- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.341
Süper canım harikasınEvet bildirim yapıyorum
Geçen cuma: 79.1 kg
Bugün: 77.1 kg
Fark: Eksi 2 kg
Yüzdem: % 2.52
Ya çok sevindim burası çok sessizdi senle canlanıp şenlenir canım nasılsın ,kuzucuklar nasılBugün listeye gırmek ıstıyorum mümkünse
Kılom 94.3
Selam hanımlar hayırlı ramazanlar ve Cuma'lar
Tebrikler süpersin ilham kaynağısın gözümü korkuttun yarışmacısavar Döne kız aç mıEvet bildirim yapıyorum
Abbauuu kum soyledı yahuYa çok sevindim burası çok sessizdi senle canlanıp şenlenir canım nasılsın ,kuzucuklar nasıl, hatırladığım kadarıyla biri umrede olduğunu söylemişti Allah kabul etsin genç dünür ,
Sağol kuzumhoşgeldin canım..galiba sen izinli üyesin..ben de yeni üye..bu hafta listeye girdim..inşallah kısa zamanda kavuşuruz istediğimiz kilolara..herkese hayırlı cumalar ..
Dönecim selam aslında buraya gelmek ıstemedım baska bır yere gıttım hem çoluk çocuk hem tüysıklettiler orda kendımı dana gıbı hıssettım mecburrrrrrr geldım gerıOoo bana meydan mı okudun yoksaaa kankaaa tamam madem Yarışalım !! Yaşasın yaa baksana poni benle yarışmıyor artık
deli bünyelerimiz
Selaam canım ben Döne. Hoşgeldin diyelim. Bir kere vermişsin, tabiki tekrar verirsin. Hep birlikte veririz. Bize de motive olacak gelmen ne güzel. Ramazanda biraz sessizleşmiştik.
Yarış vaar Yarıış vaaar kitkurdu bu cumadan haftaya cumaya kadar hadi amaaaTebrikler süpersin ilham kaynağısın gözümü korkuttun yarışmacısavar Döne kız aç mı
gezeyim yenilmezsin bu gidişle grubu çabuk bırakırsın
Supersin yaaaaaaEvet bildirim yapıyorum
Evet 14.takımda yazmışsın. Burda eski kaptandın sanırım canım? 5 çocuğun varmış Allah bağışlasın.Dönecim selam aslında buraya gelmek ıstemedım baska bır yere gıttım hem çoluk çocuk hem tüysıklettiler orda kendımı dana gıbı hıssettım mecburrrrrrr geldım gerı
Bana çok güvenme bacım anıden yokolabılırım
Yazdım olmadı beş tosbişim varEvet 14.takımda yazmışsın. Burda eski kaptandın sanırım canım? 5 çocuğun varmış Allah bağışlasın.
Bizim takım da güzel belki gitmezsin :)
ablacim hoşgeldin iyiki geldin emanetini seve seve sana bırakabilirim şu aralar ilgilenemiyorum 1 ay ev aradık hergun bulduk aldik çok şükür evi aldık 1 haftadır ev topluyorum yarın temizlik yapicaz pazarda inşallah tasinicamYazdım olmadı beş tosbişim var
Bu takımın Kaptanı kurucusuydum kiiii
Teeee eskılerden
HarikaaaEvet bildirim yapıyorum
Hayırlı olsunablacim hoşgeldin iyiki geldin emanetini seve seve sana bırakabilirim şu aralar ilgilenemiyorum 1 ay ev aradık hergun bulduk aldik çok şükür evi aldık 1 haftadır ev topluyorum yarın temizlik yapicaz pazarda inşallah tasinicam
Valla abla sorma çok zormus bitse diye bakıyorum bir an önce duruyor ablaHayırlı olsun
Mutlulukla otur canım
Zor olsada güzel telase şikayet etme bakimmmmm hıııı
Almayım annem ben gıttıkce kalabalıklaşan bır evım yenı uğraşlarım ve eskıye göre daha kalın duvarlarım bırde gezmelerım var nasıl kaptan olurum kuzum
Watsap varmı hala
Tebrikler gayet iyi.Geçen hafta 68.0
Bu hafta 67.7
Fark 300 gram
Yüzde %0,44
insallah yanlış olmamıştır..
Hosgeldin sefa geldin beril im.Bugün listeye gırmek ıstıyorum mümkünse
Kılom 94.3
Selam hanımlar hayırlı ramazanlar ve Cuma'lar
hey masallahhhh bee kim tutar seni.Evet bildirim yapıyorum
yedik yedikte noldu duba olduk midemizi çöplüğe çevirmeden de pekala doyuyormuşuz. Harika gidiyorsun 2 ayda büyük başarı canım.Bugün takvimden saydım, 3.nisanda başlamıştım, 67 gün olmuş rejime başlayalı.
Toplam 13.8 kg verdim ama hala şişkoyum
Zamanında az yememişim yaaa kendime yazık etmişim, o zamanlar da öyle mutlu oluyordum ama
Beril im hayırlı olsun nikahiniz çiftlere mutluluklar. Nefes im nasil büyüdümu?Abbauuu kum soyledı yahu
Kesın Ayşe soylemıstır
Umreye gıttık nıkahı orda yaptık zengınlıgın gözü körolsun
Intada saklansakta olmuyormus beyawww
Kıııız yarışmıyor muyduk biz bu hafta poniiiii
Kaçamak yaptın dimi tatlı matlı aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?