğumlarınız?
İnşallah bizlere de nasip olur normal doğum.Allah uzun versin hepsineHepsi normaliki yıl arayla üç tane çıkardım dışarıya. Seninki de sağ saliim kucağına gelsin inseAllah
Normal en iyisi inşallah normal gelirİnşallah bizlere de nasip olur normal doğum.Allah uzun versin hepsine
Kilo değil ödemdir tuza dikkat edin ve bol su için karnınızıda kimseyle kıyaslamayın olabilir herkesin farklıArkadaşlar 9.haftadayım gebeliğimde ama bildiğiniz karnım çıktı dün annem gördü şok oldu,cok erken değil mi?51 kilo hamile kaldım,simdi 59 kiloyum.Hiç de iştahım yok aşırı da bulantı kusmam var ona rağmen 8 haftada 8 kilo almam normal mi ya?Cok fazla ödem oldum sanırım kilo mu ödem mi bilmiyorum.Önümüzdeki kontrolde doktora soracağım.
Sizler ne ilk ayda böyle kilo aldınız mı ?
ben önceden neredeyse hiç tuz kullanmazdım hatta normal tuzlu yemekler bile aşırı tuzlu gelirdi. hamilelikte bulantı etkisiyle tam tersine tuzlu bir şeyler yemeyi çekiyor canım, bulantıya da iyi geliyor. ancak benim tansiyon hep düşük çıkıyor ve gözüm kararıyor ayağa kalkınca. bu bahsettiğiniz tansiyon sorunu fazla tuzlu yiyince yükseliyor şeklinde sanırım ama bende hiç işe yaramadı yükseltmedi ya aksine normalde sorunsuz olan tansiyon gebelikte düştü bayağı. acaba eskiden hiç tuz kullanmadığımdan olabilir mi?Bu tehlikeli. Hem tansiyon sorunu yaşayabilirsin hemde çok fazla ödem yapar. Daha çok yenisin dikkatli olman gerekiyor.
Aldim da verdim de simdi.tekrar aliyorum yine veririm kilomu allah can.sagligi versin.Benim de öyle oluyor galiba
Bence de doktora görünün yürüyüş felan yapın ödem için benim 3 hafta felan kaldı doğumuma 7 8 kilo aldımArkadaşlar 9.haftadayım gebeliğimde ama bildiğiniz karnım çıktı dün annem gördü şok oldu,cok erken değil mi?51 kilo hamile kaldım,simdi 59 kiloyum.Hiç de iştahım yok aşırı da bulantı kusmam var ona rağmen 8 haftada 8 kilo almam normal mi ya?Cok fazla ödem oldum sanırım kilo mu ödem mi bilmiyorum.Önümüzdeki kontrolde doktora soracağım.
Valla ben 12. Haftaya kadar bırakın kilo almayı kilo vermiştim. Şu an 23. Haftama gireceğim 3.5-4 kilo aldım. Bana da biraz fazla geldi 8 haftada 8 kilo doktorunuza sordunuz mu bu durumuArkadaşlar 9.haftadayım gebeliğimde ama bildiğiniz karnım çıktı dün annem gördü şok oldu,cok erken değil mi?51 kilo hamile kaldım,simdi 59 kiloyum.Hiç de iştahım yok aşırı da bulantı kusmam var ona rağmen 8 haftada 8 kilo almam normal mi ya?Cok fazla ödem oldum sanırım kilo mu ödem mi bilmiyorum.Önümüzdeki kontrolde doktora soracağım.
23 demişim özür dilerim 22Valla ben 12. Haftaya kadar bırakın kilo almayı kilo vermiştim. Şu an 23. Haftama gireceğim 3.5-4 kilo aldım. Bana da biraz fazla geldi 8 haftada 8 kilo doktorunuza sordunuz mu bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?