- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.261
Tarif verir misinCanim ben de simdi onu yapmistim kendime bitmisti yaptigim :) tam isabet oldu. Guvenilir markalardan da aliyolar ben balla yapiyorum
Canim bizim orda direk fistigi cekip veriyolar ondan almistim balla karistirdim sadece o kadarTarif verir misin
Geçmiş olsn canm. Öyle oluyo ya şişman olunca çocukla da ilgilenince insan kndine bakmıyo hiç ama zararın neresnden dönSabah 5 te bir uyandım ki 20 yaş dişimin arkasındaki et ağrıyor ama üstünde çürük görünmüyor. Öteki tarafa baktım ufak bir çürük de diğer dişimde oluşmuş. Hayatımda ilk defa dişim çürüdü yaiyice pis bakımsız bir insan olmuşum ben doğum yaptığımdan beri, bunu anladım. Kendim için üzüldüm. Allahtan rejime başladım da bir yerden ipin ucunu yakalamaya çalışıyorum vallaha Bu halime bir daha dönmek istemiyorum...Keşke ben de pilatese filan bu son moda sporlara gidebilseydim.
Sağol canımPoni Bon gecmis olsun. Canım
Selam
Menüm;
Kahvaltı 9: 1.5 dilim tb ekmeği üzerine acıka sürülmüş, 1 zeytin, 1 domates, taze soğan
Öğlen 15: Ananas, çilek, şeftalili salata, tarçın ve karabiberliPoni Bon
Akşam 19: Fırında balık, yağsız salata
Toplam kalori: 1006
Yürüyüş : 30 dk
Su : Daha 1lt
Güzel oldu mu kuş yemi gibi diyolarKızlar şu çiya tohumlu puding vardı ya hani ondan yaptım, kakaosunu az koydum. 2 kup çıktı.
Kalorisi tek kup 180 kalori filan galiba. Gramajlara bağlı.
Fotoğraf koyamıyorum yaa gene
merhaba arkadaşlar umarım başarırım
Hoşgeldin aramıza ben Ponihosbulduk canım
tabiki 27 yasındayım 5 senelık evlıyım cocugum yok en son <109dum ama tartı pili bitince tartıyı evden attım dıyetısyenıde denedım ama olmadı basaramadım bırz kılovermıs gözüküyorum ama ne kadar belli değil
ev hanımıyım
Sağol şekercim zayıfladıkça daha kiloluymuşm gibi geliyo daha bi rahatsız oluyorum nedenseL beden hayalim oraya geleyim hiç şikayetlenmeyeceğim söz sen de gayet iyi gözüküyorsun kesinlikle sıkıntılı değil ama tabi rahat edeceğin kilo önemli canım kasma çünkü böylede hoşsun şekercim
Günaydın herkeseee
Cuma 75.7
Bugün 74.8
Fark -900
Regl şişkinliği gitti çok şükür
Bu defa migren çok zorladı bni hala geçmedi
Dünkü menüm
11.00
1 yumurta
1 parça çeçil peniri 2 zeytin
Domates salatalık biber tere
17.30
Izgara tavuk
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 1.5
Spor 1 saat yürüyüş
Akşam ekmek olmasa iyiydi ama eti ekmeklsiz yiyemedim hala midem bulanıyo migrenden
Sağol canımmGeçmiş olsun poniciğim
Geçmiş olsn canım ikinize deIyi geceler kizlar aksam kafamin sol tarafinda anlik basinc gibi bir kac agri oldu.sonra uyustu.ben dayanamadim iki saattir uyuyordum.kalktim hala biraz uyusuk normal mi bilemedim.küçük oglumunda birden bire ses gitti dün dondurma yemisti hava iyi gibiydi yarin sabah dra gidecegiz sanirim.bize dua edin.
Yedilere hoşgeldin canımKızlar günaydın
İyi haftalar umarım güzel bir hafta geçer
İlk bildirim benden gelsin madem
Cuma kilom: 80.6
Bugün: 79.7 kg
Eksi 900 gr vee hafta sonu olmasına rağmen
Ondandr canm bn +2 kilo oluyorum sen gene iyisinYa +400 yine pazartesi yine arti. Dun o kadar protein yedim. Reglimm geliyo umarim ondandir.
Kesin regliden yaa moralini bozma hiç kaçamak yapmadın kiYa +400 yine pazartesi yine arti. Dun o kadar protein yedim. Reglimm geliyo umarim ondandir.
GıcııııııkGünaydın herkeseee
Cuma 75.7
Bugün 74.8
Fark -900
Dünkü menüm
11.00
1 yumurta
17.30
Izgara tavuk
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 1.5
Spor 1 saat yürüyüş
Akşam ekmek olmasa iyiydi ama eti ekmeklsiz yiyemedim hala midem bulanıyo migrenden
Eşinle birlikte mi diyettesiniz tubaGünaydın arkadaşlar
Şimdi kahvaltı hazırliyorum
1 bardak ılık su içtik eşimle beraber gayet sağlıklı kahvaltı edicez :) kendimi simdiden hafif hissediyorum kendimi :) bol eksili haftalar
Hadi yaa insallah oyledir agrilar basladi gelir umarim cumaya kadarSağol canımm
Geçmiş olsn canım ikinize de
Yedilere hoşgeldin canım
İkimzde aynı vermişiz bakalım cumaya ne olacak
Ondandr canm bn +2 kilo oluyorum sen gene iyisin
Umarim yaaa son 3 kilo dedikce zorladi beniKesin regliden yaa moralini bozma hiç kaçamak yapmadın ki
Gıcıııııık
70 li görünce tartıda şaşırdım bi daha bi daha tartıldım
Görürsün sen cumayaaa poniiciiiiik
Eşinle birlikte mi diyettesiniz tuba
Kesin regliden yaa moralini bozma hiç kaçamak yapmadın ki
Gıcıııııık
70 li görünce tartıda şaşırdım bi daha bi daha tartıldım
Görürsün sen cumayaaa poniiciiiiik
Eşinle birlikte mi diyettesiniz tuba
Kızlar günaydın
İyi haftalar umarım güzel bir hafta geçer
İlk bildirim benden gelsin madem
Cuma kilom: 80.6
Bugün: 79.7 kg
Eksi 900 gr vee hafta sonu olmasına rağmen
Tebrikler kızlarGünaydın herkeseee
Cuma 75.7
Bugün 74.8
Fark -900
Dünkü menüm
11.00
1 yumurta
17.30
Izgara tavuk
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Su 1.5
Spor 1 saat yürüyüş
Canm sen kaç kiloydun?Günaydın arkadaşlar
Şimdi kahvaltı hazırliyorum
1 bardak ılık su içtik eşimle beraber gayet sağlıklı kahvaltı edicez :) kendimi simdiden hafif hissediyorum kendimi :) bol eksili haftalar
Tebrkler yaseminGümaydın kızlar eve yeni geldim
Cuma 69.9
Pazartesi 69.7
-200 fark gidiyor gidiyor
Selam herkese..beni de aranıza aldığınız için teşekkürler
Aramıza hoşgeldin ben Poni bu takımda 21 kilo verdim senin alma sebebin ne ilk sayfadaki kuralları okuyudun mj kabul ediyo musunKendimi tanıtayım o zaman..
Evli 2 çocuk annesiyim..70 kiloyum hedefim 57 olmak..kendi kendime yapıyorum birşeyler ama tek başına motivasyon zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?