- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.321
Ramazan da azıcık mantı azıcık pilav iki çatal tatlı derken o azıcıklar birikip azıcık eksi gösteriyor şu ayı hafifleyerek atlatmak ne güzel olur, nefis işte , ucundan kıyısından al derken ipin ucu kaçmazsa buda başarı benceAynen artı olmaktan iyidir
Tebrikler
Ben de tarhanayı çok severim hele kışın ne güzel olurEvet canım haklısın benim oğlan tam bir tarhana hastası.. sık sık pişiriyordum biraz ara vermiştim ..yine yapayım dedim eşim şehir dışında ..yarın gelecek pazar yine gidecek..o olmayınca yemekleri geçiştiriyorum biraz..
Geçen ben de 100 gram vermiştim ya sonradan açılıyor bünye ama merak etmeAy 100 gram verdim ya çok saçma pöffff. Hepsi annemin mantısı yüzünden oldu
Hayatım utandır hepsini ben sana güveniyorum tatlım. Sonuna kadar arkanda yim.
Ooo verirsin söz konusu tatilse :)))
Ay geçmiş olsun canım ya baş belası her ay her ay
vuuhhuuuuu kim tutar seni muhteşemsin tatlım.
Çok zor valla kıtlık modunami giriyor bünye ne oluyor bilmiyorum. Uyanıyorum tartiliyorum bide iftardan önce tartiliyorum 100 gram farkediyor uyku saati yiyip yatmak vs hepsi etkiliyor.
olmasan olmaz bak eksisinbenimde 100 gram valla çok ayıp ettim bu kiloyla 100 gram pehhh.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun az olmuş sanki.
Afiyet olsun acikirsin gibi az olmuş.
Afiyet olsun canım akşamki ekmek yerine salata olsaydı keşke.
Moralini bozma kankacım. Sonuçta hem kendin için kilo vermek sağlıklı olmak için rejim yapmaya çalışıyorsun hem oruç tutarak dini vecibelerini yerine getiriyorsun yani zor ama güzel bir ay. Zorluğu şurda, nefsine hem oruçla hem de rejimle sürekli hakim olmaya çalışıyorsun.Ramazan da azıcık mantı azıcık pilav iki çatal tatlı derken o azıcıklar birikip azıcık eksi gösteriyor şu ayı hafifleyerek atlatmak ne güzel olur, nefis işte , ucundan kıyısından al derken ipin ucu kaçmazsa buda başarı bence
Öyle gerçekten tatlıya savaş veriyorum hala sevmem pek ama ramazan psikolojisi sanırım canım çekiyorRamazan da azıcık mantı azıcık pilav iki çatal tatlı derken o azıcıklar birikip azıcık eksi gösteriyor şu ayı hafifleyerek atlatmak ne güzel olur, nefis işte , ucundan kıyısından al derken ipin ucu kaçmazsa buda başarı bence
inşallah canım ya.Ben de tarhanayı çok severim hele kışın ne güzel olur
Geçen ben de 100 gram vermiştim ya sonradan açılıyor bünye ama merak etme
Aynen yaa otelde resim atan kizlari gordukce spora sardimHayatım utandır hepsini ben sana güveniyorum tatlım. Sonuna kadar arkanda yim.
Ooo verirsin söz konusu tatilse :)))
Ay geçmiş olsun canım ya baş belası her ay her ay
vuuhhuuuuu kim tutar seni muhteşemsin tatlım.
Çok zor valla kıtlık modunami giriyor bünye ne oluyor bilmiyorum. Uyanıyorum tartiliyorum bide iftardan önce tartiliyorum 100 gram farkediyor uyku saati yiyip yatmak vs hepsi etkiliyor.
olmasan olmaz bak eksisinbenimde 100 gram valla çok ayıp ettim bu kiloyla 100 gram pehhh.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun az olmuş sanki.
Afiyet olsun acikirsin gibi az olmuş.
Afiyet olsun canım akşamki ekmek yerine salata olsaydı keşke.
Ben de niyeyse bugün acıktım ama bence sahuru çok geçiştirme iftara perişanlarsın sıkıntımız sahur değil iftar ve sonrasıBu gece yumurta da yemiycem yoğurt chia yeter oylede acıktım ki :)))
bünyeyi sasirtsan mi biraz alistiysa aynı şeylere durabilir kilo vermen.Aynen yaa otelde resim atan kizlari gordukce spora sardimesim kas yapiyo diye protein yiyo surekli ben de tavugu yumurtayi abarttim kalori cok geldi herhalde ondan gitmiyo sanki kas yapcam hemen
iftardan sonra birsey yemiyorum ama sahurda da yatıyoruz ya yedikten sonra o yüzden biraz kaciniyorum yemekten ben öğle İkindi arası kötü oluyorum sonra geçiyor saçma bünyem var. :)))Ben de niyeyse bugün acıktım ama bence sahuru çok geçiştirme iftara perişanlarsın sıkıntımız sahur değil iftar ve sonrası
Orucla sasiracagini dusunuyodum acikcasi sasirmadi benim deli bunyembünyeyi sasirtsan mi biraz alistiysa aynı şeylere durabilir kilo vermen.
iftardan sonra birsey yemiyorum ama sahurda da yatıyoruz ya yedikten sonra o yüzden biraz kaciniyorum yemekten ben öğle İkindi arası kötü oluyorum sonra geçiyor saçma bünyem var. :)))
Bugün listeye gırmek ıstıyorum mümkünse***9.TAKIM 521. Etap***
Habinar(69,5
Kitkurdu(95,6/95,3/0,3/%0,31)
pamukseker19(78
Tezbitsin(79,1
bestt(61/60,9/0,1/%0,16)
tubaadem(105/103,1/1,9/%1,81)baş.Tar.21/05/17 b.kilo:106,1 hedef:65
9.Takım ortalama%
ADAY LİSTESİ
anderes(68 baş.Tar.22/05/17 b.kilo:70 hedef:57
__mucizem__( 110,8 ) baş.tar.30/06/17 b.kilo:110,8 hedef:
İZİNDEKİLER
Ponipon(74,9)504.etapta izne ayrildi(74,4)MuallimeA isimli üye nick değiştirdi
60kiloyum(82)505.etapta izne ayrildi(83,3)
berilceee(94,5 / ) 491. etapta ızıne ayrıldı(94,5)
buseb(61,9/) 492. Etapta ızıne ayrıldı(61)
Nanekekik(69,8/) 509.etapta izine ayrıldı (70,5)
burcugncy(65/ ) 510.etapta izine ayrıldı (65)
Kkkmevsim5 (76
eliya(79,4/79,3/0,1/%0,13)491.etaptaizine ayrıldı (69,5)
Askrhpozitif (74,5) 512.etapta izine ayrıldı (74,5)
Sende hosgeldın cnmhoşgeldin canım..galiba sen izinli üyesin..ben de yeni üye..bu hafta listeye girdim..inşallah kısa zamanda kavuşuruz istediğimiz kilolara..herkese hayırlı cumalar ..
Ooo bana meydan mı okudun yoksaaa kankaaa tamam madem Yarışalım !! Yaşasın yaa baksana poni benle yarışmıyor artıktezbitsin evet ama pek veremiyorum ya da zorlanıyorum diyeyim daha hızlı gider diye ümit etmiştim olmadı ama her eksi benim hedefe geç varayım ama varayım sonuçta diyorum
Kanki bu ara genel tatsızız rehavet çöktü iyice, bu haftada acaba benle mi yarışsan diyorum totomu kaldırıp belki azıcık gayret ederim ne dersinderken de tırstım şimdi bana iyice tur bindirip tozu dumana katarsın diye de düşünüp yan mı çizsem diyorum
Orucla sasiracagini dusunuyodum acikcasi sasirmadi benim deli bunyem
Selaam canım ben Döne. Hoşgeldin diyelim. Bir kere vermişsin, tabiki tekrar verirsin. Hep birlikte veririz. Bize de motive olacak gelmen ne güzel. Ramazanda biraz sessizleşmiştik.Bugün listeye gırmek ıstıyorum mümkünse
Kılom 94.3
Selam hanımlar hayırlı ramazanlar ve Cuma'lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?