Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün listeye gırmek ıstıyorum mümkünse
Kılom 94.3

Selam hanımlar hayırlı ramazanlar ve Cuma'lar
Ya çok sevindim burası çok sessizdi senle canlanıp şenlenir canım nasılsın ,kuzucuklar nasıl , hatırladığım kadarıyla biri umrede olduğunu söylemişti Allah kabul etsin genç dünür ,

Ya çok sevindim burası çok sessizdi senle canlanıp şenlenir canım nasılsın ,kuzucuklar nasıl , hatırladığım kadarıyla biri umrede olduğunu söylemişti Allah kabul etsin genç dünür ,
Abbauuu kum soyledı yahu
Kesın Ayşe soylemıstır
Umreye gıttık nıkahı orda yaptık zengınlıgın gözü körolsun
Intada saklansakta olmuyormus beyawww

Dönecim selam aslında buraya gelmek ıstemedım baska bır yere gıttım hem çoluk çocuk hem tüysıklettiler orda kendımı dana gıbı hıssettım mecburrrrrrr geldım gerı
Bana çok güvenme bacım anıden yokolabılırım

Evet 14.takımda yazmışsın. Burda eski kaptandın sanırım canım? 5 çocuğun varmış Allah bağışlasın.
Bizim takım da güzel belki gitmezsin :)

Yazdım olmadı beş tosbişim var
Bu takımın Kaptanı kurucusuydum kiiii
Teeee eskılerden
ablacim hoşgeldin iyiki geldin emanetini seve seve sana bırakabilirim şu aralar ilgilenemiyorum 1 ay ev aradık hergun bulduk aldik çok şükür evi aldık 1 haftadır ev topluyorum yarın temizlik yapicaz pazarda inşallah tasinicam

Kızlar listeye eklendim mi bende?
Bugünden itibaren daha çok dikkat edeceğim bende..yatılı misafirler iftarlar derken bu hafta pek verimli olmadı..önümüzdeki hafta inşallah çok iyi olacak

Hayırlı olsun
Mutlulukla otur canım
Zor olsada güzel telase şikayet etme bakimmmmm hıııı
Almayım annem ben gıttıkce kalabalıklaşan bır evım yenı uğraşlarım ve eskıye göre daha kalın duvarlarım bırde gezmelerım var nasıl kaptan olurum kuzum
Watsap varmı hala

Valla abla sorma çok zormus bitse diye bakıyorum bir an önce duruyor abla

Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.7
Fark 300 gram
Yüzde %0,44
insallah yanlış olmamıştır..
Tebrikler gayet iyi.

Bugün listeye gırmek ıstıyorum mümkünse
Kılom 94.3

Selam hanımlar hayırlı ramazanlar ve Cuma'lar
Hosgeldin sefa geldin beril im.

Evet bildirim yapıyorum
Geçen cuma: 79.1 kg
Bugün: 77.1 kg
Fark: Eksi 2 kg
Yüzdem: % 2.52
hey masallahhhh bee kim tutar seni.

yedik yedikte noldu duba olduk midemizi çöplüğe çevirmeden de pekala doyuyormuşuz. Harika gidiyorsun 2 ayda büyük başarı canım.

Abbauuu kum soyledı yahu
Kesın Ayşe soylemıstır
Umreye gıttık nıkahı orda yaptık zengınlıgın gözü körolsun
Intada saklansakta olmuyormus beyawww
Beril im hayırlı olsun nikahiniz çiftlere mutluluklar. Nefes im nasil büyüdümu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…