merhabalar , benim saçım hiç boyalı değil ve boya konusunda oldukça bilgiliyimdir ama bir hata yaptım , saçlarımı Koleston Perfect 7/77 ve 7/75 karıştırıp boyayacaktım hatta koyu tutmasın diye %9 oksidan alcaktim bi baktim eve gidince 1 okdidanı %6 almışım diğerini %9 sizce karıştırsam boyayı bozarmıyım ayol vallahı beynim beynimi yedi elimde eldiven üstümde naylon kalakaldım.
Ay zaten koyu olsun ben koyu renk merak ediyorum bende nasıl olcak diye normalde koyu kumral saçlıyım sadece hafif kızıllı çikolat kahve istedim bir boyayım 2 sene oldu boyamayalı hadi gari
Ay zaten koyu olsun ben koyu renk merak ediyorum bende nasıl olcak diye normalde koyu kumral saçlıyım sadece hafif kızıllı çikolat kahve istedim bir boyayım 2 sene oldu boyamayalı hadi gari
Sabah kalkar kalkmaz boyadım oğlum boyuyor zaten , 1 tüp 7/77 içine yarım tüp 7/75 koydum oksidanında 6 olanından yarım koydum , 9 un tamamını koydum önce diplerden 2 cm bırakıp tamamını boyattım sonra dip yapar gibi 20 dk sonra diplere uyguladım 15 dk da onlar bekledi valla bir yıkadım çok güzel oldu şahsen yeni formülüm bu diplerde kızıllık yok tam istediğim gibi