- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.301
Kıııız yarışmıyor muyduk biz bu hafta poniiiiiSelam kızlar napıyınuz ramaznda gerçekten kilo veremiyorum bunu anladım
Kıııız yarışmıyor muyduk biz bu hafta poniiiii
Kaçamak yaptın dimi tatlı matlı aşk olsun
Evet canım kilo bildirimi yapmadığın için henüz eklemedimaskrhpozitif bende listedeyim galiba 3. Cuma olacak benimde
Çorba ekmek yerine geçiyor canım tarhananın yanında ekmek yemesen daha iyi olurdu salata yapsan limonlu şöööyle ohh hastalığına da iyi gelir canımMenümü yazayım bende
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek
Peynir
Domates
Çay
Ara
1 sütlü kahve
Öğlen:1 kase tarhana çorbası
Ara
4 badem
Akşam
Yine tarhana çorbası
1 dilim ekmek
Yarım elma
Bu geniz akıntısından bunları bile zor yedim ..bir soğuk algınlığı ilacı aldım inşallah çabuk etki eder kızlar..bakalım yarın kaç çıkacak..
Su 2,5 litre
Spor 5000 adım
Evet canım haklısın benim oğlan tam bir tarhana hastası.. sık sık pişiriyordum biraz ara vermiştim ..yine yapayım dedim eşim şehir dışında ..yarın gelecek pazar yine gidecek..o olmayınca yemekleri geçiştiriyorum biraz..Çorba ekmek yerine geçiyor canım tarhananın yanında ekmek yemesen daha iyi olurdu salata yapsan limonlu şöööyle ohh hastalığına da iyi gelir canım
Ay 100 gram verdim ya çok saçma pöffff. Hepsi annemin mantısı yüzünden olduİyi akşamlar kızlar tebrikler herkes kilo vermiş
Hayatım utandır hepsini ben sana güveniyorum tatlım. Sonuna kadar arkanda yim.Dün gene sinir oldum hemen anlatayım size de hak vereceksiniz
İftarda babam vardı, sen niye şundan bundan yemiyorsun dedi, ben de rejimde olduğumu söyledim tekrar. Sen cidden rejimde misin dedi, evet dedim. Ben senin rejimlerini bilirim 2 gün sonra bırakırsın dedi
Kilo verdiğim için moralim bozulmuyor artık ama yemi rejime başladığım zamanlarda böyle şeyler söyledikleri zaman üzülürdüm hatta rejimi bırakırdımAnnemle babam çok acımasızlar bu konuda çünkü çocukluğumdan beri şişmanım. Kendi kendime hep rejim yaptım durdum hayatum boyunca. Birçok kere bozdum. Ama çok kilo verdiğim de oldu kendi kendime. Buna rağmen üzdü beni....
Ooo verirsin söz konusu tatilse :)))Insallah 28inde kemere gidiyoruz vermem lazim o zamana
Ay geçmiş olsun canım ya baş belası her ay her ayr.... mahvetti beni. bugün işe gitmedim izinliyim. çok kötüyüm
vuuhhuuuuu kim tutar seni muhteşemsin tatlım.Evet kızlar tartildim
Başlangıc:106.1
Geçen hafta:105.0
Güncel: 103.1
Fark :1.900gr
Çok zor valla kıtlık modunami giriyor bünye ne oluyor bilmiyorum. Uyanıyorum tartiliyorum bide iftardan önce tartiliyorum 100 gram farkediyor uyku saati yiyip yatmak vs hepsi etkiliyor.Selam kızlar napıyınuz ramaznda gerçekten kilo veremiyorum bunu anladım
olmasan olmaz bak eksisinKiizlarrrr eksideyim ama olmasam da olurmus60.9 100 gram vermisim saka gibi ya %0.001
Afiyet olsun canım.sabah 10.00
2 yumurtadan hindi fümeli peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
domates acur
ara 13.30
20 kiraz
1 dilim ekmek kadar yufka
1 dilim tulum peyniri
10 çiğ badem
1 bardak tarçınlı kefir
ara 16.00
10 çiğ badem
akşam 18.30
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 yk barbunya pilaki
150 gr ev yoğurdu
yatana kadar 2,75 lt su
Afiyet olsun tatlım.Evet iftar yaptık çok şükür
1tabak taze bezelye yemeği
2adet haşlanmış tavuk bacağı
Salata
2dilim tambugday ekmeği
1kase yoğurt
Bakalm sahura ne yapıcam
Dünden beri içtiğim su toplam 2.5 lt
Afiyet olsun az olmuş sanki.Kizlar menum sahur tavuklu omlet yogurt
Iftar 2kofte 1tavuk salata
Su 3lt yapcam. Spor 20dk kardiyo gece de bolgesel yapcam
Afiyet olsun acikirsin gibi az olmuş.Bugün yediklerim:
Kahvaltı 10: Pide, süzme peynir, 1.5 hurma, 5 zeytin, 2 ceviz, 1 domates
Ara: 4 gün kurusu
Akşam 17.30: Karpuz, süzme peynir
1.5 lt su, 2 lt olur yatana kadar
Spor yok
Afiyet olsun canım akşamki ekmek yerine salata olsaydı keşke.Menümü yazayım bende
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek
Peynir
Domates
Çay
Ara
1 sütlü kahve
Öğlen:1 kase tarhana çorbası
Ara
4 badem
Akşam
Yine tarhana çorbası
1 dilim ekmek
Yarım elma
Bu geniz akıntısından bunları bile zor yedim ..bir soğuk algınlığı ilacı aldım inşallah çabuk etki eder kızlar..bakalım yarın kaç çıkacak..
Su 2,5 litre
Spor 5000 adım
Aynen artı olmaktan iyidirBen de artıdaydım pazartesi bugün azıcık eksiyim ama asla azımsamıyorum bence en azından artı değiliz diye sevinelim ya artı olsaydıkeliya
TebriklerBen de kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta :95.6
Bu hafta :95.3
Fark -300
Hadi bakalım umarım sevineceğin bir sonuç olurBen yarın sabah tartılacağım kızlar ..erkenden yazmaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?