- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.221
Ic güveyinden halliceyim kanki
bunu biliyorum ama bu sefer de ekmeğin glisemik indeksi varKızlar size az kalorili bir tatlı söyleyim
Aslında sporcular bunu protein yerine yiyorlarmış etle eş değerde protein içeriyor
Hem tatlı hem protein
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi ekmeğin üzerine sür hem göbek yağlarını eritiyormuş hemde tatlı ihtiyacını gider
Korkmadan yiyebileceğiniz tek tatlı türü kalorisi çok az araştırın isterseniz
geçmiş olsun ponicim. şu an aynı durumdayım. ama benim dişim tuttu. sonra başıma geçti ağrı. majezik aldım bekliyorum.Kızlar migrenim tuttu midem çok kötü bulanıyo uyuyamıyorumda herkese iyi grceler paazar kahvaltılarına aldanmayalım hepsinin tadını biliyoruz
toparlarsın canım. insanın hayatında bazen öyle dönemler oluyor. ben de 2 yıldır çok saldım. tabi iş yoğunluğu ve bir türlü kiloları verememe durumu beni yordu.Sabah 5 te bir uyandım ki 20 yaş dişimin arkasındaki et ağrıyor ama üstünde çürük görünmüyor. Öteki tarafa baktım ufak bir çürük de diğer dişimde oluşmuş. Hayatımda ilk defa dişim çürüdü yaiyice pis bakımsız bir insan olmuşum ben doğum yaptığımdan beri, bunu anladım. Kendim için üzüldüm. Allahtan rejime başladım da bir yerden ipin ucunu yakalamaya çalışıyorum vallaha Bu halime bir daha dönmek istemiyorum...Keşke ben de pilatese filan bu son moda sporlara gidebilseydim.
meyvelerin üzerine karabiberi neden serpiyorsun? bir de tadı nasıl oluyor canımSelam
Menüm;
Kahvaltı 9: 1.5 dilim tb ekmeği üzerine acıka sürülmüş, 1 zeytin, 1 domates, taze soğan
Öğlen 15: Ananas, çilek, şeftalili salata, tarçın ve karabiberliPoni Bon
Akşam 19: Fırında balık, yağsız salata
Toplam kalori: 1006
Yürüyüş : 30 dk
Su : Daha 1lt
Karabiber metabolizmayı hızlandırıyor. Tadı hiç anlaşılmıyor çay kaşığının ucuyla koyuyorum. Tarçın karabiberin tadını örtüyor.meyvelerin üzerine karabiberi neden serpiyorsun? bir de tadı nasıl oluyor canım
Çok çok teşekkür ederim yaa. Manken gibi zor ama kendime göre azıcık fit olayım yeter. Boy kısatoparlarsın canım. insanın hayatında bazen öyle dönemler oluyor. ben de 2 yıldır çok saldım. tabi iş yoğunluğu ve bir türlü kiloları verememe durumu beni yordu.
ama bak sen ne güzel kilolar verdin. ben seni takip ediyorum. zoru başarıyorsun. manken gibi olacaksın. toplarsın kendini
Fotografi küçült canim ozaman olurKızlar şu çiya tohumlu puding vardı ya hani ondan yaptım, kakaosunu az koydum. 2 kup çıktı.
Kalorisi tek kup 180 kalori filan galiba. Gramajlara bağlı.
Fotoğraf koyamıyorum yaa gene
Hoş geldin canım kendini tanıtır mısınmerhaba arkadaşlar umarım başarırım
Hoş geldin canım kendini tanıtır mısın
L beden hayalim oraya geleyim hiç şikayetlenmeyeceğim söz sen de gayet iyi gözüküyorsun kesinlikle sıkıntılı değil ama tabi rahat edeceğin kilo önemli canım kasma çünkü böylede hoşsun şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?