Saç Rengi ve Saç Boyama %9 oksidanla %6 oksidanı karıştırabilirmiyim ?

sea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
690
49
48
52
merhabalar , benim saçım hiç boyalı değil ve boya konusunda oldukça bilgiliyimdir ama bir hata yaptım , saçlarımı Koleston Perfect 7/77 ve 7/75 karıştırıp boyayacaktım hatta koyu tutmasın diye %9 oksidan alcaktim bi baktim eve gidince 1 okdidanı %6 almışım diğerini %9 sizce karıştırsam boyayı bozarmıyım ayol vallahı beynim beynimi yedi elimde eldiven üstümde naylon kalakaldım.​

Braz koyu tutar sadece . Bozulmaz hiç bsy olmaz merak etmeyin ben çok yaptım :)

Braz koyu tutar sadece . Bozulmaz hiç bsy olmaz merak etmeyin ben çok yaptım :)
Ay zaten koyu olsun ben koyu renk merak ediyorum bende nasıl olcak diye normalde koyu kumral saçlıyım sadece hafif kızıllı çikolat kahve istedim bir boyayım 2 sene oldu boyamayalı hadi gari :D

Ay zaten koyu olsun ben koyu renk merak ediyorum bende nasıl olcak diye normalde koyu kumral saçlıyım sadece hafif kızıllı çikolat kahve istedim bir boyayım 2 sene oldu boyamayalı hadi gari :KK70:
Boya bakalım sonuca yaz merak ettim

Sabah kalkar kalkmaz boyadım oğlum boyuyor zaten , 1 tüp 7/77 içine yarım tüp 7/75 koydum oksidanında 6 olanından yarım koydum , 9 un tamamını koydum önce diplerden 2 cm bırakıp tamamını boyattım sonra dip yapar gibi 20 dk sonra diplere uyguladım 15 dk da onlar bekledi valla bir yıkadım çok güzel oldu şahsen yeni formülüm bu :D diplerde kızıllık yok tam istediğim gibi

Çok sevindim cnm bnm :) Güle güle kullan :)

Back
X