Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biz birbirimizin dilinden en iyi anlayacaklarız en son tartı85 diyordu baktımki kış boyu künefeler börekler yok çayı boş içemiyorumlar başıma geleceği bildiğim için tartıya hiç çıkmadım bi baktım ki rekorumu kırmış 104 e dayanmışım oradan döndüm aaazzzzıııccık ama olsun takıma devam et alışıp kaynaşınca uzun yolu birlikte kat ederiz hem sen daha genceciksin havada karada o kiloyu atarsın sakın ümütsiz olma başaracağız

teşekkür ederim senelr once uyeydım bu sıteye burdakı enerjiyi biliyorum gercekten bir harika oluyor inşallah ya ümitsizlikten cok artık ve yorulmak var ama destegğin için teşekkür ederim

teşekkür ederim senelr once uyeydım bu sıteye burdakı enerjiyi biliyorum gercekten bir harika oluyor inşallah ya ümitsizlikten cok artık ve yorulmak var ama destegğin için teşekkür ederim
Menü paylaşmaya ne zaman başlarsın ilk sayfada kuralları var takımın oku gel istersen canım

Çok çok teşekkür ederim yaa. Manken gibi zor ama kendime göre azıcık fit olayım yeter. Boy kısa
boyun kaç?

Hayırlı pazarlar arkadaşlar neler yaptınız kaynattınız mı yoksa ses seda az mı
valla gündüz sessizdi. gerçekten artık kimse uğramıyor

hoş geldin canım

sabah 10.30
az yulaf unuyla ve yumurta ile bol peynirli 5 küçük pankek
5 zeytin
10 çiğ badem
domates salatalık dereotu

ara 15.00
1 bardak matchalı kefir
7 çiğ fındık

akşam 19.00
4-5 yk peynirli ıspanak sote
5 küçük ızgara köfte
biraz domates salatalık

2,5 lt su
21 dk leslie

Iyi geceler kizlar aksam kafamin sol tarafinda anlik basinc gibi bir kac agri oldu.sonra uyustu.ben dayanamadim iki saattir uyuyordum.kalktim hala biraz uyusuk normal mi bilemedim.küçük oglumunda birden bire ses gitti dün dondurma yemisti hava iyi gibiydi yarin sabah dra gidecegiz sanirim.bize dua edin.

Kankişim sabaha hiç bir şeyiniz kalmaz umarım geçmiş olsun

Selamlaaar iyi geceler
merhaba arkadaşlar umarım başarırım
Selam yeni arkadaş Tabiki de başaracaksın.
Başarıcam de. Bu son diyetim de.
104 kilo musun boyun kaç profiline girip kaç kşl olduğunu ve hedef kilonu yazarsan sonra kşlo verdikçe motive olursun. Bu arada ben Döne. 1 çocuğum var, 14 aylık, ona bakıyorum. Yaş 35. Ben de tam bir tombalağım Ama son tombaklığım. İnşallah.

Selam kızlarr migrenim hafifledi ama geçmedi. Bugün baya ev işi yaptım sonra eşim ve kızımla yürüyüşe çıktım yemek yap ye topla derkn anca oturdum.sizler yapıypnuz
Poniiiiciiiim migrene yatmak iyi gelir ya yürüyüş iyi olmamış canııııım

Selamm menum sabah 10: 3 yumurtadan omlet salatalik
Oglen 12: yumurtali avokadolu cokelekli kepekli makarna
Ara 14: leblebi
Aksam tavuk mangal salata
Su 3.5 lt. Spor 20dk bolgesel
Bayaa yumurtalı bir gün olmuş. Protein dolu. Proteini artırınca kilo vermek kolay oluyor dimi?
Ben sabahları haşlanmış yumurtayı zor yiyorum hiç canım istemiyor

boyun kaç?

valla gündüz sessizdi. gerçekten artık kimse uğramıyor

hoş geldin canım
Boyum 160 cm canım.

Pankek ben de yapiyim ya bak çocuk da yer hem değişiklik olur.
Matchalı kefir nasıl oluyor?

Geçmiş olsun. Tansiyonuna baktın mı?

Sessizlik oluyor tabii grupta ama bugün gene daha iyiydi bazen hiç kimse olmuyor ben arka arkaya yazıp duruyorum kendi kendime konuşur gibi
Ben işsiz güçsüzüm tabi normal çok girip yazmam çoğunuz çalışıyorsunuz.
Önemli olan takımdan gruptan kopmamak motivasyonu kaybetmemek.

Aynen canim protein yagdan vermeye de yardimci ya aslinda ondan yemeye calisiyorum. Dusuk sonrasi reglim yaklasiyo tatli krizim cok fena aksam gec saatte dondurma yemistik dun ondan bugun ceza verdim meyve bile yemedim. Siskinlik var insallah bi an once reglim gelir.

Sağol canım :) inşallah
Öyle dedim inşallah öyle olur
Şimdilik kaç olduğumu bilmiyorum o yüzden Ramazan'a kadar düzeni ayarlicam

Kızlar bu fıstık ezmesinin şekersiz olması gerekmiyor mu o sporcuların filan yedikleri sanırım şekersiz doğal olandam değil mi hatta ev yapımı da yapılabilir sanki

Kızlar bu fıstık ezmesinin şekersiz olması gerekmiyor mu o sporcuların filan yedikleri sanırım şekersiz doğal olandam değil mi hatta ev yapımı da yapılabilir sanki
Canim ben de simdi onu yapmistim kendime bitmisti yaptigim :) tam isabet oldu. Guvenilir markalardan da aliyolar ben balla yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…