• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 sene sonra gelen şok :)

nafaka alıyor musunuz bu gereksizden alıyorsanz almaya devam hatta artırma davası açın :KK70:

Annanen ve deden eski kafalı insanlarmış. Onlara göre herşeyi kadın yapmalı, birşeyler kötü gidiyorsa kadının suçu, kadının beceriksizliği. Hele boşanmak kadının kıyameti. Ama teyzene ne oluyor hala? Hala pişman olmuş olabilir diye ağzında laf geveliyor. Teyzenin kızı var mı? Çok beğendiyse önden buyursun. Hayır, 9 yıl sonra kimseyi bulamayınca aklına dank eden herifi hala sana layık görüyorsa o teyzeyi bi gözden geçir.
Ah ah rahmetli ananem ilk gelen gorucu ile anlasamayinca dayimin ogluna benden 10 yasbuyuk kuzenim icin anneme abine soyleyekte gelsin istesin diyeli 5 yil oldu kafamdan kaynar sular dokuldu vay efendim neymis gozumde kayma oldugu icin evde kalirmisim
Allahin nikahima yazdigi esimse bayagi yakisikli hersey kismet 😇😇😇
Bu arada gelen ilk gorucu keldi ama sadece tepesi keldi kalan yerinde sac vardi

Içimden bir his biz senin daha cook konularını okuyacağız diyo niyeyse bu bumerang sayesinde.ohh iyi olmuş.diger konunu da baştan sona okudum.sürünsün akılsız...

Selam hatunlar. 2 aylık bir evliliğim olmuştu hani, vatandaş bana hesap vermek zorunda olmadığını söyleyerek yalanla dolanla bana takılan takıları almaya çalışmıştı. İlgisiz cinsellik olmayan berbat bir evliliğin sonunda karşı tarafın burnundan kıl aldırmayan tavırları ile karşı karşıya kalarak boşanmıştım.

Bu şahıs geçen sene beni suçlayıcı bir mesaj atıp bari yaptıklarımdan sonra mutlu olabilmiymişim sorusuyla bir mesaj atmış,annem de rahatsız etmesin diye arayıp evlendiğimi hatta çocuğum olduğu şeklinde bir yalan söylemek zorunda kalmıştı. O gün sesi titremişti telefonda .d

Bugün gelen bir telefonla şok oldum. Teyzem aradı. Onlara ulaşmış, evlerine gitmiş. Tekrar aramış. Seviyormuş, unutamamış, bir kere görüşmek istiyormuş :KK70:

Allah yazdıysa bozsun bir daha karşıma çıkmasın dedim. Teyzem ama unutamamış dedi. Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin dedim:KK70:

9 sene sonra unutamadığını anlamış zaar. Tabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam. Vaktinde beni harcarken çok dikti başı. Hayatımı kaydırdığı yetmiyormuş gibi bir de kendi avukatının ücretini bile benden istemeye kalkmıştı. Hey gidi günler. Sizlerle de paylaşayım dedim, bilenler var beni, içimiz soğusun :KK70:

Detaylar ve red cevabı aldıktan sonraki sözleri sayfa 6'da :)
Onceki konunuzu bilmiyorum ama 9 sene icerisinde kendinizi gelistirip mutlu olup yolunuza devam ettiginiz icin cok mutlu oldum. Kadin ya da erkek herkes yasadiklarinin bedelini odesin mantalitesindeyim. Siz ileri giderken yapan zaten buluyor cezasini.

Back
X