Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geç kalmışız zaten kabul olmuşyormuş

Olsun canım ellerine sağlık yine de
Nasılsın canım
Burda olduğuna göre bebısler geldı
Umarım ıyılerdır
Senı gordume sevındım

Allah'a şükür dünyanın en zor açıklaması bu sanırım 2 bebek 1 melek annesiyim kızlarımızla 2 ay sonra şükürler olsun evimize gelebildik hastane günlerimiz bitti şükürler olsun

Kaptanımız ev taşıyor bu yüzden çok yoğun unuttu büyük ihtimal bizde farketmedik ama kızlar çok iyisiniz gerçekten

kızlar listenizi paylaşmamışsınız. az kaldı.

liste yok sanırım hazır da ..baktım bende .

Gene de çok teşekkür ederiz ilginiz için, kaptanımız yoğun, sanırım unutmuştur.

Oy şuan başımdan aşağı sular döküldü nasıl yaptım böyle bir hata ben sabahtan beri girip çıkıyorum bildirimler tamamlansin diye beklerken birden işlere daldım yemekti bir yandan eşya toplama derken ağzıma lokma atarken aklıma geldi hakkınızı helal edin kızlar çok ozur dilerim :-(

İnsanlık hali canım olur böyle üzülme bizde dikkat ederiz artık

Menümü paylaşayım
Kahvaltı 10: Karpuz 2 kase, süzme peynir 48 gr, pide 61 gr, beyaz dut 11 gr, ceviz 10 gr
Öğlen 15: 1.5 tabak etli kurufasülye,
Ara: 1 büyük fincan sütlü menengiç kahvesi, 170 gr yeşil elma
Bugün kendi rekorumı kırarak en fazla kaloriyi aldım vallaha toplam kalori 1284 kcal
Kilo verince şımardım ama kurufasülye dün şişirir tartıda diye yememiştim bu akşam yedim gerçi listemizi yapamadık ama neyse olsun
Su 2 litreye tamamlarım
Lakin spor yok

Kaptan... Mervecim, liste miste hikaye, önemli olan kilo vermek burda güzel muhabbet etmek, motivasyon, hayat paylaşımı vesaire...
İnsanlık hali bu sefer de listemiz olmayıversin ölüm mü var sonunda sanki boşveeeer

Allah kızlarına uzun ömürler versın
Melegının acısı zor ama buda bır sınav ıste rabbım sabır versın

Olur böyle seyler canım

Bu özel bır rejımmı gr la yemissinde

Bu özel bır rejımmı gr la yemissinde
Yok kııız mutfak tartısında tartıyorum, sonra programdan kalorisini hesaplıyorum, bütün gün yediklerimi topluyorum. 1100 kalori koydum kendime sınır olarak. Ben bu tarz diyeti kendime uygun buldum, başından beri bu şekilde verdim, iyi geldi bana.

Anladım canım bende gr la yıyorumda o nedenle sordum
Kaç kılo verdın süre spor vs anlatırmısın

Hosbulduk canım
Nefes böyle teyzesı dıslerı çıktı simarıyor ıste
hoş geldin canım. nefes çok tatlı olmuş maşallah

sağlık olsun canım. yoğunsun sen bu aralar herkes biliyor. kimse de dikkat etmedi. olsun üzme kendini.

sabah 09.00
1 yumurta
1 büyük dilim parmesan peyniri
10 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 14.00
200 gr ev yoğurdu
2 gün kurusu kayısı
4 yk çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdeği içi
1/2 çk matcha tozu (toz yeşilçay)
1 yk kadar devit3 damla

akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 kepçe az nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 servis kaşığı salata

yatana kadar 2,5 lt su
20+20=40 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…