- 22 Ağustos 2020
- 70
- 19
- 88
- 32
Benim de sabah namazı aşırı birkaç gündür bulantım oluyor ama benim adet olmadan önce de midem bulanıyorduŞu anlık yok gibi yani ilaçların etkisi mi anlayamıyorum dün birkaç saat aralıklı süren kasık ağrım oldu göğüs büyümesi damar belirginlesmesi göğüs ucu acısı var bugünde nedense sabah kalktığımda affedersiniz ama vajina girişinde batmalar oldu bilmiyorum bunların neden oluyor t+5 bitiyor bugün
Benim şu anlık böyle ama bilmiyorum test yapmamak için zor duruyorumBenim de sabah namazı aşırı birkaç gündür bulantım oluyor ama benim adet olmadan önce de midem bulanıyordu
AynenBenim şu anlık böyle ama bilmiyorum test yapmamak için zor duruyorum
Kaçıncı gün embriyosu idiBenim şu anlık böyle ama bilmiyorum test yapmamak için zor duruyorum
3.Gün grade1 8 hücreli denildiKaçıncı gün embriyosu idi
İnşallah pozitif haberler alırız hepimizDokuz Kasım’da transfer olmuştum bugün hem büyük belirtim yorgunluk acayip bir yorgunluk başladı bulaşık makinasını üç aşamada doldurdum galibailave ayakta çok kaldığında ya da hani biraz eğilip doğduğunda sol tarafımda böyle bir baskı ama noktasal bir doluluk hissi var ağrı gibi hafif gelip gidiyor. Umarım pozitif belirtilerdir
Şu anlık yok gibi yani ilaçların etkisi mi anlayamıyorum dün birkaç saat aralıklı süren kasık ağrım oldu göğüs büyümesi damar belirginlesmesi göğüs ucu acısı var bugünde nedense sabah kalktığımda affedersiniz ama vajina girişinde batmalar oldu bilmiyorum bunların neden oluyor t+5 bitiyor bugün
Ben de 9 Kasımda oldum yatarken değil de biraz ayaktayken aşırı adet sökülme ağrısı yaşıyorum bacaklarım ayak bileklerim ağrıyor ama yatınca geçiyor
Kan ne zaman vereceksinizDokuz Kasım’da transfer olmuştum bugün hem büyük belirtim yorgunluk acayip bir yorgunluk başladı bulaşık makinasını üç aşamada doldurdum galibailave ayakta çok kaldığında ya da hani biraz eğilip doğduğunda sol tarafımda böyle bir baskı ama noktasal bir doluluk hissi var ağrı gibi hafif gelip gidiyor. Umarım pozitif belirtilerdir
İnşallah güzel haberler alırız hepimiz3.Gün grade1 8 hücreli denildi
Bende dün farkettim benimde 11 Kasım transfer oldum bugünden önce kasık ağrısı bugünden sonra bel ağrısı yaşadım bir de sabah mide bulantısıKızlar az once fark ettimde göğüste büyüme damar belirginlesme oluyor mu sizde de
Benimde 3. Gün grade 1 8 hücreli benden iki gün önce transfer olmuşsun istersen whatsap grubumuz var oraya alalım seni ordan paylaşım yapıyoruz3.Gün grade1 8 hücreli denildi
Olur tabikiBenimde 3. Gün grade 1 8 hücreli benden iki gün önce transfer olmuşsun istersen whatsap grubumuz var oraya alalım seni ordan paylaşım yapıyoruz
19 Kasım. Son dörtKan ne zaman vereceksiniz
5.gün embriyosu mu19 Kasım. Son dört
Bende 10 Kasım'da tranfer oldum. Bazen kasıklarda baskı gibi Ağrı gibi oluyo ama iğneden mi diye düşünüyorum bilmiyorum ki bir belirtim yok gibi sende var mı?Kızlar bende 10 kasım da transfer oldum var mı belirti durum ne sizlerde??
Bende 11 inde oldum bel ağrım kasık ağrım mide bulantı sabahları ve adet olacak hissi oluyor ilaçlardan mı bilmiyorum başka nasıl geçiyor seninBende 10 Kasım'da tranfer oldum. Bazen kasıklarda baskı gibi Ağrı gibi oluyo ama iğneden mi diye düşünüyorum bilmiyorum ki bir belirtim yok gibi sende var mı?
Ayakta çok kalınca ağrım oluyor benimde iğneler biraz zorluyo onun dışında iyiyim bazen umudumu yitiriyorum inşallah güzel haberler alırızBende 11 inde oldum bel ağrım kasık ağrım mide bulantı sabahları ve adet olacak hissi oluyor ilaçlardan mı bilmiyorum başka nasıl geçiyor senin
Evet adet olcakmışım gibi oluyor birdeee ishal edebilecek herşyi tüketmeme rağmen kabızım (hoşaf kabakçekirdeği kurukayısı kuru incir sabah akşam tüketiyorum ve sulu tüketiyorum günde de 2-3 litre su içiyorum)Bende 10 Kasım'da tranfer oldum. Bazen kasıklarda baskı gibi Ağrı gibi oluyo ama iğneden mi diye düşünüyorum bilmiyorum ki bir belirtim yok gibi sende var mı?
Benim hergun iyiydim ama bugün ishale döndü çok şiddetli değil ama bilmiyorum korktum daEvet adet olcakmışım gibi oluyor birdeee ishal edebilecek herşyi tüketmeme rağmen kabızım (hoşaf kabakçekirdeği kurukayısı kuru incir sabah akşam tüketiyorum ve sulu tüketiyorum günde de 2-3 litre su içiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?