Doğuma Hazırlık 9 haftalık karnım belli oluyor normal mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ama.bende biraz kilo alsam diyorum 47 kiloyu asamadim hiç bı zaman karnimda birazcık kalmadiki pantalonum düşmesin hamileyken giyindiyim hiç bişey üstümde durmuyo
Valla bence doğuştan şanslısınız nimet resmen maşallah diyelim

ben başından itibaren 2 kilo verdim hala aynı durumdayım. 15. haftada yeni yeni belirginleşmeye başladı ve karnım şişmeye başladı şimdi 16+1deyim ama kilo olarak tartıda görmüyorum. sadece karın büyümesi var tartıda değişim yok. sanırım 5. ay itibariyle tartıda artış göreceğim.

Kilo değil ödemdir tuza dikkat edin ve bol su için karnınızıda kimseyle kıyaslamayın olabilir herkesin farklı

Bu tehlikeli. Hem tansiyon sorunu yaşayabilirsin hemde çok fazla ödem yapar. Daha çok yenisin dikkatli olman gerekiyor.
ben önceden neredeyse hiç tuz kullanmazdım hatta normal tuzlu yemekler bile aşırı tuzlu gelirdi. hamilelikte bulantı etkisiyle tam tersine tuzlu bir şeyler yemeyi çekiyor canım, bulantıya da iyi geliyor. ancak benim tansiyon hep düşük çıkıyor ve gözüm kararıyor ayağa kalkınca. bu bahsettiğiniz tansiyon sorunu fazla tuzlu yiyince yükseliyor şeklinde sanırım ama bende hiç işe yaramadı yükseltmedi ya aksine normalde sorunsuz olan tansiyon gebelikte düştü bayağı. acaba eskiden hiç tuz kullanmadığımdan olabilir mi?

Bence de doktora görünün yürüyüş felan yapın ödem için benim 3 hafta felan kaldı doğumuma 7 8 kilo aldım

Valla ben 12. Haftaya kadar bırakın kilo almayı kilo vermiştim. Şu an 23. Haftama gireceğim 3.5-4 kilo aldım. Bana da biraz fazla geldi 8 haftada 8 kilo doktorunuza sordunuz mu bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…