5. Gün Pgt li embriyoKaçıncı gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün Pgt li embriyoKaçıncı gün embriyosu
Ne güzel tutar Allahın izniyle maşallah5. Gün Pgt li embriyo
Ben çok oturup çok ayakta kalınca kasık ağrım oluyor sizde de oluyor mu ?Bende hiç belirti yok 10 Kasım transfer günüm
Hiç his yokNe güzel tutar Allahın izniyle maşallah
Ben normalim hiç transfer olmamış gibi fakat iğneleri olunca şişiyorum karnım ağrıyor, midem yanıyor.Ben çok oturup çok ayakta kalınca kasık ağrım oluyor sizde de oluyor mu ?
bende de oluyor ilk üç gün yoğundu bugün biraz hafiflediBen çok oturup çok ayakta kalınca kasık ağrım oluyor sizde de oluyor mu ?
O ilaçlar zaten yapıyor etkileriBen normalim hiç transfer olmamış gibi fakat iğneleri olunca şişiyorum karnım ağrıyor, midem yanıyor.
Test miİdrar yapan var mı aranızda hiç
Yaptım da henüz bişey yok5. Gün embriyoları yapabilir ben 3. Gün embriyosuyum ve daha t+4 üm![]()
Erken ama daha cok erken :)Yaptım da henüz bişey yok![]()
Evet bende de oluyor kasık ağrısı değil de pelvik kemiklerim ağrıyor gibiBen çok oturup çok ayakta kalınca kasık ağrım oluyor sizde de oluyor mu ?
Bi umut dedim de neyse pazartesi bir daha yaparımErken ama daha cok erken :)
Benim kasıkta Ağrı oluyor anlamadım neden iğnelerde hassaslık veriyomuş ondan olabilirEvet bende de oluyor kasık ağrısı değil de pelvik kemiklerim ağrıyor gibi
İyiiyim bugün ilk defa dışarı çıktım9 Kasım transferleri nasılsınız? Nasıl gidiyor?