9 sene sonra gelen şok :)

Müthişsiniz gerçekten hayran kaldım. Yeniden denesem mi diyenler gibi olmadığınız, güçlü bir şekilde dimdik hayata tutunup hatta üniversite okuyup daha da güçlendiğiniz, kazanmış olduğunuz özgüveniniz için tebrik ederim. 👏🏻👏🏻👏🏻
Böyle bayan arkadaşları okuyunca çok mutlu oluyorum. Çok mutlu bir evlilik yapmanız dileğiyle... :KK200: :KK9:

Ben de hatırlıyorum konuyu ve şu an acayip keyiflendim 😁 O zaman deselerdi 9 sene sonra pişman olup ananın teyzenin peşine düşecek inanmazdık. İlahi adalet,karma ,kapak artık ne dersen de 😌

:KK76:Cokk mutlu oldum
Cok rahatladim sanki kendi ahim tutmus gibi
9 sene dile kolay ama icin ferahlamistir eminim. Kac sene gecerse gecsin insan ilahi adaletin tecelli etmesini ister..
Allahim darisi bana ve benim gibilerin basina
Eski konunuzu bulamadim atarmisiniz okumak istedim ne yasadiginizi

Kafam çok karışık durumumu anlatayım.. Şu anki eşim bana evlenirken bir ton sözler verdi borçsuz evlenilecek altınlarına dokunulmayacak tarzı. Kavgalar yaşadık. Nişan aşamasında erkek tarafını hiç zorlamadık. Ne takarsanız şanınızdandır dedik. Eşyaları ucuz ucuz aldırdık beğenmediğim halde. Evimde şu an tülüm halım bile eksik. Kaynanam evime ikinci el tül bile teklif etti düşünün o kadar aşağıda gördüler beni. Üni mezunuyum eşimden 10 yaş küçüğüm ailemin bi ton kişi önünü keser parmakla gösterilirdim. Buna rağmen yuva kurmak kolay değil diye ailecek iyi niyet gösterdik. Biz iyi oldukça onlar bunu fırsatlara çevirdiler..

Her neyse uzun badüreler atlatarak evlendik. 2 ay eşimle altınlar için tartışmalar yaşadık. Ben onları gizli gizli hesabıma yatırdım. Ona takılanları satmasına izin verdim. Ailesinin ödemesi gereken birçok borcu da ödediğimizi biliyorum bana söylemiyor ama.

Neyse 2 ay sustum sustum, kira ödenmemiş, faturalar, taksitler duruyor. Eşim altın istedi. Evi döndüremiyormuş 2000 tl lazımmış. İnanmadım. Kredi kartı ekstrelerini istedm hesap vermek zorunda değilim dedi. Maaşını gördüğüm yok. Ailesine de tahminimce yardım ediyor ama evlenmeden önce böyle bişeyin olacağını söylememişti. Dayandım dayandım günlerce tatlı dil gösterdm olmadı, bağırdım çağırdım olmadı. Vermem dedikçe üstüme geldi. En sonunda kart ekstrelerini bana ver kartların bende dursun maaşın bende dursun ben göreyim nereye ne ödediğimizi böyle gizli saklı olmaz dedim. Kabul etmedi. Gerekirse kuru ekmek yiyelim sıkalım dişimizi ödeyelim dedim. Yine kabul etmedi. O altınları daha kötü günler için saklıyorum dedim. Altın dediğim de toplamda 6 bilezik taktılar. Şu an iki tane istiyor. Bunun sonunun gelmeyeceğinin farkındayım. Hem ailesinin sorumluluklarını ben ödeyeyim hem takılarımı vereyim hem de onlar gelin aldık diye ortada gezinsinler. Benim için para mesele değil ama gurur yaptım bunu.

Dayanamadım dedim böyle gidecekse boşanırım dedim böyle evlilik olmaz. Yolun yarısında beni akşam vakti ortada bıraktı gitti. Ailemin yanına gidersem beni geri yollamazlar dedim. buna rağmen yolladı. Ve 9 gün aramadı namussuzluk yapmışım gibi. 9. gün aradı "Bekliyorum gelmiyosun nolcak bu işin sonu borcum var işte." gibilerinden laflar etti. Ben sandım ki pişman olur üzülür hala aklı takılarda. 2000 tl bi erkek için nedir bulamıyorsan ek iş yap dedim. Bana mı güvendin de evlendin dedim. Beni ortada bıraktın iki teneke için dedim yüzüne kapattım.

Sonra komşum ve kardeşim eşyalarımı almaya gitti evimden. Telefon açtı anahtarı birine bırakması için evdeyim gelin dedi. Ve eşyalarım toplanırken engel bile olmadı. Hatta yardım olsun diye valizimin birini kapıya kadar taşımış :KK43: Komşum senin ailen yok mu 10 gündür nerdesin al aileni gel dedi diye dün ailesini alıp geldi.

Pişmanlık beklerken ben hala, ayrılığımızla alakalı olmayan konuları açtı kendini kurtarmak için beni burda ortaya attı, sahip çıkmadı. Hala borcu olduğunu söylüyor. Hala takı istiyor. Bir de pişkin pişkin davrandı yalanlar söyledi yine. Ne kadar kızsa da 5 dk sonra gülerdi, dün yüzünden nefret akıyordu...Kaynanam alttan alttan dolduruyor, nişanda başıma gelmişti sanırım bu da onun işi. O bana bu kadar kinlenmezdi, ya da ben sevgisine çok güvenmişim...

Şimdi ne yapayım kızlar? Yaşım henüz 22. Başka bir hayata devam edebilirim ama bunun düzelme ihtimali var mıdır dersiniz? Kredi al diyoruz tavana bakıyor. Hiç bir çözüme yanaşmıyor tek istediği altın. Bunun derdini ben anlayamadım anlayan var mı :KK43:
:KK76:Cokk mutlu oldum
Cok rahatladim sanki kendi ahim tutmus gibi
9 sene dile kolay ama icin ferahlamistir eminim. Kac sene gecerse gecsin insan ilahi adaletin tecelli etmesini ister..
Allahim darisi bana ve benim gibilerin basina
Eski konunuzu bulamadim atarmisiniz okumak istedim ne yasadiginizi

Benim de bir yakınımın eski sevgilisi 10 kusur yıl sonra geri dönmek istemiş. Merkür retrosu acaba:))) bu arada yeni yaşamınız da mutluluklar bacım

Valla ne retrosu bilmiyorum ama, bunların aklının başına gelmesi için demek anca gezegenlerin devreye girmesi lazımmış :D çok teşekkür ederim bacımm

Kız valla helal olsun, Allah herkese böyle burnu sürten ex partner görmeyi nasip etsin

aminnn valla çok zevkli oluyor :D darısı dileyen herkeslerin başına

Aslında bir grup alışamıyo sanırım garipsiyor yine de aşk varsa arada uğraşmak lazım 1 sene, ama o da bittiyse değmez

bizde sevgi bile yoktu sanırım. seven erkek tavırları yoktu. bir kediyi bile daha çok seviyor insan. o kadar soğuk, mesafeli saçma sapan bir evlilik yaşattı bana. hala normal bir evlilik nasıl olur bilmiyorum.

Müthişsiniz gerçekten hayran kaldım. Yeniden denesem mi diyenler gibi olmadığınız, güçlü bir şekilde dimdik hayata tutunup hatta üniversite okuyup daha da güçlendiğiniz, kazanmış olduğunuz özgüveniniz için tebrik ederim. 👏🏻👏🏻👏🏻
Böyle bayan arkadaşları okuyunca çok mutlu oluyorum. Çok mutlu bir evlilik yapmanız dileğiyle... :KK200: :KK9:

çook teşekkür ederim, dileyen herkese inşallah :) tutunacak tek dalım yoktu, olsaydı belki ben de denerdim ama evliliğin e'sini yaşatmadı. şimdi ne yaşatacağını düşünüyor da teklif yolluyor bilemiyorum inanın :D şeytan diyor saydır ama muhattap olmaya dahi tahammülüm yok :D

Ben de hatırlıyorum konuyu ve şu an acayip keyiflendim 😁 O zaman deselerdi 9 sene sonra pişman olup ananın teyzenin peşine düşecek inanmazdık. İlahi adalet,karma ,kapak artık ne dersen de 😌

gerçekten hiç düşünmüyordum ben de bir gün geleceğini :D en çok da o zoruma gitmişti. geldiğinde kabul edeceğimden değil ama böyle gram üzülmeden boşandı ya, ya da öyle gösterdi, o kadar değersiz hissetmiştim ki kendimi. az sinir harbi yaşamadım duruşmaların ardından (tabi ona göstermeden :D )

O konunun üzerinden 9 sene mi geçmiş gerçekten çünkü çok iyi hatırlıyorum 😲

valla 9 sene geçmiş :) ben de daha yeni sormuştum size, yeni bir hayata devam edebilir miyim yoksa bununla uğraşayım mı diye :D

çook teşekkür ederim, dileyen herkese inşallah :) tutunacak tek dalım yoktu, olsaydı belki ben de denerdim ama evliliğin e'sini yaşatmadı. şimdi ne yaşatacağını düşünüyor da teklif yolluyor bilemiyorum inanın :KK70: şeytan diyor saydır ama muhattap olmaya dahi tahammülüm yok :KK70:
2 üniversite bitirmiş, tuttuğunu koparan kadınmış, ne yerim parasını nasıl da sömürürüm diye evlenmeye çalışıyor. 🌝

Aslında bir grup alışamıyo sanırım garipsiyor yine de aşk varsa arada uğraşmak lazım 1 sene, ama o da bittiyse değmez
Yok yahu, bazı erkekler gerçekten yuvam olsun, seveyim sevileyim, hayatı beraber sırtlanalım falan diye değil; donlarımı yıkasın, anama danama baksın, beni evli çocuklu adam statüsüne soksun da ipsiz sapsız yolsuz demesinler, bir de çalışırsa missss diye evleniyorlar.

Harbi beyni yokmuş hadi 9a y desen belki geri dönersin felan lan 9 yıl 99999999 Manyak adam zaman kavramın mi yok acaba🤣🤣🤣🤣

Selam hatunlar. 2 aylık bir evliliğim olmuştu hani, vatandaş bana hesap vermek zorunda olmadığını söyleyerek yalanla dolanla bana takılan takıları almaya çalışmıştı. İlgisiz cinsellik olmayan berbat bir evliliğin sonunda karşı tarafın burnundan kıl aldırmayan tavırları ile karşı karşıya kalarak boşanmıştım.

Bu şahıs geçen sene beni suçlayıcı bir mesaj atıp bari yaptıklarımdan sonra mutlu olabilmiymişim sorusuyla bir mesaj atmış,annem de rahatsız etmesin diye arayıp evlendiğimi hatta çocuğum olduğu şeklinde bir yalan söylemek zorunda kalmıştı. O gün sesi titremişti telefonda .d

Bugün gelen bir telefonla şok oldum. Teyzem aradı. Onlara ulaşmış, evlerine gitmiş. Tekrar aramış. Seviyormuş, unutamamış, bir kere görüşmek istiyormuş :KK70:

Allah yazdıysa bozsun bir daha karşıma çıkmasın dedim. Teyzem ama unutamamış dedi. Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin dedim:KK70:

9 sene sonra unutamadığını anlamış zaar. Tabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam. Vaktinde beni harcarken çok dikti başı. Hayatımı kaydırdığı yetmiyormuş gibi bir de kendi avukatının ücretini bile benden istemeye kalkmıştı. Hey gidi günler. Sizlerle de paylaşayım dedim, bilenler var beni, içimiz soğusun :KK70:
ohhhhhhhhhh canına değsin :halay:

Selam hatunlar. 2 aylık bir evliliğim olmuştu hani, vatandaş bana hesap vermek zorunda olmadığını söyleyerek yalanla dolanla bana takılan takıları almaya çalışmıştı. İlgisiz cinsellik olmayan berbat bir evliliğin sonunda karşı tarafın burnundan kıl aldırmayan tavırları ile karşı karşıya kalarak boşanmıştım.

Bu şahıs geçen sene beni suçlayıcı bir mesaj atıp bari yaptıklarımdan sonra mutlu olabilmiymişim sorusuyla bir mesaj atmış,annem de rahatsız etmesin diye arayıp evlendiğimi hatta çocuğum olduğu şeklinde bir yalan söylemek zorunda kalmıştı. O gün sesi titremişti telefonda .d

Bugün gelen bir telefonla şok oldum. Teyzem aradı. Onlara ulaşmış, evlerine gitmiş. Tekrar aramış. Seviyormuş, unutamamış, bir kere görüşmek istiyormuş :KK70:

Allah yazdıysa bozsun bir daha karşıma çıkmasın dedim. Teyzem ama unutamamış dedi. Allah yardımcısı olsun Allah sabır versin dedim:KK70:

9 sene sonra unutamadığını anlamış zaar. Tabi ben bu esnada maşallah 2 üniversite daha okudum, kariyerimi yaptım, sosyal medyaya en güzel fotoğraflarımı yapıştırdım. Acayip egom tatmin oldu anlatamam. Vaktinde beni harcarken çok dikti başı. Hayatımı kaydırdığı yetmiyormuş gibi bir de kendi avukatının ücretini bile benden istemeye kalkmıştı. Hey gidi günler. Sizlerle de paylaşayım dedim, bilenler var beni, içimiz soğusun :KK70:
Demek ki kimse sevmedi onu sandığı gibi kızlar sıraya girmedi onun için birde yalnız kaldı. Seninde yükseldiğini görmüşse belki yeniden kandırım diye düşünmüştür aslında böyle erkeklere Umut verip sonradan ortada birkacaksin

Işte budur ya. Vallahi benim bile içimin yağları eridi 😁

Sabahtan beri eski konunuzu hatim ettim valla :) ooooh beter olsun, yalnız teyzeniz de hala acayip yani ben anlamadım onların yeğeni, torunu siz misiniz yoksa o faydasız adam mı. 9 yıl sonra bile size "ama unutamamis" diyebiliyo, hele akrabalarinizin cinsellikte konusunda size iftira atmasın demesine şok oldum, onlar nerden biliyolarmis adamın cükünü tobestagfurullah, bı de sizinle iddialasmislar. Sizin akrabalariniz düşman başına yani. Bu arada eski konuda boşanmanın nasıl gerçekleştiğini son celseyi falan yazmamissiniz, nasıl bosandiniz?

Ben sizi bilmiyorum ama adınıza çok mutlu oldum.
Evlilikten sonra daha da yükselmeniz çok güzel.
Daha güzeli size çektiren insanı pişman olarak görmek.
Herkese nasip olmaz bu durum. 👏👏👏

2 aylik bir evliligi gencecik bir kizi oylece uzgun birakirsan sonun bu olur unutamamasina cok sevindim

😂😂 bence siz bi gorseydiniz sadece noldu gördünmü anankini diyip donseydiniz evinize :KK70: :KK70:

saft saft Konu sahibi sana birşey sormak istiyorum eski eşinle ne kadar süre anlaştınız, sevgiliydiniz ? tabi 2 aylık bir evliliğin olmuş. Detayları bilmiyorum ama iyi, kötü ev için sen ya da ailen masraf yapmışsınızdır. Ailene bu kararı nasıl söyledin? O sıralar kaç yaşındaydın ? Ailenin tepkisi ne oldu ?

Back
X